VAERS: 160 000+ Amerikanere Har Sannsynligvis Dødd Av COVID-19-Injeksjoner

14. Oktober 2021

Hvis du ekstrapolerer det ut fra det vi for tiden vet om underrapportering, antyder de siste dataene fra VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) at opptil 160 000 amerikanere kan ha dødd så langt fra Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaksiner”.

av Ethan Huff

vaers 160 000+ amerikanere har sannsynligvis dødd av covid 19 -injeksjoner

Siden desember i fjor da injeksjonene først ble utgitt som en del av ” Operation Warp Speed “, har det vært 16 310 offisielt rapporterte dødsfall fra kinesiske virusskudd logget på VAERS. Siden så lite som én prosent av vaksineskadene noen gang blir rapportert til VAERS, kan det sanne tallet være så høyt som 1.631 millioner amerikanske dødsfall.

Et mer konservativt estimat kan bruke en faktor på 10, noe som vil peke på rundt 163 100 amerikanske dødsfall. Uansett hvilket tall som er riktig, vet vi i det minste at det er langt flere som dør av kinesiske virusinjeksjoner enn det regjeringen lar slippe, og folk trenger å vite om det, slik at de kan ta en informert beslutning om de vil bli med i statistikken eller ikke.

Som vi har rapportert , er andre enige om at dødsfall i Fauci influensa blir massivt underrapportert. En av dem er Dr. Jessica Rose, PhD, en beregningsbiolog, molekylærbiolog og immunolog som anslår at rundt 150 000 mennesker i USA har dødd av covid jabs.

Det er forskjellige måter å prøve å beregne grove estimater som er mer virkelighetsfulle-noe som betyr mer nøyaktige-enn det regjeringen hevder. Det er åpenbart i Big Pharmas beste å underspill skader og dødsfall mens vi overspiller “saker”, noe som er akkurat det vi har sett skje de siste månedene av denne plandemien.

Covid -Skudd Har Potensielt Drept Flere Mennesker Enn Amerikanske Soldater I Vietnamkrigen TRE TIDER

Få, om noen, i de vanlige mediene tar hensyn til VAERS, selv om det er den offisielle datakilden for å spore skader og dødsfall fra alle vaksiner. Igjen, det er sterkt underrapportert, men det er i det minste noe som kan gi oss en ide om den nåværende skaden og dødstallet.

Selv med de rapporterte tallene, er Wuhan Flu -skudd de dødeligste “vaksinene” som har kommet på markedet på flere tiår. De ser faktisk ut til å være farligere enn alle andre vaksiner som noen gang er blitt til – og dette er bare basert på det som er rapportert til VAERS.

Ekstrapolert ut ved hjelp av multiplikatorer, covid-skudd er et fullskala farmasøytisk holocaust som har tatt flere liv enn kanskje hele Vietnamkrigen gjorde for amerikanske soldater.

Kinesiske virusinnsprøytninger er absolutt mer dødelige enn terrorangrepene 11. september med minst en faktor fem. Med andre ord, bare basert på det som har blitt rapportert til VAERS så langt, har Operation Warp Speed ​​tatt flere liv enn om 9/11 hadde skjedd fem separate ganger.

Ved å bruke en multiplikator på 10 fra VAERS -data, som igjen er på den mer konservative siden, er antall dødsfall forårsaket av covid -jabs så langt som tre Vietnam -kriger når det gjelder antall amerikanske militære havari.

Vi snakker med andre ord enorme tall, og media fortsetter å tie om alt dette. I stedet forteller de oss alle å brette opp ermene og oppfordre våre nærmeste til å gjøre det samme for å “redde liv” og slutte å drepe bestemor.

“Det burde være en forbrytelse for media å ikke bli tvunget til å rapportere denne viktige informasjonen!” skrev en kommentator på VAERS Analysis -bloggen.

“ALLE vanlige medier, inkludert Fox News og Newsmax, nekter å ta opp de åpenbare farene ved” vaksinene “(eksperimentelle genterapier),” skrev en annen. “De er medskyldige og korrupte.”Minnesota: Gjennombruddssaker Fra Fullt Vaksinert Står For 99% Av Alle Nye COVID -TilfellerForrige InnleggPolsk Lege Hevder At Han Fant En LIVSFORM I Pfizer Comirnaty ShotNeste Innlegg

Relaterte Artikler

covid vaksine liv form 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSETS UFOERVAKSINER

Polsk Lege Hevder At Han Fant En LIVSFORM I Pfizer Comirnaty Shot

HAF14. Oktober 2021

minnesota gjennombruddssaker fra fullt vaksinert står for 99% av alle nye covid -tilfeller

KORONAVIRUSVAKSINER

Minnesota: Gjennombruddssaker Fra Fullt Vaksinert Står For 99% Av Alle Nye COVID -Tilfeller

HAF13. Oktober 2021

er tiffany dover fortsatt i live

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Er Tiffany Dover Fortsatt I Live? CHI Memorial Hospital I Tennessee Slettet Nylig Alle Omtale Av Sykepleieren Som Gikk Bort På Direktesendt TV Etter Å Ha Fått Covid -Injeksjon, Og Hennes Sosiale Medier -Kontoer Er Urørte Siden Hendelsen

HAF13. Oktober 2021

oppfinner av MRNA -teknologien fullt vaksinert er covid 'superspredere'

KORONAVIRUSVAKSINER

Oppfinner Av MRNA-Teknologi: Fullstendig Vaksinert Er COVID ‘Superspredere’

HAF13. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar