Hva blir det neste fra den kriminelle gjengen i Oslo?

Det har nå gått en stund siden Cruella Stolten har vært i ruta. Ikke så rart kanskje siden vi nå har fått en ny regjering med jesuitten Støre ved roret. Splittflagget vaier fortsatt på toppen av regjeringsbygget der de nyttige idiotene fortsetter å legge planer for fremtiden til folket. Med enda en tilsvarende muppet som Børge Brende har også denne regjeringen fått en som lydig følger ordre fra bestefar Shwab i WEF så da er muppeten klar for å fullføre PLANEN.

Deep State i lille olje og gass landet Norge er også i gang med False Flag der gale individer dreper i en belilig tid for de. Og jesuitten med sine krokodilletårer reiser rundt og beroliger et forskremt folk som tar innover seg det som har skjedd. Det bare mangler nå å synge “Et barn av regnbuen” så er alt på stell.

Enda en gang blir folket bedratt av en gjeng kriminelle hyklere som nå også har fått med seg de som skulle formidle kristendommen men som også de viser seg å være hyklere. Mao de n kriminelle Deep Staten er nå komplett samtidig som de har fått kontroll på ca 90% av befolkningen. I samme momentet må man ta med at de nå har tatt for seg å giften til barn ned til 5 års alder…og DET uten at foreldrene enda ikke har skjønt hva som foregår. Mao folket er hjernevasket. Det er nå slik hva en venn av meg sa for noen dager siden: De eneste som er igjen og som protesterer er folk i aldersgruppen 70-80 år som har skjønt det men de blir betegnet av den kriminelle gjengen for å å drive med konspiasjoner, Med FORLENGELSE AV SMITTEVERNLOVEN og enda en TVANGSLOV som er ute på høring og som ganske sikkert vil gå igjennom så kan den kriminelle gjengen utføre en fullstendig Martial Law. Dvs at de da kan sette inn politi og kanskje også HV for å arrestere de som ikke retter seg etter deres eventuelle nye lov. Mao så vil de ha full kontroll som den ideologien de forfekter baserer seg på. Historien gjentar seg og planen deres ser ut til å bli fullendt slik de har planlagt. Bla å redusere jordens befolkning. Inne 2026 så er Norges befolkning redusert til ca 3 mill.

Ettervirkningen av giftsprøyta vil når 5G blir kjørt for fullt ende opp med overfyllte sykehus og de med svakest immunforsvar og underliggende sykdommer gå først! 5G nanoteknologi, chemspraying og smartmålere vil gjøre sitt til at det i 2022 vil allerede da bli en katastrofe. I Israel så fortsetter de falske jødene med sine drap på befolkningen UTEN at det kommer frem i norsk media. Dødeligheten etter giftsprøyta i Israel er nå så høy at det allerede nå er villt kaos.

I USA i enkelte delstater er nå FEMA igang med sin terror og det samme skjer i Canada, Australia og også nå i Italia. Det kommer nå meldinger fra Australia fra privatpersoner som stiller seg undrende til at det er utvalgte innen militære som begår disse handlingene mot folket. Dette sier de siden de ser at disse folkene ikke kan være politi med hardbarka militær utdannet folk.

Jeg har flere videoer som beviser hvordan disse går frem på en voldelig måte mot folket…hvor de blir kjørt bort!

Til sist vil jeg oppfordre til å å på nettstedet og finne kategorier som omhandler det jeg har skrevet over her. FB tar ikke inn disse innleggene!

More to come.

God Bless!

Legg igjen en kommentar