5. oktober 2021 BOMBSHELL: Video dukker opp der Fauci og andre planla for en “Universal mRNA influensavaksine” som ble “COVID-19 mRNA-vaksinen” fordi folk ikke var redde nok for influensaviruset

Totalt antall visninger: 396

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

I går kveld sendte Alex Jones fra Infowars.com en spesiell sending om en video fra oktober 2019 som de nettopp hadde blitt klar over.

Videoklippet de spilte av denne hendelsen var en 1 minutts og 51 sekunders dialog mellom moderatoren, Michael Specter, en journalist som er forfatter i New Yorker og også en adjunkt i bioingeniør ved Stanford University, Anthony Fauci, direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases, og Rick Bright, direktør for HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA).

I dette korte klippet, som ble hentet fra den timelange paneldiskusjonen, forklarer Anthony Fauci at det ville ta minst et tiår (“hvis alt går perfekt”) å få en ny, uprøvd type vaksine som en mRNA-vaksine. riktige forsøk og bli godkjent av FDA.

Han ville vite det, for han hadde prøvd å gjøre det i omtrent et tiår allerede da (oktober 2019), og prøvde å utvikle en mRNA -basert vaksine for HIV.

Men nå diskuterte de noe mye større enn bare en vaksine for AIDS -pasienter. De snakker om en “Universal Flu Vaccine” som alle må ta – et stort marked for Big Pharma!

Rick Bright, direktøren for HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), snakker deretter og uttaler at det som kan skje er at “en spenningsenhet som er fullstendig forstyrrende og ikke er tilstede for byråkratiske strenger og prosesser” kan endre det.

Her er det korte klippet fra Bitchute og Rumble -kanalene våre i går kveld:VIKTIG VIDEO SOM ER SPRENGSTOFF. HVA SIER DEN KRIMINELLE GJENGEN I FHI TIL DETTE MON TRO??

https://www.bitchute.com/embed/zNCYFYergHqB/

Alex Jones brukte over 50 minutter på å dekke dette på showet sitt i går kveld , og det ser ut til at han også dekket det på showet sitt i dag .

Jeg har ikke hatt sjansen til å se disse enda, da jeg gikk og fant den originale paneldiskusjonsvideoen på 1 time, og brukte dagen på å lytte til og analysere det, slik at jeg kunne levere denne rapporten til våre lesere.

Sammen med Fauci, Rick Bright og Michael Specter på dette arrangementet var:

  • Margaret Hamburg, utenriksminister, National Academy of Medicine
  • Bruce Gellin, president, global immunisering, Sabin Vaccine Institute
  • Casey Wright, administrerende direktør, FluLab

Kort sagt, denne paneldiskusjonen fokuserte på det de oppfattet som behovet for en universell influensavaksine, men de innrømmet at den gamle måten å produsere vaksiner ikke var tilstrekkelig for deres formål, og at de trengte en slags global hendelse hvor mange mennesker var dør for å kunne rulle ut en ny mRNA -vaksine som skal testes på offentligheten.

De var alle enige om at det årlige influensaviruset ikke var skummelt nok til å lage en hendelse som ville overbevise folk om å få en universell vaksine.

Og som vi nå vet i dag, omtrent 2 år etter denne hendelsen, var det “skremmende viruset” som ble introdusert COVID-19 Sars-viruset.

Og så nå vet vi hvorfor influensa bare “forsvant” i influensasesongen 2020-21. Det ble ganske enkelt erstattet av COVID-19, i en verdensomspennende smart planlagt “pandemi” for å rulle ut verdens første universelle mRNA-vaksiner.

Dette var alltid målet, og tidligere innsats gjennom forskjellige influensaer, AIDS, Ebola og andre “virus” mislyktes alle med å utvikle en universell vaksine for å injisere i hele verdens befolkning.

Margaret Hamburg uttalte om å få en “universell vaksine” inn på markedet:

“Det er på tide å slutte å snakke, og det er på tide å handle.”

“Jeg tror det er også fordi vi ikke har hatt en følelse av at det haster.”

Michael Specter spør:

“Trenger vi mange mennesker til å dø for at det haster?”

Hamburg svarer at: “Det er allerede mange mennesker som dør” av influensa hvert år.

Bruce Gellin uttaler at folk i utgangspunktet ikke er redd nok for begrepet “influensa”.

Det er så mange ting som blir avslørt om hvordan Big Pharma og offentlige helsemyndigheter tenker i denne paneldiskusjonen. For eksempel beklager de det faktum at hvis de gjør en for god jobb i folkehelsen, mister de midler til å utvikle produkter som bekjemper virus.

Michael Specter uttaler: “Det virker som om en av forbannelsene i folkehelseverdenen er at hvis dere gjør jobben din godt, går alle godt og sunt.”

Hamburg: “Og de kutter finansieringen din.”

Rick Bright klager over at den årlige distribusjonen av influensavaksiner er ineffektiv når det gjelder innsamling av data, og innrømmer faktisk at noen vaksiner bare ikke fungerer bra:

“Vi distribuerer 150 millioner doser av sesongvaksiner (influensa) hvert år, vi vet ikke engang hvor mange som blir vaksinert fra dosene som blir levert til folket, hvilke doser de fikk, og hva det virkelige utfallet var, slik at vi kan lære av denne kunnskapsbasen om hvordan vi kan optimalisere eller forbedre vaksinen vår. Så det er muligheter vi har i dag …

Jeg tror at hvis vi avslørte de vaksinene med dårligst utbytte på markedet i dag, kan det være veldig avslørende å fortelle oss hvilken av teknologiene vi har, og la oss gå dypere inn i disse teknologiene for å avgjøre hvorfor de er mer effektive. Det er vaksinelisenser i dag som er mer effektive. Jeg tror at vi bare er redde for å innrømme sannheten. ”

Så mye for det offentlige mantraet som støttes av Big Pharma og regjeringen at “vitenskapen” om vaksiner er “avgjort”, og at de er helt “trygge og effektive.”

Casey Wright gjentar mantraet som ble offentliggjort hvert år, før COVID, om hvor dødelig influensaviruset var: “650 000 mennesker dør hvert år av influensa.”

Som vi har dokumentert mange ganger i løpet av det siste tiåret her på Health Impact News , er dette rett og slett ikke sant. Dette er et estimat fordi faktiske laboratoriebekreftede tilfeller av influensa hvert år er svært små, sannsynligvis mindre enn 1000 i USA

De fleste influensalignende symptomer testes aldri i et laboratorium for å finne ut hva som forårsaker symptomene. De ble alltid bare klassifisert som “influensa” for å blåse opp tallene for å rettferdiggjøre det svært lønnsomme influensaskuddet hvert år. Noen av våre tidligere dekning av dette problemet:

CDC blåser opp influensadødsstatistikk for å selge flere influensavaksiner

Døde 80 000 mennesker virkelig av influensa i fjor? Oppblåsning av influensadødsestimater for å selge influensaskudd

Så ettersom de har blåst opp COVID-19-tilfellene siden i fjor, fortsetter de rett og slett sin policy om å blåse opp influensatall hvert år for å selge vaksinene sine. De kunne åpenbart ikke ha gjort begge i fjor, ettersom publikum raskt ville ha sett at matematikken ikke fungerer.

Og likevel, så mange i offentligheten kjøpte løgnen at COVID-19-tiltakene ble kvitt influensa, men ikke COVID-19.

Til syvende og sist kan denne paneldiskusjonen koker ned til: Ingen ønsker å finansiere forskning for en universell influensavaksine. Så hvordan endrer vi det? Lag en pandemi av frykt over influensa (men de kunne ikke kalle det “influensa” fordi folk ikke lenger er redd for influensa, og frykten for “AIDS” hadde også avtatt).

Fauci tok deretter opp dette “oppfatningsproblemet.”

Det er denne oppfatningen (om influensa), hvis det er så alvorlig, hvordan kommer det seg at folk får influensa hvert år, og det er ikke en katastrofe?

Når du har å gjøre med en sykdom som HIV, hvis du får HIV, er det alvorlig. Enten du er ung, om du er middelaldrende eller om du er gammel. Hvis du får kreft, er det ille. Enten du er ung, om den er middels … mens hvis det er influensa, noen mennesker, går de gjennom livet og det påvirker dem ikke i det hele tatt.

Det er ingen som er redd for influensa. Du går inn i en fokusgruppe og sier: Er du redd for å få HIV hvis du er i fare? Å, absolutt.

Er du redd for å få kreft? Absolutt. Er du redd for influensa? Ikke bry meg.

Det er virkeligheten av hvordan folk oppfatter influensa.

Og det kommer til å bli veldig vanskelig å endre det, med mindre du gjør det innenfra og sier at jeg ikke bryr meg om din oppfatning, vi skal løse problemet på en forstyrrende måte….

Spectre spør deretter:

På sikt, over tid, hvis pandemien i 2009 hadde vært mye mer dødelig, ville det ha endt opp som en bedre ting for menneskeheten?

Alle er tause mens de åpenbart tenkte på hvordan de skulle svare på det, og Spectre sier: “Kom igjen.”

Fauci svarer til slutt og sier “Nei” fordi det var andre år som var verre enn 2009, og det endret ingenting ved å lage en universell vaksine.

Hamburg uttaler da:

Den triste sannheten er at når det er en stor krise, fokuserer den oppmerksomheten og vanligvis ressurser, og noen betydelig mobilisering følger.

Vi trenger, #1, denne gangen for å være annerledes, og vi må også virkelig organisere oss på en måte der det vil være ansvarlighet for vedvarende handling, og ikke bare respons.

Spectre sier:

Craig Venter, som er en kontroversiell person, men interessant for meg, har skrevet at han synes vi burde ha en vaksine, slik at hvis du tar av i et fly fra Hong Kong og blir smittet, når flyet ditt lander i New York, burde det være en vaksine montert og levert til deg.

Hvor gal er det? Hvor langt er vi fra det? Kommer vi noen gang til å komme dit?

Lyse svar:

Jeg skal ikke si hvor langt unna, men jeg synes ikke det er for gal.

Jeg tror at hvis vi går mot en epoke med syntetiske vaksiner, tror jeg at vi fjerner avhengighetene til å tro at vaksinen må vokse til noe annet, et egg, en celle eller insektcelle-enhver form for avhengighetsembryo.

Hvis vi kan gå over til mer syntetisk, nukleinsyrebasert, messenger -RNA -basert, kan disse sekvensene raskt deles rundt om i verden.

Deretter fortsetter han med å bruke en 3D -skriver til å skrive ut en “vaksinelapp” som folk bruker til å administrere “vaksinen.”

Vi lærer også i denne paneldiskusjonen hvorfor Anthony Fauci er så imot naturlig immunitet, fordi naturlig immunitet mot influensa, ifølge hans syn, oversetter til en immunrespons mot andre stammer av et bestemt influensavirus, som vil forstyrre det de prøver. å gjøre med vaksinene.

Det er derfor han ønsker å injisere spedbarn helt ned til 6 måneder gammel med en universell vaksine, som han sier her, for å forhindre at den “forvirrede” naturlige immuniteten skjer før barnet blir eldre.

Så det store spørsmålet som dette panelet behandlet, var hvordan de implementerer strategiene sine, og hva holder dem tilbake?

Sikkert er regjerings-/reguleringsspørsmålet stort, og nå to år senere kan vi se nøyaktig hvordan de gjorde det, ved å kontrollere FDA og CDC for å fremme “killer virus -pandemien” -fortellingen så lenge som mulig for å rettferdiggjøre å ta nødtiltak som snarveier de normale prosedyrene for å bringe nye, nye medisiner til markedet.

Det forklarer også tydelig den onde motstanden mot eksisterende, billige terapier som veldig enkelt behandlet det som egentlig bare er sesonginfluensa -viruset, som sto i veien for å rulle ut en universell vaksine.

Casey Wright kom deretter med en ganske bemerkelsesverdig kommentar om “filantropi” og dens rolle i denne innsatsen:

Det er en potensiell rolle for filantropi å spille der … vi er i posisjon til å ta litt mer risiko (hun smiler skummelt mens hun sier dette), til å være åpen for litt mer eksperimentering og metoder for hvordan vi gjør ting. Det er det jeg synes er unikt med FluLab, og er unikt med andre filantropier.

Jeg tror de kan spille en veldig viktig rolle der, og finansiere et sett med dristigere, kanskje tidligere lovende konsepter.

Bingo! Tenk på Bill og Melinda Gates Foundation, Rockefeller Foundation og andre “filantropier” som “belastes” av regulatoriske spørsmål da de bruker pengene sine ganske ukontrollert, uten ansvar, alt i navnet “vitenskap” og “det større gode” . ”

Vi har helt sikkert sett hvordan Gates Foundation har gjort dette i India ved å lokke fattige mennesker til svært tvilsomme etiske eksperimenter med vaksiner, for eksempel Gardasil -vaksinen som vi har dekket så ofte gjennom årene her på Health Impact News .

Bruce Gellin snakker deretter om en rapport publisert av organisasjonen hans som etterlyste en “enhet” som ville ta disse avgjørelsene og bringe alle sammen for å samarbeide for å lage denne universelle vaksinen, og eliminere dem som er imot.

