OPPSUMMERING AV STÅA PR. 10.10 2021.

SOM SIKKERT MANGE HAR FÅTT MED SEG SÅ HAR JEG I LØPET AV SNART 4 ÅR MED DENNE GRUPPA SKREVET AT JEG VURDERER Å GÅ UT AV GRUPPA OG ANDRE KAN OVERTA. MANGE SYNES SIKKERT DET ER RART(FOR DET ER JO DET EGENTLIG). JEG HAR BEGRUNNET DET MED BLA AT DET IKKE DELES DET SOM LEGGES UT. JEG SKJØNNER ENDA IKKE ETTER SNART 4 ÅR MED DOKUMENTERTE INNLEGG DER DET KOMMER FREM AT JORDENS BEFOLKNING SKAL REDUSERES. DET ER LAGT UT VIDEOER DER BILL GATES OG SWALB(WEF) SIER DETTE RETT UT. BILL GATES SKRYTER PÅ VIDEO AT HAN HAR ØKT SIN FORMUE ENORMT ETTER V.RR.USET STARTET.DET VISES BILDER AV HVALER/FISKER/KREPSDYR SOM SKYLLES INN PÅ STRENDER FLERE STEDER.DET VISES BILDER AV FUGLER I MILLIONER SOM ENKELTE STEDER LIGGER DØDE PÅ BAKKEN.DET VISES BILDER DER SAUER LIGGER STRØDD..DØDE I ENKELTE OMRÅDER.MAN KAN OGSÅ NEVNE HVA SOM SKJER I ANDRE DELER AV VERDEN SOM NORSK MEDIA IKKE SKRIVER OM…MEN SOM LEGGES UT PÅ NETTSTEDET.MEDIA FORSKERE VITENSKAPEN KOMMER MED FORKLARINGER OG SÅKALTE MODELLER SOM SELV EN 10 ÅRING SOM TENKER SJØL SKJØNNER AT DETTE ER DIREKTE LØGNER. MEN NÅ HAR DET SEG SLIK DA AT 10 ÅRINGER IDAG FÅR IKKE LOV Å TENKE SELV…DE ER OPPLÆRT FRA BARNEHAGEN TIL IKKE Å TENKE MEN Å TA INN DET STATAN VIL AT DE SKAL TENKE/SKJØNNE! DA KAN MAN SPØRRE HVA SLAGS IDEOLOGI MAN FØLGER? MANGE HER I GRUPPA(OG VI ER NÅ NÆRMERE 1500 PERS) HAR ENDA IKKE FÅTT MED SEG HVA GRUNNLAGET FOR DET SOM SKJER IDAG ER.SOM ADMIN I GRUPPA SÅ TILLATER JEG MEG Å SPØRRE IGJEN,HVA SKAL TIL FOR AT MAN SKAL SKJØNNE HVA SOM FOREGÅR?jEG HAR UTALLIGE GANGER FORKLART AT MAN KAN SØKE TIDLIGERE INNLEGG BASERT PÅ SØKEORD. PÅ MEG SÅ VIRKER DET SOM OM MAN KUN LESER DE SISTE INNLEGGENE OG DA OGSÅ KUN OVERSKRIFTER?? NÅR DET ER SAGT SÅ HAR MANGE BLITT FLINKE TIL Å SØKE…MEN VI ER TROSS ALT CA 1500 OG JEG VIL PÅSTÅ AT ET FÅTALL GJØR NETOPP DETTE MED SØK OG DELE!jEG ER FULLSTENDIG KLAR OVER AT DET JEG SKRIVER HER KAN PROVOSERE MANGE MEN DEN TAR JEG.SOM TIDLIGERE NEVNT SÅ BRUKER JEG IKKE AV MIN TID TIL Å FORMIDLE USANNHETER OG KONSPIRASJONSTEOERIER SOM eRNA KALLER OSS FOR. AT NWO OG RESET ER BARE TØYS OG KONSPIRASJONER. NÅR SÅGAR DISSE SOM VIL GJØRE OSS TIL SLAVER UNDER EN NY VERDEN DOKUMENTERER OG SIER I DIVERSE VIDEOER HVA DERES AGENDA GÅR UT PÅ…JA DA ER SLIKE SOM HENNE AVKLEDD.I NORGE DRIVER DE FORTSATT PÅ FOR Å OPPFYLLE DERES AGENDA OG OVER 90& AV BEFOLKNINGEN STOLER BLINDT PÅ DISSE KRIMINELLE. FOR KRIMINELLE ER DE SIDEN DE FORTSETTER SIN AGENDA FOR Å REDUSERE SITT EGET FOLK.VI VIL DE NÆRMESTE MNDR FÅ OPPLEVE OVERFYLTE SYKEHUS SAMT DØDSFALL SOM VI ALDRI HAR SETT MAKEN TIL TIDLIGERE.jEG VIL OGSÅ PÅSTÅ AT DE FØRSTE SPRØYTENE BLANDT ENKELTE IKKE INNEHOLDT DEN GIFTEN SOM FLERE HAR DOKUMENTERT. (PLASEBBO) MEN AT DET SOM NÅ KOMMER MED 2OG 3DJE INJEKSJON ER DØDSSTØTET!IKKE EN GANG NÅR FRISKE FOLK UTEN UNDERLIGGENDE SYKDOMMER BLIR LIVSTRUENDE SYKE…IKKE EN GANG NÅR BARN I SKOLEALDER DØR MED HJERTEINFARKT…IKKE EN GANG NÅR MYNDIGHETENE SIER AT DET ANBEFALES OG SÅ VISER DET SEG AT MAN BLIR TVUNGET(SKOLEBARN) …IKKE EN GANG NÅR DE KRIMINELLE ANBEFALER BARN NED TIL 5 ÅRS ALDER SKAL INJISERES MED DENNE GIFTEN….IKKE ENGANG NÅR DE KRIMINELLE NÅ KALLER DET EN SYKDOM OG AT MAN DERFOR MÅ HA VAKSINEN(ER VAKSINEN NÅ BLITT EN MEDISIN?MIN PÅSTAND ER:(OG DET HAR JEG DE SISTE 2 ÅRENE PÅSTÅTT AT NORDMENN ER ET FEIGT OG EGOISTISK FOLKEFERD…NOE DE KRIMINELLE HAR BENYTTET SEG AV I MANGE ÅRTIER.SOM EN SISTE ANBEFALING: LES DERE OPP BLA VED Å LESE KRIGSHISTORIE/POLITIKK OG RELIGION FRA LANG TID TILBAKE SÅ KANSKJE FOLK SLIPPER Å FORTSATT STILLE SPØRSMÅL TIL DET SOM SKJER I DAG.HISTORIEN GJENTAR SEG!GOD BLESS ALL!

https://archive.org/details/NorskGroGate/page/n639/mode/2up

Legg igjen en kommentar