Dr. Judy Mikovits – Vaksinen er et planlagt folkemord.

I dette intervjuet forklarer Dr.Judy Mikovits hvordan det nåværende massevaksinasjonsprogrammet ikke er annet enn et masseutryddelsesprogram designet for å dekke tidligere vaksineforbrytelser. Hun nevner igjen Fauci som en sentral aktør. Denne onde, djeveliske planen for å dekke sporene til en korrupt vaksineindustri som har avlet nye ‘kunder’ ved å forårsake fremtidig sykdom gjennom kjente forurensede injeksjoner. Den nåværende covid -injeksjonen er ikke annet enn et massivt kriminelt foretak av globale proporsjoner som allerede har drept og funksjonshemmet mennesker i hundretusener. Hun uttaler at poliovaksinen faktisk har forårsaket polio, men den kalles ikke lenger polio. Hun sier tydelig at ingen skal ta disse vaksinene, og vi skal under ingen omstendigheter la våre barn bli injisert.

https://www.brighteon.com/43a76bda-8825-4159-b686-099d9b053cc6

Det er jo paven med frimurerne som styrer verden som står bak kongsbergdrapene . dem styrte mannen med mindkontroll til å gjlre det han gjorde.

Paven fordømmer Kongsberg-angrep

54 minutter siden – 12:31Brage Lie Jor

Pave Frans fordømmer angrepet i Kongsberg, melder Reuters.

Han skal også ha fordømt angrepene mot moskeer i Afghanistan og drapet på den britiske politikeren David Amess, skriver nyhetsbyrået.

Pave Frans sa videre at han ber for ofrenes familier og oppfordret alle til å ta avstand fra bruk av vold.

Paven fordømmer Kongsberg-angrep

Legg igjen en kommentar