BEVIS: Covid Plandemic Ble Planlagt Minst Så Langt Tilbake Som 11. September

2. Oktober 2021

Ved første øyekast ser det ut som om Wuhan-koronaviruset (Covid-19) først dukket opp i slutten av 2019, omtrent på det tidspunktet da milliardær eugeniker Bill Gates holdt sin plan 201emiske  øvelse . Virkeligheten er imidlertid at sagaen dateres tilbake til 9/11 da George W. Bush fremdeles var i Det hvite hus.

av Ethan Huff

covid plandemic ble planlagt minst så langt tilbake som 9:11

Et dokument kalt “COVID-19 Enterprise Fraud Construct Timeline: Major Dates, Events, Entities & Legislation” begynner i mai 2002 da Bush utnevnte Dr. Elias Zerhouni, født i Algerie, til direktør for National Institutes of Health (NIH). Zerhouni la mye av grunnlaget for det som til slutt skulle bli den plandemiske vi for tiden står overfor.

De 9/11 terrorangrep , som skjedde bare måneder før Zerhouni utnevnelse av Bush, var en del av ordningen. Det skapte den nødvendige frykten som ville bli brukt som en katalysator for å forvandle USA til en masseovervåkingsstat, samt utvide regjeringens inntrenging i folks personlige liv.

“Krigen mot terror” ble født ut av denne prosessen (så vel som Patriot Act), i likhet med en helt ny medisinsk infrastruktur for visstnok å bidra til å inneholde trusselen om biovåpen.

I sannhet gjorde imidlertid regjeringens utvidede rolle det slik at karriereforbrytere og biovåpen -terrorister som Tony Fauci hadde en enklere vei til å frigjøre en senere plandemi.

Det begynte med SARS på begynnelsen av 2000 -tallet da regjeringen virkelig begynte å presse ideen om biologiske masseødeleggelsesvåpen (WMD). Dette ble senere til influensa før det ble overlevert til Barack Hussein Obama, som tok tømmene fra Bush og utvidet det medisinske politiets statsapparat enda mer.

Bush, Obama La Begge Grunnlaget For Utvikling Og Utgivelse Av Covid

I 2009 omskrev Obama USAs regler for biosikkerhet fullstendig, etterfulgt av hans pålegging av “Obamacare” (Affordable Care Act eller ACA), som la enda mer grunnlag for den typen medisinsk infrastruktur som senere ville være nødvendig for å frigjøre den kinesiske virusplandemien .

Flere år gikk med at Obama koset seg til Kina, som vi nå vet er stedet der Fauci sendte amerikanske skattebetalere til å få SARS-CoV-2 bygget i et laboratorium i Wuhan.

Obama er den som gjorde det mulig for Fauci å sende alle de kontantene i utgangspunktet, og bestemte visse unntak fra det innenlandske forbudet mot å få funksjonsforskning.

Disse unntakene inkluderer at amerikanske skattebetalere kan sendes til Kina for å forske på forskning der det ville være ulovlig å utføre her på amerikansk jord.

Tidlig i 2016 kom Peter Daszak fra EcoHealth Alliance inn i bildet. Daszak ga ut en erkjennelseserklæring om at Fauci og Obama-regimet hadde inngått et samarbeid med Kina for å utvikle SARS-Cov-2 som en bio-WMD.

Omtrent en måned senere endret Obama loven for å inkludere nye bestemmelser om pandemisk beredskap. Han og hans regime visste godt hva som kom, med andre ord.

Mange utøvende pålegg og skyggefulle møter senere, så vel som sirkuset kjent som Donald Trump -presidentskapet, og fiksen var inne. Det kinesiske viruset vil snart dukke opp rett etter planen ved slutten av Trumps periode, og her har vi å gjøre med det noensinne siden.

Political Moonshine har satt sammen en full tidslinje, komplett med infografikk, som gir en grundig oversikt over hvordan alt dette skjedde. Du finner all relevant informasjon på denne lenken .

“Denne tidslinjen er trukket ut fra en større, inneholder de fleste relevante viktige datoer, hendelser, enheter og lovverk for bedragerikonstruksjonen av COVID-19, og inneholder lenker til det hentede og siterte arbeidet som bevis,” sier gruppen.

“Søkefunksjonen kan bidra til å sile disse artiklene.”Offisielle ONS-Data: Dødsfall Blant Tenåringer Har Økt Med 47% I Storbritannia Siden De Begynte Å Få Covid-19-VaksinenForrige InnleggDødsfall Blant Tenåringer Opp 56% Siden Vaksineutrullingen BegynteNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dødsfall blant tenåringer har økt 56% siden vaksineutrullingen begynte

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Dødsfall Blant Tenåringer Opp 56% Siden Vaksineutrullingen Begynte

HAF3. Oktober 2021

covid 19 vaksinasjoner av nhs

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Offisielle ONS-Data: Dødsfall Blant Tenåringer Har Økt Med 47% I Storbritannia Siden De Begynte Å Få Covid-19-Vaksinen

HAF2. Oktober 2021

merck hevder 'fenomenale' testresultater for eksperimentell covid pill 'dette er en spillveksler'

KORONAVIRUSNYHETER

Merck Hevder ‘Fenomenale’ Testresultater For Eksperimentell COVID-Pille: ‘This Is A Game-Changer’

HAF2. Oktober 2021

ex pfizer -ansatt advarer om at vaksine øker covid med over 300%

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Eks-Pfizer-Ansatt Advarer Om At Vaksine Øker COVID Med Over 300%

HAF1. Oktober 2021

Legg igjen en kommentar