Geoengineering Watch Global Alert News, 16. oktober 2021, nr. 323

16. oktober 2021     3 kommentarer

Dele

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Aluminium nanopartikler dukker opp i nedbørstester fra hele verden. Glyfosat fra Monsantos “Roundup” dukker opp i maten vår. Kombinasjonen av aluminium og glyfosat i menneskekroppen frigjør synergistisk toksisitet som igjen kan utløse en lang liste med nedstrøms sykdommer ifølge fagfellevurdert vitenskapelig studie, scirp.org er et eksempel på vitenskapelig publikasjon. Er det bare en tilfeldighet at konstant eksponering for begge elementene nå er nesten umulig å unngå? På den større horisonten konstruerer ekstreme ekstremvær med piskesmeller av vær i USA og rundt om i verden etter hvert som klimaintervensjonene fortsetter å øke. Hvor går vi herfra? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alle er nødvendige i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøring kan gjøres fra din egen hjemmemaskin.
DW

Denne ukens   oppsøkingsbod GeoengineeringWatch.org er på OC Fair & Event Center, Costa Mesa, California, og vises nedenfor. Min mest oppriktige og vedvarende takknemlighet til  Gem Faire  -utstillingsarrangørene for å ha tilrettelagt og satt opp denne meget effektive standen i hver ukes Gem Faire -beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire -arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatchwatch.org  -messe vil være til enhver tid, takket være den faste støtten fra Gem Faire.

Må se, THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

Legg igjen en kommentar