Merck Hevder ‘Fenomenale’ Testresultater For Eksperimentell COVID-Pille: ‘This Is A Game-Changer’

2. Oktober 2021

Det ser ut til at Merck nettopp slo Pfizer .

Merck kunngjorde fredag ​​at en eksperimentell COVID -pille har utviklet reduserte sykehusinnleggelser og dødsfall med 50% hos mennesker som nylig er smittet med COVID.

merck hevder 'fenomenale' testresultater for eksperimentell covid pill 'dette er en spillveksler'

Selskapet vil snart be helsemyndigheter i USA og i utlandet om å godkjenne bruk av stoffet.

Nyheten kom som en velkommen overraskelse for publikum, selv om COVID-tilfeller allerede avtar i USA og i hardt rammede økonomier i Asia, kan stoffet skape “et reelt terapeutisk fremskritt” som dramatisk kan redusere risikoen for død av COVID .

Hvis det er godkjent (og sannsynligheten er stor) vil stoffet være den første behandlingen for COVID. Noen sammenlignet det med tamiflu, ved at pasientene skulle ta det innen 5 dager etter COVID -infeksjon (som de som er infisert med influensa får beskjed om å ta tamiflu tidlig).

Den tidligere FDA -direktøren, Dr. Scott Gottlieb, sa til CNBC at forsøksresultatene tydeligvis er “dypt” positive, selv om forskere bestemte seg for å stoppe forsøket tidlig fordi stoffet viste betydelig suksess, noe som betyr at det ville være uetisk å fortsette å gi pasienter placebo.

For å teste stoffet trengte de å teste mer enn 700 uvaksinerte mennesker i en global studie. Alle ble vurdert i kategorien “høy risiko” på grunn av faktorer som alder og andre egenskaper fra deres “helseprofil”.

I henhold til resultatene ble 7% av frivillige i gruppen som mottok stoffet innlagt på sykehus, og ingen av dem døde, sammenlignet med 14% sykehusinnleggelse og død (inkludert åtte som døde) i placebogruppen.

Ifølge Dr. Gottlieb, “er dette et fenomenalt resultat. Dette er en stor spillveksler for at vi har en oral pille som hadde denne typen effekt på pasienter som allerede er symptomatiske. ”

Dr. Gottlieb påpekte også at teamet som utviklet stoffet “også oppfant det første vellykkede antistoffet mot ebola, så dette er et veldig godt legemiddelutviklingsteam.”

“Og husk at vi har to andre legemidler under utvikling, det ene av Pfizer (der Dr. Gottlieb sitter i styret) og det andre av Roches,” sa han.

Pasienter vil ikke ta stoffet veldig lenge, vanligvis rundt fem dager, noe som betyr at “sikkerhetsprofilen sannsynligvis er ganske god,” sa Dr. Gottlieb.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1443901508442071046&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F10%2Fmerck-phenomenal-test-results-for-experimental-covid-pill.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Per NYT, “Merck pille effekt var lavere enn for monoklonale antistoffbehandlinger, noe som etterligner antistoffer som immunsystemet genererer naturlig når bekjempelse av viruset. Disse stoffene har vært etterspurt i det siste, men de er dyre, gis vanligvis intravenøst ​​og har vist seg tungvint og arbeidskrevende for sykehus og klinikker å administrere. Studier har vist at de reduserer sykehusinnleggelser og dødsfall med 70 til 85 prosent hos lignende høyrisiko Covid-pasienter. ”

Merck-stoffet er vesentlig kjemisk forskjellig fra Pfizer-stoffet som er i den siste studierunden, noe som betyr at det er mulighet for å lage en cocktail av antivirale behandlinger for COVID. Merck har sagt at det kan produsere 10MM piller innen utgangen av dette året, og Dr. Gottlieb sa at han forventer at de vil øke produksjonen raskt ved å samarbeide med andre selskaper.

Merck inngikk et samarbeid med et lite firma kalt Ridgeback Biotherapeutics for å utvikle stoffet, som kalles Molnupiravir. Selv om studieresultatene ennå ikke er fagfellevurdert, har minst en uavhengig gruppe medisinske eksperter gitt forskningen sin velsignelse.

“Dette er en milepæl i kampen mot COVID,” sa Dr. Gottlieb.

Så, er utsiktene til en tilbakevending til “normalitet” virkelig på bordet? Jeg antar at vi skal finne ut av det.

Referanse: ZeroHedge.comEks-Pfizer-Ansatt Advarer Om At Vaksine Øker COVID Med Over 300%Forrige InnleggOffisielle ONS-Data: Dødsfall Blant Tenåringer Har Økt Med 47% I Storbritannia Siden De Begynte Å Få Covid-19-VaksinenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dødsfall blant tenåringer har økt 56% siden vaksineutrullingen begynte

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Dødsfall Blant Tenåringer Opp 56% Siden Vaksineutrullingen Begynte

HAF3. Oktober 2021

covid plandemic ble planlagt minst så langt tilbake som 9:11

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSWTC (9/11)

BEVIS: Covid Plandemic Ble Planlagt Minst Så Langt Tilbake Som 11. September

HAF2. Oktober 2021

covid 19 vaksinasjoner av nhs

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Offisielle ONS-Data: Dødsfall Blant Tenåringer Har Økt Med 47% I Storbritannia Siden De Begynte Å Få Covid-19-Vaksinen

HAF2. Oktober 2021

ex pfizer -ansatt advarer om at vaksine øker covid med over 300%

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Eks-Pfizer-Ansatt Advarer Om At Vaksine Øker COVID Med Over 300%

HAF1. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar