Hvordan Gates, Fauci Og Schwab Kapret Covid-19 For Å Innlede En Ny Verdensorden Som Vil ‘Bygge Seg Bedre Tilbake’

17. Oktober 2021

Covid-19-krisen sies å være “Mulighetenes vindu” for å gli inn i den fjerde industrielle revolusjonen , eller når lederne i mange land gjentatte ganger slår tilbake, er det sjansen til å ” bygge seg bedre tilbake ” i den store tilbakestillingen .

av Patricia Harrity

hvordan porter, fauci og schwab kapret covid 19 for å innlede en ny verdensorden som vil 'bygge bedre tilbake'

Klaus Schwab, en ingeniør/økonom og også administrerende styreleder for World Economic Forum (WEF) sa i sin bok The Great Reset , at «på grunn av deres iboende forstyrrende natur, har epidemier gjennom historien vist seg å være en kraft for varig og ofte radikal endring : utløser opptøyer, forårsaker befolkningskonflikter og militære nederlag, men også utløser innovasjoner, trekker nasjonale grenser og ofte baner vei for revolusjoner ”

Derfor trodde Klaus Schwab at en epidemi ville gi det perfekte mulighetsvinduet, bør vi spørre oss selv, var dette et “muligheters vindu” som skjedde ved en tilfeldighet?

Det ser ut til at Klaus Schwab sammen med teknologimilliardær Bill Gates og direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAD) Anthony Fauci var i stand til å forutsi at det ville skje. Eller så virker det på grunn av deres partnerskap i et foretak som dateres tilbake til 2016/17.

Kanskje ikke, ifølge Dr Peter Breggin som er forfatter av en ny bok med tittelen COVID-19 and the Global Predators . Breggin hevder at det var dette partnerskapet som skapte COVID-pandemien for å presse de dødelige vaksinene på en intetanende offentlighet, og innlede en ny verdensorden.

KOALISJON FOR EPIDEMISK FORBEREDELSE OG INNOVASJONER (CEPI)

Dette partnerskapet heter Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), hadde laget en forretningsplan på 65 sider laget av Bill Gates i 2016, som du finner på Klaus Schwabs nettsted. Denne forretningsplanen er en plan for den neste pandemien og ser ut til å være akkurat det som skjer i verden nå, ifølge Dr. Peter Breggin i sin bok COVID-19 and the Global Predators . Han sier at det var så langt tilbake som i 2010 at Bill Gates uttalte “tiåret med vaksinen “, og hans partner i erklæringen var Anthony Fauci .

Breggin fortsetter at Gates grunnla «Decade of Vaccines»-prosjektet i 2010, han samlet en komité bestående av globalister, som inkluderte Fauci, for å implementere en Global Vaccine Action Plan (GVAP). Dette ble godkjent av de 194 medlemslandene i Verdens helseforsamling i mai 2012 og skulle bringe Verdens helseorganisasjon om bord .

Se på Bill Gates som innrømmer at hans investering på 10 milliarder dollar i vaksiner ga ham 200 milliarder dollar .

DE VANLIGE MISTENKTE

Nå kommer det ikke som noen overraskelse at ledelsen var Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance (også Gates), UNICEF, United States National Institute of Allergies and Infectious Diseases (Fauci) og WHO. I 2015 var Gates klar og fortsatte med å holde et arrangement som var «i påvente av en pandemi», som Breggin sier «gjorde det klart at de jobbet med å skape en pandemi og en dødelig vaksine for å følge med den».cepi strategiske mål

CEPI strategiske mål

På dette tidspunktet hadde Gates et al teamet sitt allerede forberedt og klart og forberedt, og forretningsplanen for CEPI inkluderte forventningene hans til å være ferdig innen 2021, dette inkluderte Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control (CDC), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) store offentlige etater, NIH (National Institutes of Health) og NIAID. I hovedsak hadde de alle, fra forskning og utvikling, gjennom legemiddelfirmaer, til regjeringer og verdensbanker.

SKAPELSE AV “MULIGHETSVINDUET”

Alt som var igjen å gjøre var å få folk til å frykte nok til å innlede vaksinen og bringe dette nivået av endring inn i samfunnet. Dette har skjedd i løpet av pandemien ved hjelp av fryktappell , som er overbevisende meldinger som prøver å vekke frykt for å avlede atferd på grunn av trusselen om skade . En lignende teknikk ble brukt av nazistenes Tyskland i krigstid som også perfeksjonerte propagandateknikkene. Et verktøy som også er brukt av vår regjering siden tidlig i 2020 for å skape og forsterke frykt gjennom kontroll over media, presse og den sosiale sfæren som lar bare deres eget partiske syn bli hørt mens de demoniserer og syndebukker opposisjonsstemmer.

