Peter the Insider ACIO – Coronavirus og Chemtrail Agenda: Inkluderer notater

JAMES RINK , 14. MAI 2020

Peter Insider er direktør for 12. divisjon inne i ACIO som har som oppgave å være bindeledd mellom menneskelige og ET -relasjoner i ACIO. Han jobber i Pine Gap i sentrum av Australia og bestemte programmer i Dreamland, Groom Lake, AREA 51 i Nevada USA. Disse basene er søsterfasiliteter til hverandre. Peter vil gi oss en oppdatering om situasjonen i verdenssaker, inkludert koronavirus, økonomi, eksopolitisk situasjon og mye mer. Alt er basert på Umbrella Projects Rainbow Moonlight COVID-19 virusinfeksjon. COVID er biokjemisk AI som ble helt ute av kontroll og mobius ikke er i stand til å fikse den opprettede matrisen.

Husk å abonnere.
Hvis du liker å lære mer om James Rink, supersoldater og milabs, vennligst besøk:
http://www.supersoldiertalk.com
Vennligst støtt oss med dine skattefradragsberettigede donasjoner:
http://www.healingsoulsurvivors.org/
Hvis du liker å lære mer om hvordan meditasjonsteknologi kan hjelpe deg, kan du gå til:
http://www.neologicaltech.com

Notater fra forrige
showprosjekt Rainbow Moonlight
Mobius er ansvarlig for å lage Matrix som vi lever i siden andre verdenskrig. De liker ikke utfallet av vår virkelighet. Mobius søker å slavebinde menneskeheten ved å bruke alle sine proxy -grupper, selskaper og hemmelige samfunn, og pengekontrollsystemet. Og det er en annen mindre undergruppe som prøver å forsterke positiv oppførsel fra verdens ledere. Tidslinjen ble delt for millioner av år siden under krigen, krigen var så komplisert at de måtte lage lommeunivers for å leve ut hver agenda og Mobius arvet den. Blue Avian prøvde å dra fordel av situasjonen, men gjorde det bare verre, men ikke med vilje. Nå ønsker Mobius å flytte virkeligheten vår til neste nivå og bryr seg virkelig ikke om å kontrollere dette lenger. Mobius befinner seg i et lommeunivers utenfor denne virkeligheten.
Vår sjel ligger i sentrum av hjertet vårt, og det tar 68-72 timer før dette varme stedet blir varmt når en sjel kommer inn i en kropp. Sjel er representasjon av astral dimensjon. Vår sjel kommer inn fra det astrale og fortsatt under kontroll fra lommeuniverset. Mødre som dreper babyene sine er litt gale.
Monark roter med tid og rom og har kontroll over denne virkeligheten, men Mobius overvåker dem og jobber med dem.

ACIO har infiltrert Mobius for å få sine siste intensjoner.
Project Rainbow Moonlight er en MKultra -agenda. 4. og 5. rike trenger hjelp med Umbrella Corporation for å få store prosjekter gjennomført i denne virkeligheten. 5. rike -nazist styrt av nordiske.
Utlendinger sendte Covid 19 som de utdypet sammen med BSD 165 F, som nazisten brakte fra Brasil på 50 -tallet. BSD 165 F er en farlig blanding av svært giftige slanger, blandingen kan mutere veldig fort. Partiklene er veldig små og kan passere gjennom vannfiltrering.
CV19 er luftbåren i atmosfæren og i vannet. 80% er forurenset verden over i midten av april 2015. Viruset har en AI-partikkelstørrelse, femtobot X minus 15.
Ved å bruke tilsløringsteknologi for å spraye usynlige chemtrails. Kjemikalier produseres på mars og transporteres til planeten jorden. Den er laget på mars fordi det er fremmede ingredienser som har cloaking -teknologi og krever at marsmiljøet lager det. Ingrediensene biologiske, kjemiske og AI og er i stadig endring. Femtotech er i vaksinen. Partikkelstørrelsen er x minus 12. Femtopartiklene i vaksinene og med Covid -infeksjonen og chemtrails er det nesten null sjanse for å være AI -resistente. Super Soldiers påvirkes vanligvis ikke fordi de har endringer som er i søvnstilstand. Chemtrail -eksponeringen bidrar til å opprettholde sinnskontrollstatusen til Super Soldiers i en sovende tilstand, alle andre de ser etter ved å gjøre genetiske eksperimenter.
CIA PROJECT INDIGO SKYFOLD har ikke tilgang til den sanne agendaen de fleste chemtrails blir utført av Monarch Solutions. 95%. 2008-2010 begynte å dukke opp ved HIV-infeksjoner, og HIV begynte også å vise seg i kreft. Sprøytingen har pågått lenge. Agendaen gjør siste testprogram. ET og forbund vil ikke engasjere seg før de tror det er nødvendig. Vaksiner er en del av chemtrail -agendaen, da det er en annen måte å få inokulatet på.

Militær bestemt 5G skader helsen til sivile individer. Men militæret har vaksinert sitt folk for å være immun mot effektene av 5G. Drikk bitter sjokolade for å beskytte deg mot koronavirus. Dosen er 220 gram (1/2 lb) per dag. ACIO har ikke en måte å hjelpe mennesker fra 5G

Virus kan mutere og bli superdødelig. Selv om sykehusene er tomme nå og hydroksyklorokin og sink kan stoppe viruset nå, men det har ikke truffet stor styrke ennå. De trenger ikke å spraye chemtrails lenger. Virus ble designet for å avfolke og deretter stoppe å drepe på et tidspunkt. Viruset kan passere noen mennesker.
AI kjemper mot hverandre, så hvis du allerede har det, gjør ikke ACIO det

Du kan bli smittet alle bør bruke ansiktsmasker. Hele planeten er infisert. Afrika er den mest infiserte delen av verden.
ACIO eksperimenterer med virus for å prøve å reversere det, men de er ikke klare til å snakke om det for øyeblikket.

hvorfor er det ingen lockdown i Shanghai og Beijing? De gjør forskjellige eksperimenter målet er mutasjoner i motsetning til avfolking.
ACIO er ikke sikker på at vi tror det er å følge med på at alt er bra.

Super Soldier, Light Soldiers kan jobbe for gode eller dårlige sider, Licthsoldaten tjener både 4. og 5. Rike. De mest elite er Licthsoldaten de er her i vår virkelighet i andre virkeligheter og mange av dem jobber for virkelig dårlige grupper. Dark Fleet ønsker ikke å være en trussel mot 4. og 5. rike. Dark Fleet er en del av planetariske selskaper som kontrolleres av gangsterfamilier som er en del av det 5. riket.
Kruger bruker supersoldater ikke licthsoldaten. Kruger er en del av Planetary Corporations, men tjener dem ikke.

Tidslinjehendelsen da Mobius overtok, skjedde ikke på grunn av kriger. Krigene startet etter at tidslinjehendelsen startet. Dette sammenfaller med big bang. Big bang / tidslinjen skjedde fordi forskere på en Sirius B -arbeidsstasjon – som er lommeuniverset som administrerer stedet for en lavere dimensjon som går over til en annen høyere dimensjonal virkelighet. Flertallet av raser brukte teknologisk forbedret genetikk som hjalp dem med å utfolde genetikken. Disse utviklede teknologiske genetikk ble satt inn i løp for å snarvei i stedet for å bruke tusenvis av år på å lære leksjoner av hver virkelighet (dimensjoner / tettheter). Noen av genetikkene forfallet raskt, så disse forskerne på Sirius B jobbet med denne forfallne teknologien. Eksperimentet gikk galt og rev realiteter fra hverandre. Svært lik massive billioner atomvåpen som stammer fra dette stjernesystemet. Det påvirket ikke mater, det påvirket menneskets genetikk. Forskerne nærmere eksplosjonen fikk genetikken revet og regret tilbake til milliarder år tidligere til reptilian. Krusningen skjedde gjennom universet vårt og multiverset. Det påvirket også vårt stjernesystem. Krigene fulgte etter denne hendelsen. Tetninger og dimensjoner ble opprettet som et resultat av denne eksplosjonen. De eksisterte ikke tidligere. Det kan ha vært en innebygd trygg vakt for universet å reagere slik. Det nye tetthetsvirkelighetslaget Density 1 ble opprettet med dimensjon 1,2,3. De andre virkelighetslagene ble også inndelt i dimensjoner. Tettheten skapte et nytt lavpunkt i universet.NESTE ARTIKKELPeter the Insider ACIO – MOBIUS, MRG og Project Rainbow Moonlight Update: Inkluderer notaterFORRIGE ARTIKKELPeter the Insider ACIO-Project Rainbow-Moonlight Coronavirus Agenda: Inkluderer notater

James Rink

http://www.024pharma.com/ambien.html James Rink er en meditasjonsutøver, forsker, forfatter og videoprodusent. Gjennom sin Super Soldier Talk YouTube -serie har han bidratt til å vekke menneskeheten til den hemmelige virksomheten til den skjulte regjeringen. Avdekke temaer som hjernevask, traumer, milabs (som står for militære bortføringer) og skjult trakassering; alt dette har han måttet tåle hele livet som et produkt av Project Surrogate og Ultra MK Milab Super Soldier -eksperimentering. Boken hans Lone Wolf omhandler disse prosjektene. Han bruker tiden sin på å perfeksjonere “Neo Meditation Device”, som er en chi -energizer som hjelper brukerne å slappe av under meditasjon, slik at de kan integrere seg selv. http://valleyofthesunpharmacy.com/silagra/

RELATERTE ARTIKLER

JAMES RINK , 4. JANUAR 2014

Super Soldier Talk - Ben Murphy og Jay Essex - Utforsk HG6 -anlegget - 19. desember 2013

Super Soldier Talk – Ben Murphy og Jay Essex – Utforsk HG6 -anlegget – 19. desember 2013

JAMES RINK , 18. SEPTEMBER 2021

James Rink, Kimberly L og Jenny Lee på Michael Jaco Show

James Rink, Kimberly L og Jenny Lee på Michael Jaco Show

JAMES RINK , 16. SEPTEMBER 2021

Jenny Lee og Megan Rose - 5D Transformation of the Timeline

Jenny Lee og Megan Rose – 5D Transformation of the Timeline

JAMES RINK , 14. OKTOBER 2017

Super Soldier Talk - Joanis - Psychic Defense Force, Alien Drawings, Life as Zombie

Super Soldier Talk – Joanis – Psychic Defense Force, Alien Drawings, Life as Zombie

JAMES RINK , 9. SEPTEMBER 2020

David Lotherington Channeling MJ-12's Dr Michael Wolf-Super Soldier Talk

David Lotherington Channeling MJ-12’s Dr Michael Wolf-Super Soldier Talk

JAMES RINK , 8. JUNI 2012

Super Soldier Talk with James Rink - Milab Trauma Programming with K

Super Soldier Talk with James Rink – Milab Trauma Programming with K

Legg igjen en kommentar