Aquarius: The Age of Evil

Dette er en av de viktigste dokumentarfilmene som noensinne er produsert.

Bibelen avslører metoden som ble brukt for å lure hele verden (bortsett fra en liten gruppe) i tiden kort tid før Kristi gjenkomst. Globalist-industrialistene har implementert global regjering som de kaller “The New World Order”. Dette globalistiske systemet er nesten komplett og er basert på – det Bibelen kaller – “løgnen”. Det er viktig at du vet hva løgnen er, slik at du ikke blir lurt . Denne videoen forklarer nøyaktig hva “løgnen” er og hvordan du kan unngå det.

Video beskrivelse

I denne videoen tar filmskaper Keith Thompson en grundig titt på dagsordenen bak verdensregjeringen (New World Order), den katolske kirke, Venus-prosjektet, Zeitgeist-bevegelsen, moderne murverk, og du vil forstå det store bildet at så mange er savnet i dag.

http://orbisvitae.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=61140&an=126#Post61140

Legg igjen en kommentar