Et vellykket spill av Simon Says har oppstått, med mediene i kontroll over menneskene som utfører hver kommando, uansett hvor uproportorsjonale eller useriøse disse kommandoene er. Dette gjør de, på grunn av frykten indusert, troen på at det er til deres eget beste.

SAKER SOM IKKE ER SAKER

Storbritannias brede aksept av regler og tiltak, for eksempel lockdowns og sosial distansering, ble sagt å forhindre at National Health Service (NHS) ble overveldet, men mange avdelinger satt tomme hele sommeren 2020. Likevel fortsatte dataene å presse frykten for et virus gjennom kontinuerlig å vise et stort antall såkalte “tilfeller”.

Tilfeller var selvfølgelig et resultat av en positiv PCR -test som ikke skiller et virus og har en nesten 100% falsk positiv rate ved de høye syklustersklene som ble brukt .

Likevel brukte regjeringen disse ” sakene ” som egentlig var friske mennesker, eller ” asymptomatiske” og utgjorde 80% av de totale tallene. Dette ignorerte også det faktum at asymptomatiske tilfeller aldri i historien om luftveissykdom har vært drivkraften for spredning av infeksjoner.

SENSUREN OG UNDERDREGNING AV OPPOSISJON

Ikke desto mindre fortsatte uvitenskapelig politikk som var et brudd på våre rettigheter, og eksperter på medisinområdet ga bevis for at det ikke var behov for skadelige tiltak og vaksiner ble undertrykt og karrieren truet .

I en pandemi kunne man anta at eventuelle ekspertbidrag ville bli ønsket velkommen, men et smutthull i føderal lovgivning kalt “Emergency Use Authorization” (EUA) gir myndighetene myndighet til å finansiere legemiddelselskaper til å opprette en vaksinasjon. Selvfølgelig betyr det negative siden at billigere og effektive behandlinger ikke vil bli vurdert og risikerer tiår med arbeid, organisering og planer for globalistene. Til tross for det sjokkerende antallet bivirkninger og dødsfall forårsaket av vaksinene, er det alarmerende at disse opposisjonelle stemmene fremdeles er sensurert og undertrykt.

Det bør derfor ikke komme som en overraskelse på hvem de viktigste undertrykkerne og sensurene var – NIH, NIAH, WHO, FDA CDC, Big Tech Companies og en rekke andre milliardærer.  

Interessant nok sier Schwab at etter svartedauden i middelalderens Europa, var endringene så mangfoldige og utbredte at det førte til ” slutten på en underkastelsesalder “, noe som tok slutt på feodalismen og livegenskapen og innledet opplysningstiden. Vi kan bare håpe at vår opplysning snart avsluttes og vår egen underkastelsesalder slutter .VAERS: Frisk 16 År Gammel Gutt Dør Under Nettkurs Etter Andre Pfizer Covid-19-VaksineForrige InnleggPHE -Data Viser At Vaksineeffektivitet Er -109%: Infeksjonsrate Hos Vaksinerte I 40 -Årene Nå Mer Enn DUBBLER Frekvensen I UvaksinerteNeste Innlegg

Relaterte Artikler

biden administrasjonsdetaljer planlegger å 'raskt' vaksinere 28 millioner barn i alderen 5 11 år, selv om jabben ikke forhindrer overføring

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Biden-Administrasjonsdetaljer Planlegger Å ‘Raskt’ Vaksinere 28 Millioner Barn I Alderen 5-11, Selv Om Jab IKKE Er GODKJENT Og Ikke Hindrer Overføring

HAF21. Oktober 2021

viral videokvinne 'spådde' global pandemi bare 4 måneder før covid og skyldte regningsporter for det

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSIMMUNITETSPASSTYRANNIVAKSINER

Kvinne ‘Spådde’ Global Pandemi Som Vil Føre Til Vax-Mandater, Bare 4 Måneder Før COVID-Utbruddet – Pekte Fingeren Mot Bill Gates

HAF21. Oktober 2021

203 000 medlemmer av smart fagforening står sterkt mot tvangsinjeksjoner av covid

KORONAVIRUSVAKSINER

203 000 Medlemmer Av SMART Union Står Sterkt Mot Tvangs Covid-Injeksjoner

HAF20. Oktober 2021

Gold Coast-legen advarer "det er virkelig ingen fremtid i å være uvaksinert"

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Gold Coast Doctor Advarer: ‘Det Er Virkelig Ingen Fremtid I Å Være Uvaksinert’

HAF20. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar