Ble meget stille fra Kongsberg nå!

Poden ble nektet sin egen versjon om at han konverterte i 2007. Det gjorde du ikke sier frøken tante politi med instrukser fra Stortinget og fredsduen er overført sykestua som altså har blitt ren rutine. Kari og Ola Grønnsakstuen fant roen med dette og ønsket poden god bedring med et hav av hjerter mens de bla avbrutt av skyhøye strømpriser. Glemt var Kongsberg. De skyhøye strømprisene reddet våre forræderske politikere fra å tro noe som helst om at vi er under angrep fra fremmede makter. Vi har det så bra her i Norge og stoler på etablerte politikere på Stortinget sier Kari med en ræv på to kvadratmeter i påsyn fra blomsterbedet. Ola tør ikke annet enn å si… enig med deg Kari for å få lov til å se på Farmen og en liten flaske øl. Kun 1. Om Ola hadde tatt to øl hadde han havnet på intensiven med hjertestans og avtrykket av rævhølet til Kari i hele trynet. Kari liker Sv da de lover sykkelveier selv i Finnmark. Ola er litt sånn som meg og ser den helhetseige politikken til Sv og havner på kommunisme. Ola er meget avhengig av Kari for å klare utgiftene som blir hardere og hardere. De har et bilde av at politikerne ordner opp for dem. Kari hadde endt opp med et stolbein i ræva om hun var min fra den rette høyresiden. Ola hadde gått tur med pleiere og full av Valium der han ikke forsto at man skal stå opp for sin rett og fedrelandet. Ola fortjener en blåveis. En blåveis på en fjerdedel av rævhølet til Kari for å våkne opp. Det er sånn det har blitt, og vært siste tiår her hjemme. Man stoler blindt på etablerte politikere som jeg velger å å kalle for superkriminelle psykopater. Man selger ikke ut arvesølvet vårt for å finansiere Eu. Eu er ikke annet enn nazismens visjoner om ett stort rike og alle under kontroll. Etablerte politikere i dag er psykopater innunder organisert kriminalitet. Der er vi. Du kan flire deg dønn i hjel av kvinnfolk som gang etter gang finner en psykopat og får rundjuling fra morgen til kveld. Kjære deg du smykke av en kvinne. Det er ikke du som finner frem til psykopaten. Det er psykopaten som finner frem til deg. Der har vi dagens psykopatiske politikere også. De finner deg. God helg til alle med gode meninger.

Legg igjen en kommentar