Geoengineering Watch Global Alert News,23. oktober 2021, nr. 324

Amerikanske tjenestemenn fortsetter å fortelle amerikanerne at deres liv ikke kommer tilbake til “normalt” før de gjør det de får beskjed om. Hva er bunnlinjefaktoren som tvinger kontrollantenes åpenbare desperasjon og tyranniske oppførsel? Bakgrunnen for biosfære -kollaps som fortsetter å akselerere eksponensielt. Fremfor alt fortsetter klimaintervensjonsoperasjoner å rase med uforminsket styrke. Etter hvert som bedriftens mediepropaganda-pushere mister kontrollen over fortellingen, tyr de nå i økende grad til å bare endre tema. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.Geoengineering Watch Global Alert News, 23. oktober 2021, #324
(Dane Wigington)
Alle er nødvendige i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøring kan gjøres fra din egen hjemmemaskin.Data fra Wigington
GeoengineeringWatch.orgMå se, THE DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary
(Geoengineering Watch)
Hele artikkelen:  https://www. geoengineeringwatch.org/ geoengineering-watch-global- alert-news-oktober-23-2021- 324/

Hvordan stopper vi de giftige aerosolsprøytingsgrusomhetene som blir utført i himmelen over hele kloden? Hva kan vi gjøre for å få en brå stopp på vær/biologisk krigføring? Hva er “sølvkulen” i kampen for å avsløre og stoppe den pågående klimatekniske galskapen? Det enkle svaret er dette, det er ingen sølvkule. 

55eA

Las Vegas, Nevada (15.3.16). Bildekreditt: Akos Angyal

I godt over et tiår har jeg vært fullstendig nedsenket i konstant forskning og konstant bevisstgjøring i kampen for å avsløre geoengineering. I løpet av denne lange og vanskelige marsjen har utallige individer konfrontert meg på jakt etter en enkel kur. På jakt etter en enkel løsning som på en eller annen måte plutselig vil stoppe sprøytingen og sette alt i orden, slik at de kan sette denne bekymringen til ro og gå tilbake til sin vanlige livsstil. Det finnes ingen slik løsning. Jo raskere dette faktum blir akseptert, jo raskere kan vi gå videre med det essensielle arbeidet som må gjøres. Poenget jeg har prøvd å trykke på så lenge er fortsatt det samme, det er bare en vei fremover i kampen for å stoppe global geoingeniør, dette er å oppnå en kritisk masse bevissthet om problemet (ogden alvorlige trusselen det utgjør ) blant befolkningen generelt. Man kan ikke kjempe en kamp uten en hær, den eneste veien videre i kampen for å stoppe global geoengineering er ved å skape og rekruttere en hær av oppvåknet.

445

Anti-geoengineering-aktivister protesterer foran ABC-tilknyttet KRCR på grunn av deres blackout av klimatekniske spørsmål. 

Hvorfor er dette den eneste veien videre? Fordi den amerikanske regjeringen (og andre rundt om i verden) er  korrupte utover det man kan fatte . Fordi mediestrukturer som eies av mediestrukturer, kontrollerer informasjonsflyten fullstendig. For den eneste sjansen vi har til å stoppe den klimatekniske galskapen er innenfra og ut. Familiene til de som direkte deltar i klimatekniske angrep (militære og private entreprenører) må gjøres oppmerksom på hva familiemedlemmene deres er en del av. Vi MÅ ha elementer i det amerikanske militæret vekket og på vår side, eller vi har ingen sjanse. Familiene til alle de som indirekte legger til rette for klimatekniske overgrep i enhver kapasitet (som inkluderer å fornekte virkeligheten i seg selv) må også gjøres oppmerksomme på hva familiemedlemmene deres deltar i. Hva er indirekte involvering? Enhver profesjonell i enhver stilling som på noen måte er påvirket av, knyttet til, relatert til eller påvirket av geoengineering-programmer, men som ikke avslører hva de vet (eller burde vite) for å beskytte lønnsslipp og pensjon. Listen over fagfolk i denne sistnevnte kategorien er ufattelig lang. Denne listen vil inneholde (men er ikke begrenset til)meteorologer , journalister, akademikere (i en rekke forskningskategorier), klimaforskere, personell fra luft- og vanntestingsbyråer, leger, piloter, relatert utstyr og materialleverandører, etc. Når deres handlinger og involvering i klimatekniske angrep ( eller i å skjule det) ) er fullt utsatt for sine familier og venner, har vi en reell sjanse til å stoppe galskapen. 

552

Anti-geoengineering-aktivister øker bevisstheten om dette kritiske spørsmålet under en global klimaendringsmars i Chico, California.

Geoengineeringwatch.org fortsetter å jobbe konstant og utrettelig med et juridisk team som inkluderer advokater fra USA og Canada. Geoengineeringwatch.org  har også jobbet tett med personer involvert på Rhode Islandforeslått lovgivning mot geoingeniørarbeid. Selv om vi håper å få viktige kunngjøringer om vår pågående juridiske innsats veldig snart (kanskje til og med i løpet av de kommende dagene), må hovedformålet med den juridiske innsatsen forstås av anti-geoengineering-aktivister (og alle andre som er bekymret for å avsløre og stanse klimaet) engineering), handler det om å øke og nå en kritisk masse av bevissthet. Alle som bestemmer seg for at de nå kan trekke seg fra kampen fordi andre presser på med juridiske og lovgivende handlinger, savner helt poenget. Vi MÅ oppnå en kritisk bevissthetsmasse av alle årsakene som allerede er nevnt, og ALLE OSS er nødvendig i denne innsatsen.

Bologna

Demonstranter mot geoingeniørarbeid i Bologna , Italia.

Selv om noen hevder (og andre velger å tro) at magisk lovgivning vil få alt til å forsvinne, er dette ikke virkeligheten. Noen hevder at geoengineering snart kommer til å bli legalisert, igjen, det er ingen bevis som støtter et slikt krav . Hvordan kan noe legaliseres som maktstrukturen gjør alle tenkelige anstrengelser for å fullstendig nekte eksistensen av i utgangspunktet ? Alle veier fører tilbake til det essensielle målet om å øke og nå en kritisk masse av bevissthet ved å dele troverdig informasjonoveralt vi kan. Mange har bedt meg etter presentasjonene mine om å bare fortelle dem hvordan jeg skal stoppe geoingeniørarbeid. Mine konstante oppfordringer om den absolutte nødvendigheten for alle å delta i arbeidet med å øke bevisstheten blir altfor ofte ikke vurdert eller ikke engang hørt på grunn av ønsket mange forståelig nok har om en enkel og umiddelbar løsning på problemet. Uten en slik “silver bullet” -løsning har mange dessverre tatt beslutningen om å holde seg på sidelinjen av kampen. Hvor mange sårt trengte potensielle aktivister sitter på benken og venter til noen et sted kan gi dem den enkle løsningen de leter etter? Dette må endres hvis vi skal ha noen sjanse til å snu bølgen av galskap. Dette budskapet er en oppfordring til handling for oss alle. Denne meldingen er et forsøk på å klargjøre følgende faktum, Selv om vi har makt (samlet) til å stoppe været/biologisk krigføring, er det ikke en enkel eller enkel vei fremover. Dette budskapet er en appell til alle som virkelig er forpliktet til det større beste, vær så snill, hjelp oss til å gjøre det som må gjøres i denne mest kritiske innsatsen. Vi må alle gjøre alt vi kandele troverdig informasjon med hver gruppe, organisasjon og individ som ville bry seg om de bare visste det . De allierte vi allerede har oppnådd i denne kampen (advokater, tidligere militært personell, tidligere regjeringsforskere, et eksploderende antall alvorlig bekymrede aktivister/borgere, etc.) har alle kommet fra det pågående arbeidet med å nå en kritisk bevissthetsmasse. Igjen kan vi ikke kjempe denne kampen uten en hær av de våkne. Når vi når kritisk masse, og ødeleggelsens elefant for ødeleggelse i rommet er fullt synlig for alle, vil resten av hjulene i kampen snu av seg selv når alle innser at de kjemper for livet. Etter hvert som de i det amerikanske militæret (og deres familier) innser at de blir brukt mot sine egne innbyggere, kan paradigmet forskyves. Geoengineering Watch har gittet foreslått introduksjonsbrev og lenker for å hjelpe aktivister med denne innsatsen . Av alle utfordringene menneskeslekten og livet på jorden står overfor, er det globale geoingeniørangrepet matematisk sett det mest alvorlige og umiddelbare (mangel på kjernefysisk katastrofe). Vi må vinne kampen for å avsløre og stoppe klimateknikk, eller alt er tapt. Vi må vinne denne kampen, eller snart vil ingenting annet ha betydning. Gjør stemmen din hørt mens det ennå er tid. Vi vil synke eller svømme sammen, alt er nødvendig i den kritiske innsatsen for å slå alarm. Hva vil du gjøre? Når den kommende kollapsen fortsetter å akselerere , hva vil du være med på i denne viktige kampen for å berge det som ennå er igjen av jordens livsstøttesystemer? 
DW

Legg igjen en kommentar