Elites’ Skaper Enda En Fryktinduserende Krise: Tomme Hyller Begynner Å Dukke Opp Over Hele Amerika

15. Oktober 2021

Tjenestemenn i Det hvite hus, som strever for å avlaste globale flaskehalser i tilbudet, som kveler amerikanske havner, motorveier og jernbaner, advarer om at amerikanere kan stå overfor høyere priser og noen tomme hyller denne julen.

'eliter' skaper enda en frykt som forårsaker krise, tomme hyller begynner å dukke opp over hele Amerika

Over hele Amerika og over hele Europa begynner butikkhyllene å tømme seg ettersom en global regjeringskris forsyningskjede hindrer hundretusenvis av fraktcontainere fra å bli losset på forskjellige verdensomspennende havner.

Tydeligvis har New World Order en veldig dyp pose med triks, det kan være lurt å begynne nå og fylle opp det viktigste i vinter. COVID -prisene synker raskt, så de trengte en ny ulykke for å holde deg låst inne, forsyningskjeden er den.

“Dessuten ba han om hungersnød over landet: han bremser hele staven brød.” Sal 105: 16 King James Bible )

For varene du fremdeles kan kjøpe, eskalerer prisen på varer raskt, ettersom inflasjonen stiger 23,9% uten ende i sikte. Det kommunistiske Kina gjør hva de vil , Amerika er ikke lenger verken en trussel eller konkurranse mot sine drømmer om global dominans.

Bare dager etter at Joe Biden skrøt av å stoppe boringen i Alaska, ber Det hvite hus nå oljeleverandører om å senke prisene. Slik er livet i den nye verdensorden, velkommen til Biden Clown Show . Det ville vært ganske morsomt hvis det ikke var så dødelig alvorlig.

“Det Vil Være Ting Som Folk Ikke Kan Få,” I Julen, Advarer Det Hvite Hus

Fra Reuters : Elendige forsyningskjeder tynger detaljhandels- og transportselskapene, som nylig ga ut en rekke nedslående inntjeningsutsikter. I mellomtiden spådde Federal Reserve forrige måned en inflasjonshastighet på 2021 på 4,2%, langt over målet på 2%. Amerikanske forbrukere, ubrukte til å tømme butikkhyllene, må kanskje være fleksible og tålmodige, sa tjenestemenn i Det hvite hus.

“Det vil være ting som folk ikke kan få,” sa en høytstående embetsmann i Det hvite hus til Reuters, da han ble spurt om feriehandel.

Økonomien Vår Kollapser FOR DESIGN: ‘Alt Er I Ferd Med Å Endre Seg’

Glenn fortsetter å advare om at du snart ikke vil gjenkjenne landet ditt. Alt er i ferd med å endre seg, sier han, og spesielt i forhold til økonomien vår-som Glenn sier blir presset inn i en annenverdenstype økonomi FOR DESIGN.

Costco begrenser varer for å motvirke utfordringer i forsyningskjeden, veier på landsbygda kan snart gjenspeile de på Cuba, og en digital dollar er sannsynligvis i horisonten. Vi er i en krig, sier Glenn, og jo lenger det varer, desto mindre husker du hva vår gamle “normale” pleide å være …

Les også: Stor matleverandør som kan lagres, Augason Farms, opphører driften i tre hele måneder .

Forsyningsmangel Driver Opp Matprisene

Matvareprisene er opp mer enn fire og en halv prosent siden i fjor. Produktmangel og omfattende forstyrrelser i forsyningskjeden øker hvor mye folk betaler i kassen.

Referanse: Nowtheendbegins.comÅ Avsløre $ 150 Billioner Agendaen Bak “Korstoget” Mot KlimaendringerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

avslører agendaen på 150 billioner dollar bak "korstoget" mot klimaendringer

SAMMENSVERGELSEGLOBAL WARMING HOAX

Å Avsløre $ 150 Billioner Agendaen Bak “Korstoget” Mot Klimaendringer

HAF15. Oktober 2021

covid vaksine liv form 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSET -UFOERVAKSINER

Polsk Lege Hevder At Han Fant En LIVSFORM I Pfizer Comirnaty Shot

HAF14. Oktober 2021

er tiffany dover fortsatt i live

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Er Tiffany Dover Fortsatt I Live? CHI Memorial Hospital I Tennessee Slettet Nylig Alle Omtale Av Sykepleieren Som Gikk Bort På Direktesendt TV Etter Å Ha Fått Covid -Injeksjon, Og Hennes Sosiale Medier -Kontoer Er Urørte Siden Hendelsen

HAF13. Oktober 2021

ga den fjerde grenen av regjeringen ut sars cov 2, deretter klandret Kina

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Gav Den Fjerde Regjeringsgrenen Ut SARS-CoV-2 Og Skyldte Deretter På Kina

HAF7. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar