Elites avfolksagenda er nå ubestridelig

Av Joachim HagopianGlobal Research, 10. oktober 2021Region: USATema: Politistat og borgerrettigheter , vitenskap og medisin

Alle Global Research -artikler kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (stasjonær versjon).

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch .

***

Nå- oktober 2021- er det mer enn tydelig at Global Pharma- Great Reset globalist elite for tiden begår menneskelig folkemord og utfører sin eugenikk- avfolksingsagenda . Til tross for Big Medias sensur -blackout da medskyldige mordere forårsaket feilinformert, løy for hundretusenvis av uskyldige ofre for å dø av mordervaksinene allerede, som svar på at mange ledende leger, ekspertforskere og innside -varslere med stor risiko for seg selv har ropt fra hustak for å slå den apokalyptiske alarmen.

Tidlig under vaksinasjonsutrullingen, forrige februar 2021, forutslo Dr. Sherry Tenpenny nøyaktig at tusenvis av dødsfall fra vaksinene falskt vil bli skyldt på de falske variantene fra mai til august. Frittalende Dr. Carrie Medej uttaler seg nå mot vaksinefare gjennom nanoteknologi og de transhumanistiske elementene i hvordan AI gjennom nanopartikler i vaksiner smelter sammen med genetisk modifiserte tidligere GMO -mennesker.

Veteran medisinsk vaksine varsleren Dr. Joseph Mercola avslører den “medisinske tilbakestillingen” innenfor Klaus Schwabs NWO -tilbakestilling. Internasjonal toppkardiolog, internist og epidemiolog Dr. Peter McCullough har gjort store bølger i slutten av august 2021 og hevdet at de vaksinerte bærer 251 ganger virusmengden enn de ikke -vaksinerte. Dr. McCullough fremmer også naturlig immunitet og godartede legemidler HCQ og Ivermectin i stedet for de skadelige vaksinene , og erklærer bare:

Vi er midt i en stor biologisk katastrofe .

Selv mRNA og DNA-vaksineteknologi oppfinner, Dr. Robert Malone , MD skinner mot de Covid-19 mRNA vaksiner som bioethically uforsvarlig og meget farlig : 

Vi må konfrontere dataene [og] ikke prøve å dekke over ting eller skjule risiko.

Kanadiske Dr. Charles Hoffe ble forferdet over å få vite at 62% av hans hovedsakelig First Nations -pasienter opplevde permanent blodproppskade etter å ha mottatt vaksinen.

Nedenfor er intervjuet hans  , med Laura Lynn Tylor Thompson (også tilgjengelig på  Rumble -kanalen ).

https://www.bitchute.com/embed/ChQwQBggc8TL/

Denne uken sa den behandlende legen til nasjonale presidenter, Dr. Vladimir Zelenko i et intervju :

Hvis vi følger rådet fra noen av de ‘globale lederne’, som Bill Gates sa i fjor, ‘7 milliarder mennesker må vaksineres’, vil dødsraten være over 2 milliarder mennesker. Så våkn opp! Dette er tredje verdenskrig.

De nevnte legene ovenfor er bare en håndfull utallige heroiske leger som har offentliggjort sine bekymringer og forargelse. 

Kjente doktorgradsforskere inkludert virologer, immunologer og biokjemikere har også ledet an og ropte ut Covid-19-plandemien basert på Rockefeller Foundation’s Lockstep- plan for 2010 . En annen nobelprisvinner for å ha oppfunnet den fryktelig misbrukte PCR -testen, Dr. Kary Mullis  døde på tampen av det falske pandemien Wuhan -utbruddet etter gjentatte ganger å ha avslørt Dr. Frankenstein Fauci.

Patenter og intellektuelle rettigheter ekspert Dr. David Martin dekonstruerer den kriminelle etiologi av Covid-19 pandemi mens ex-Pfizer VP sjefsforsker Dr. Michael Yeadon har gjentatte ganger levert sine krasse advarsler :

Den genbaserte designen får kroppen til å produsere viruspikeprotein, og vi vet, og vi har visst i årevis, at viruspikeprotein utløser blodpropper. Det er et grunnleggende problem.

Lytt til  Dr. Michael Yeadon , tidligere visepresident og sjef for vitenskap i Pfizer, som snakker om pandemien og COVID -vaksinen.  Se videoen nedenfor.

https://www.bitchute.com/embed/8YLXDB9aHRFj/

I tillegg har en voksende hær av Big Pharma -varslere også modig belyst denne sårt tiltrengte sannheten om hva menneskeheten farlig står overfor i de kommende mørke vintermånedene, da sannsynligvis millioner av demokratiske ofre over hele verden vil bli sjokkerende begravet fra dødelige blodpropper , slag, hjerteinfarkt, multiple organsvikt, kreft-alt direkte knyttet til og forårsaket av Big Pharma-ikke-vaksiner.

