Thorbjørn Morstad. Husk «mikro sprekkene» i indre vev. blodkar og blod-årer!!! «Sprekkene» eller Krakleringene er så mikroskopiske at de ikke kommer med på kropps- scannere.

Nano-partikler kommer skjeldent alene som rene partikler. De fleste er i minst 2 delte og i 2D- form. D.v.s at Nano-partikler ref til «fraksjonelle partikler» gjelder molekyler og celler…på det atomære nivået. Slik substans kan forstås som halvt- flytende Plasma (gass-form) og halvt biologisk på det fysiske planet.Denne «nuansen» er viktig…fordi slike gasser fra himmelen..kommer i flere varianter (og gjør korrekte analyser nesten umulig å gjennomføre) Derav «kostbare elektron mikroskop»Det vi kan ta for god fisk..er: om «ikke-smeltende snø faller over halv-meteren eller mer…betyr dette at «noe stort er på gang fra dyp statens løgnaktige sider.Flere «lommer» i naturen besitter giftige metaller som feks merkur…som både finner veien inn til blodsirkulasjonen gjennom lunger eller gjennom porene under føttene (når barbent)Lettmetaller som alluminium (i nano-gass-form) svekker både nertid & langtids hukommelse..avhengig av varierende aminosyrer og alder på folk.Mange (alt for mange) i Norge blir invalide bare på noen uker..og havner i rullestol..før de alle dør 🙁Det tar lenge tid (om gift gassen pustes inn) og immunforsvaret holder lenger..når nano-fraksjoner kommer i og fra luften. Men som nevnt..er «lommene» i naturen..uforutsigbar 🙁Sorte Nano-partikler trenger IKKE å være farlige (så lenge en ikke spiser/svelger mengder av stoffet.Nano-partikler kan med tiden bli til avansert silikon og nøytrale krystaller.I Norge går «forskningen» feil vei mht nano-tech 🙁 Vi, Folket er IKKE invitert til å begripe hva denne nano- verden innebærer 🙁 Mine minst 10års utdannelse eier ikke et snev av norske studier 🙁«Innovasjon Norge» beviser år inn og år ut…hvor korrupte de er!!! 🙁 De vil ikke høre ett ord om Nano-tech 

Legg igjen en kommentar