Eddik for å rense himmelen?

 Flere og flere mennesker på dette tidspunktet merker at noe er galt med været. Det er enten mye varmt for lenge før det brått og i noen få timer en rask Temperaturst uick oppe til 15 grader eller det regner i ukevis uten en solstråle.

De sesonger er nesten gal , og det er vintrene der ikke en eneste snøfnugg faller eller de første husene truer med å kollapse på grunn av uker med snøfall .Den har alle innvirkning en global gjeldende vær programmer under navnet og prosjektet geoengineering er kjent.I dag er over 50 nasjoner aktivt involvert i disse værmanipuleringsprogrammene, og det gjøres fortsatt forsøk på å skjule dette “rotet” i været og klimaet eller forvride det som om det var en viktig del av å “redde” jorden og mot “Klima forandringer”Klima forandringer? – Ble det ikke nylig kalt Global Warming?

Hvorfor hører vi ikke om global oppvarming lenger?
Er det globalistiske været Inginieuren av geoengineering som en ufgefallen som de mange stormene, tsunamiene og regnet ikke selger så godt som “Global Warming” forlater ?Uansett – mens politikken skylder de mystiske klimaendringene for alt unormalt og ekstremt når det gjelder vær og klima, har det vært mange patenter og teknologier for å påvirke og kontrollere været på jorden siden minst 1920 -tallet . Hvis du vil vite mer om dette , kan du se på videoen “Værmanipuleringspatenter” på nettstedet vårt.Vi ønsker imidlertid ikke å gå for dypt ned i å analysere problemet; vi bør bare forstå noen få sammenhenger når vi arbeider med eddik .Små nanometer- størrelse metallforbindelser i atmosfæren er en viktig komponent av geo-teknikk . Det sterkt reflekterende metallaluminiumet brukes fortrinnsvis her i limt form som aluminiumoksyd.Aluminiumoksyd for kort, Al2O3, er et hvitaktig salt som fungerer som et reflekterende tegn på himmelen for militære og militære institusjoner. Ved hjelp av disse aluminiumspartiklene i nanometerstørrelse blir atmosfæren ledende og frekvensstråler av forskjellige klasser som f.eks. Langdistanseradarer eller radarer over horisonten kan bruke dette reflekterende laget til å videresende og omdirigere frekvenssignalene .Videre, i løpet av dagen, reflekterer aluminium solens stråler som faller på jorden som et speil tilbake i kosmos, og om natten fungerer det som et varmelager , ettersom de infrarøde strålene (varme) forblir fanget mellom jordoverflaten og aluminiumlaget .Fordi aluminium brukes som resonanslegeme for radiobølger og frekvensstråler, kan moderne værkontroll ikke fungere skikkelig på himmelen uten aluminium.
Og det er her eddik kommer inn Eddikessens eller eddiksyre med den kjemiske formelen CH3COOH kan fordampes i hagen eller på balkongen og deretter stige opp til himmelen som en gass. Når gassen sprer seg, opptar den generelt et mye større område enn væsketilstanden og sprer seg dermed milevis over himmelen .Med økende høyde finner det sted en kjemisk reaksjon mellom eddikgassen og aluminiumoksydet i atmosfæren.I en kjemisk reaksjon er det alltid ett stoff som representerer syren og en som representerer basen – i tilfelle av eddiksyre og aluminiumoksid, som navnet antyder i dette tilfellet, representerer eddiksyre syren og aluminiumoksyd fungerer som basen .Eddiksyre er ikke den sterkeste syren, men ved en konsentrasjon på rundt 25% er det tilstrekkelig å reagere med aluminiumoksydet på himmelen. Eddiksyre CH3COOH frigjør et positivt ladet hydrogenion CH3COO H til aluminiumoksydet Al2O3, noe som betyr at aluminiumoksydet ikke lenger er tilstede i sin opprinnelige form. På den ene siden dannes aluminiumtriacetat 2Al (CH3COO) 3 og vann 3H2O.Denne reaksjonen endrer dette geoingeniørstoffet på en slik måte at aluminiumoksydet ikke lenger kan planlegge å reagere på “kommandoene” og frekvensene til de gjennomtrengende radarene og satellittene, og disse “frekvenskommandoer” er mer eller mindre ineffektive.Resultatet er et område på himmelen som er mindre kontrollert av geoteknikk, der været kan utvikle seg mer fritt og naturlig . Fordi 98% av dagens skydekke er kunstig, betyr det i de fleste tilfeller at himmelen åpner seg i det effektive området av eddik og den vakre blå himmelen kommer til syne.