Idaho board-sertifisert patolog og eier av diagnostikklaboratoriet Dr. Ryan Cole har observert en uhørt 20 ganger økning i endometrial kreft siden årets vaksineutrulling, forårsaket av fravær av to typer celler (hjelper-T-celler og CD8-drepende T-celler) , begge viktige for et fungerende immunsystem. 

Denne beryktede farmasøytiske drapsmaskinen inkluderer mRNA -piggprotein -DNA -endringsinjeksjoner produsert av Pfizer og Moderna, samt Johnson & Johnson, Storbritannias AstraZeneca og Kinas Sinovac.

Fra 14. desember 2020 til 10. september 2021 rapporterte den amerikanske regjeringens egen sporingsmekanisme VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) 14 925 vaksinedødsfall (selv om en varsler hevdet over 45 000 innen 3 dager fra bare ett av ni distrikter).

Men anslag om mindre enn 1% av ulykkesskader og dødsfall blir faktisk rapportert til VAERS, så et langt mer nøyaktig og realistisk estimat ville være å multiplisere det rapporterte antallet dødsfall med 100, eller på den lave siden, minimalt multiplisere med 10 til står for det sanne dødstallet, og det vil da variere fra nesten 150 000 dødsfall.

Kombiner det med EU -tallet på 25 248 dødsfall rapportert i omtrent samme tidsperiode til 18. september 2021, og tallene hopper til over en kvart million. Dermed er det trygt å anta at millioner rundt om i verden allerede har dødd som følge av Big Pharma -drapskudd. Og dette er bare begynnelsen.

Med 81% av de antatte Covid-19-dødsfallene i september i Storbritannia blant dem som er fastslått å allerede ha blitt vaksinert, er bevisene på dødelig skade forårsaket av ikke-vaksinene overveldende. I beslektet vitnesbyrd  uttalte legevakten i Ontario legevakt Rochagné Kilian ,  som nettopp trakk seg over de lokale drakoniske, anti-helsemessige Covid-19-protokollene, nylig at 80% av innkommende ER-pasienter hun behandlet i den siste måneden som led av “mystiske problemer var dobbelt voksxed . ” 76 prosent av dødsfallene i Storbritanniaseptember rapportert om dødsfall i Covid-19 i den amerikanske delstaten Vermont som også var fullstendig vaksinert. Ved djevelsk design har dette spirende medisinske holocaust raskt blitt globalisert død ved injeksjon i massiv, aldri før sett skala. 

Nobelprisvinner for å ha oppdaget HIV -viruset – Dr. Luc Montagnier , sendte nylig en edserklæring til Den internasjonale straffedomstolen og konkluderte med:

Denne [Covid-19] vaksinen er den største risikoen for menneskeheten og den største risikoen for folkemord i menneskehetens historie.

Regjeringer i verden, Big Pharma og Big Media er tydelig skyldige. 

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Videresend denne artikkelen til e -postlistene dine. Krysspost på bloggen din, internettfora. etc.

Joachim Hagopian er utdannet i West Point, tidligere hæroffiser og forfatter av ” Don’t Let the Bastards Getcha Down “, og avslører et defekt amerikansk militært ledelsessystem basert på billett som stanser opp på ansiennitetsstigen, og lukker alltid ut de beste og lyseste, og forlater middelmådighet og ordenstilhengere stiger til topps som politiker-byråkratiske generaler som er utpekt til å tape hver moderne amerikanske krig med elitedesign. Etter militæret tok Joachim en mastergrad i klinisk psykologi og jobbet som lisensiert terapeut innen psykisk helse med misbrukte ungdom og ungdom i mer enn et kvart århundre. I Los Angeles kjempet han mot de største barnevernstjenestene i fylket i USAs grundig ødelagte og korrupte barnevern.

relaterte artikler

Utvalgte artikler: Elites avfolksagenda er nå ubestridelig

11. oktober 2021

MRNA -vaksinens giftige drikker: medisinsk feilbehandling eller “slowmotion folkemord”?

25. august 2021

Corona -krisen: Har “avfolkning” allerede begynt?

12. mai 2021Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © Joachim Hagopian , Global Research, 2021


Kommenter globale forskningsartikler på vår Facebook -side

Bli medlem av global forskning

Legg igjen en kommentar