Rapporten ble publisert i 2019, og her er pressemeldingen .

Sier han:

De etterlyste denne “enheten”, som er samarbeidet vi snakket om. De ba om behovet for å tilføre innovasjon, for å finne noen av disse menneskene som vi ikke kjenner kan være en del av problemet for å komme inn på dette. Og for å prøve å tenke på hvordan vi snakker om dette annerledes, slik at magesyken ikke hindrer oss i å gjøre fremskritt. (alle ler …)

Jeg antar at denne “enheten” er Gellins gruppe, The Sabin-Aspen Vaccine Science & Policy Group .

I dag er dette hovedgruppen som bekjemper “vaksine-nøling” og prøver å tause alle avvikende stemmer som kommer i veien for å rulle ut denne universelle vaksinen, som vi selvfølgelig vet nå er COVID-19-vaksinen.

Misinformasjon på nettet om vaksiner

Se hele paneldebatten for å finne ut hvor arrogante disse menneskene er. Dette er på våre Bitchute og Rumble -kanaler.

Ditt liv har bare verdi som en labrotte til disse sataniske tyrannene

Dette er en av de mest eksplosive videoene jeg noensinne har sett som tar oss inn i tankene til Globalist Tyrants og deres grådige ønske om å kontrollere menneskeheten ved hjelp av vaksiner.

Når du ser på dette, må du spørre deg selv: Hvem utnevnte disse menneskene til å ta vare på menneskeheten for å bestemme hva som er bra for hele menneskeheten?

Kjernen i dette problemet med medisinsk tyranni er en grunnleggende forskjell på hvordan man ser på livet.

Dette panelet representerer det luciferiske, sataniske verdensbildet som helt utelukker Gud som Livets Skaper.

Når de snakker om “mangler” ved naturlig immunitet, er dette et direkte satanisk angrep på menneskeheten, skapt i Guds bilde, og dette har alltid vært tilfellet bak “vitenskapen” om vaksiner.

Dette verdensbildet representert av dette panelet mener at de er en høyere livsform som kan diktere massene hvordan de skal leve sine liv, fordi disse menneskene ærlig tror at de har som oppgave å redde menneskeheten og redde planeten, og at alle andre er for uvitende til å ta disse avgjørelsene.

De er psykopater drevet av grådighet og ønsket om å kontrollere. Vi ser bare deres offentlige side, men de er mennesker akkurat som alle andre, og hvis vi kunne se hvordan de lever utenfor sitt offentlige liv, ville de sannsynligvis aldri kunne opprettholde sine maktposisjoner, fordi det ville være klart å se hvor onde de er.

Se på Anthony Fauci, for eksempel. Ser han ut som en 80 år gammel mann? Hva gjør han for å se så ung ut?

Vi vet at de rike og berømte er avhengige av å forfølge ungdom og beholde sin makt, og at mange gjør det ved å konsumere “ungt blod”, blodet som er tatt fra unge mennesker, inkludert det som angivelig er det veldig vanedannende stoffet “adrenokrom” høstet fra babyer like før de blir henrettet. Se:

“Ungt blod” – Det nye markedet for produkter laget av barns blod

De tenker ingenting om at mennesker dør i masse for “vitenskap” og utvikler sine universelle vaksiner. Denne universelle vaksinen er noe de har jobbet med i flere tiår nå, og drømmene deres blir endelig til virkelighet gjennom COVID-19.

Jeg har dekket dette problemet i over et tiår nå, og ingenting i denne paneldiskusjonen overrasket meg i det hele tatt.

Den eneste måten å kontrollere den globale befolkningen på sine egne agendaer er å kontrollere helsen, og de har lært etter flere tiår med fiasko at det er nesten umulig å utvikle et biologisk våpen som er i stand til å smitte og spre seg gjennom hele befolkningen.

Grunnen til dette er fordi Guds naturlige immunsystem bare er for sterkt, ettersom det tilpasser seg og overvinner disse sykdommene, som en innebygd sikker vakt for menneskeheten.

Jeg vil mistenke at stort sett ALLE de tidligere historiske “pandemiene” har vært mislykkede biologiske våpenprogrammer som de har prøvd å utvikle. Til slutt har de lært at den eneste måten å infisere alle på jordens overflate er å injisere dem med gift via vaksiner.

Dette har ALLTID vært målet med vaksinebevegelsen, selv om de fleste i bevegelsen ikke var klar over det, og var dumme nok til å tro at vaksiner faktisk ga mennesker helse.

EKTE helse er ikke noe som kan kjøpes fra “helsemyndigheter.” Det er en gratis gave som er gitt oss av vår Skaper, og de mest friske menneskene på planeten i dag er de svært få individer som gjenkjenner denne sannheten, og holder seg så langt unna farmasøytiske produkter som de kan ved å vite at de er giftstoffer, og gjør hver eneste innsats for å spise ren, hel mat som Gud skapte dem, og puste inn frisk luft, noe som blir vanskeligere og vanskeligere å gjøre etter hvert som de forurenser atmosfæren med kjemikaliene sine i geoengineering.

Det er “naturlige medisiner” som Gud har gitt oss til å bruke når immunsystemet vårt ikke er balansert skikkelig, og de finnes i naturen og er generelt tilgjengelig for alle, fordi de ikke kan patenteres, siden de er av Gud laget, og ikke mennesker -laget.

Vi må stå imot disse sataniske tyrannene! Helsen din er det viktigste Gud har gitt deg. Uten din helse er du prisgitt og slaver av deres medisinske system.

Uten din helse kan du ikke elske din ektefelle, du kan ikke få barn, du kan ikke leve livet ditt fullt ut og oppnå den hensikt som Gud plasserte deg på denne jorden for å oppnå.

Merket til dyret som er profetert i Bibelen som er nødvendig å ta for å delta i økonomien er her, og det er COVID-19-vaksinen, og denne videoen er bare et ytterligere bevis på dette.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 “Vaksine” -liste

Legg ut COVID-19-injeksjoner: De døde snakker ikke, men de med lammende skader gir advarsler

Politimann i Denver forkrøplet etter obligatorisk skyting fra Pfizer – er lovhåndhevelse nøkkelen til å motstå medisinsk tyranni?

1 969 fosterdødsfall registrert etter COVID-19-skudd, men kriminelle CDC anbefaler at gravide får skuddet

Studie: COVID-19-vaksiner Øker dødsfall og sykehusinnleggelser fra COVID-19 basert på analyse av de mest vaksinerte landene

26.041 dødsfall 2.448.362 skader etter COVID-skudd i EUs database da Slovenia suspenderer J&J skudd etter død av 20 år gammel student

Rettssak for varsler! Statlige Medicare -data viser 48 465 DØDE etter COVID -skudd – Remdesivir -stoffet har 25% dødelighet!

Australia registrerer 10X flere dødsfall etter COVID-19-skudd enn registrerte dødsfall etter ALLE vaksiner de siste 20 årene

Britisk medisinregulator bekrefter at det har vært fire ganger så mange dødsfall på grunn av Covid-19-vaksinene på 8 måneder enn dødsfall på grunn av alle andre vaksiner kombinert på 20 år

Spottere av Anti-Vaxxers fortsetter å dø etter å ha tatt en COVID-19-injeksjon

STUDIE: Regjeringens egne data avslører at minst 150 000 sannsynligvis DØDE i USA etter COVID-19-vaksiner

Lokal Detroit -TV ber om historier om uvaksdød død av COVID – Får over 180 000 svar på vaksine skadet og død i stedet

Tenåringer 50X mer sannsynlig å få hjertesykdom etter COVID -skudd enn alle andre FDA -godkjente vaksiner kombinert i 2021 – CDC innrømmer sant, men anbefaler det fortsatt

I tillegg til fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Militære medlemmer dør og lider av lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

CDC: Tenåringer injisert med COVID -skudd har 7,5 X flere dødsfall, 15 X flere funksjonshemminger, 44 X flere sykehusinnleggelser enn alle FDA -godkjente vaksiner i 2021

COVID -skudd dreper og lamslår tenåringer i rekordmange tall – Små barn er neste

Se hele listen over tragiske dødsfall og skader her!

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og Luciferian -planene for The New World Order

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” som nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du selv hvilken side du har?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – Er du forberedt på hva som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjue første århundre-6 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Har du problemer med å motta nyhetsbrevene våre? Se:

Hvordan slå internett -sensur og lage din egen nyhetsfeed

We Are Now på  Minds.com , MeWe og Telegram . Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, finner du oss på Minds.com , MeWe og Telegram , samt Bitchute and Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Hvis du bruker TOR Onion leseren , her er linkene og tilsvarende nettadresser for å bruke i TOR leseren for å finne oss på the Dark Web: Helse Impact News , Vaccine Impact , Medisinsk kidnappe , Created4Health , CoconutOil.com

Legg igjen en kommentar