Viktig!

Geo-Engineering Program er en aktiv pro gram med mange R esources. De militære og romfartsorganisasjoner bruke sine teknologier for å se veldig raskt hvis deres program ikke fungerer som den skal i et område. Som et resultat ble “eddikhullet” på himmelen aktivt nærmet seg oftebrukes til å målrette og kontrollere nye geoengineering aerosoler i dette området gjenopprette .Erfaring med dagens intensitet innen geoteknikk har vist at fordampningen av 2-3 liter av en ca. 25% eddiksyre i løpet av 2 timer renser himmelen veldig sterkt.Suksessen til denne metoden avhenger av vindforholdene og intensiteten i geoteknikken.
Her er en kort video der du kan se hvordan selv alvorlig værmanipulasjon kan motvirkes. Fordampningen av eddik utgjorde omtrent 50% av suksessen:
I detalj – hvordan akkurat?
Det er flere måter å bruke 2-3 liter eddiksyre på i mer enn 2 timer.For eksempel, med 25% eddikessens fortynnet 50:50 med vann er . Da får du rundt 5-6 liter syre- men ved å fortynne den med en konsentrasjon på 12-13% i stedet for de tidligere 25% .Denne metoden er kanskje eller ikke tilstrekkelig, avhengig av situasjonen. Dessuten kan temperaturen hvorunder eddiksyren fordamper er variier være t – i dette tilfellet gi lavere temperaturer for en mer langvarig fordampning av eddik, men som også d i dette tilfellet kan han verdi reduseres når gassen stiger opp og kan ikke bli tilstrekkelig.Den effektive rekkevidden til en 10l gryte med 2-3l av en 25% eddiksyre, som fordamper i løpet av 2 timer ved det høyeste temperaturnivået-kan være 3-5km generere stort “eddikhull” på himmelen.En eddikstasjon kan derfor glede en liten by, en landsby eller en del av en stor by der mange tusen mennesker bor – med lys, varme og en blå himmel .
Forhindrer eddik regnskyer? Det er mye feilinformasjon på internett om at eddikgasser forhindrer regn – er det riktig?Eddikessens som en syre ser etter en passende base for å reagere kjemisk og oppnå en mer balansert tilstand. Selve reaksjonen produserer tre vannmolekyler (3H2O) – vann (H2O) generelt en meget reaksjonstilstand, og det har blitt observert i årevis at skyer og regnskyer dannes mer naturlig i virkningsområdet til eddikdamppunkter. Den ville påstanden om at eddik forhindrer regn er ikke bekreftet – tvert imot.I tillegg bekrefter tusenvis av mennesker nå at fordampende eddik har en positiv effekt på miljøet for dem . Ofte føler dyr og insekter tiltrekkes av eddik damp steder fordi de instinktivt føler at dette området mindre oksisk si.Fordamping av eddik er bare en av naturens mange måter å motvirke disse destruktive programmene. Hvis du er interessert i mer informasjon og metoder, kan du besøke våre workshops der vi viser deg hvordan du kan produsere kraftige energienheter selv for å undertrykke forstyrrelser og rense himmelen enda mer effektivt .I tillegg vil vi vise deg hvordan du kan bygge enheter som beskytter deg og dine nærmeste fra den allestedsnærværende elektrosmogen og kan styrke deg energisk slik at immunsystemet ditt har lettere for deg i dagens strålingsforurensede miljø, å holde frisk

Legg igjen en kommentar