MILLIONER dør av covid -vaksiner, men media forteller deg ikke om det29.09.2021

Ny

Kopier URL

MILLIONER dør av covid -vaksiner, men media forteller deg ikke om det

ANNONSE

Det er langt flere mennesker som dør av “vaksiner” fra Wuhan coronavirus (Covid-19) enn myndighetene innrømmer.

En ny vitenskapelig rapport forklarer at det nå er millioner av mennesker over hele verden som enten har dødd eller blitt alvorlig og permanent skadet eller funksjonshemmet fra jabbene – uten ende i sikte.

28. august 2021 hadde Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) logget mer enn 16 000 dødsfall og mer enn 450 000 bivirkninger forårsaket av Fauci Flu -skudd. En svindelekspert fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sier at de sanne tallene for hver av disse kategoriene er minst fem ganger høyere.

Dette betyr at godt over 80 000 mennesker kan ha dødd og mer enn 2250 000 mennesker har pådratt seg en skade på grunn av at de ble stukket av kinesiske bakterier – men vent, det er mer!

Det sies at rundt 150 000 rapporter om skader og dødsfall har blitt skrubbet fra VAERS -systemet de siste dagene. Legg det til i oversikten, så nærmer vi oss raskt 2,5 millioner uønskede hendelser, inkludert død, forårsaket av Wuhan influensa -injeksjoner.

En annen faktor å vurdere er at hvis en vaksinert person dør innen to uker etter injeksjon, blir ikke døden logget inn i systemet som en vaksinerelatert død. Bare de dødsfallene som oppstår etter 14 dager er kategorisert som vaksinedødsfall.

Vi vet også at det sanne antallet hendelser som involverer anafylaksi (allergisk reaksjon) fra skuddene er opptil 120 ganger høyere enn CDC hevder. Dette legger til enda flere tall i tellingen.

Status quo hindrer ærlig rapportering av vaksineskader til VAERS

På bare tre måneder mottok stoffgiganten Moderna rundt 300 000 rapporter om uønskede hendelser. Bare omtrent en prosent av disse – og alle andre fra vaksineindustrien – blir noen gang rapportert til offentligheten.

En del av årsaken til dette er at svært få mennesker til og med vet at VAERS eksisterer, enn si hvordan de skal brukes. Mange leger unnlater også å rapportere sakene sine til VAERS, noe som betyr at databasen bare gir et lite snev av de sanne tallene.

“Aggressiv sensur og propaganda fortalte offentligheten at uønskede hendelser er sjeldne, noe som får folk til ikke å forstå hvordan helseproblemene deres stammer fra tidligere injeksjoner,” rapporterer GNews om vaksinen.

“Skam og skylden til medisinske fagfolk som sier noe mot vaksinene, får mange i det medisinske samfunnet til å unngå å rapportere bivirkninger. Frykten for å bli holdt ansvarlig etter administrering av en injeksjon som drepte eller funksjonshemmede pasienter forhindrer videre medisinsk personell i å rapportere det. ”

En annen ting å huske på er det faktum at mange medisinske fagfolk godtar bestikkelser i bytte mot å ikke rapportere vaksineskader og dødsfall. Jo mer upraktisk data som holdes utenfor systemet, jo bedre ser Big Pharma ut for offentligheten.

Alt handler om fortjeneste, med andre ord. Folkeliv betyr ingenting for legemiddelkartellene, som har så infisert politikk at det er en sjeldenhet å noen gang finne sannhet fra offentlige kilder.

” Profittdrevne vaksineprodusenter har all grunn til ikke å rapportere ødeleggelsen deres uprøvde eksperimentelle produkter forårsaker,” advarer GNews videre.

“250 000 pluss Facebook-brukere kommenterer vaksinedød og alvorlige skader. Sykepleiere og leger vitner om hvordan sykehusene deres skjuler vaksineskader. ”

En løsning er å være årvåkne, ta hensyn til systemets grep, lytte til varslerne og fortelle andre om det du ser. Sannheten vil ikke bli skje-matet og må graves opp og samles av mennesker som bryr seg og er villige til å finne og dele den med verden.

De siste nyhetene om horder av mennesker som blir alvorlig skadet eller dør av covid -skudd, kan du finne på ChemicalViolence.com .

Kilder for denne artikkelen inkluderer:

GNews.org

NaturalNews.com

Legg igjen en kommentar