BOMBSHELL fra advokat Thomas Renz: Nesten 50 000 Medicare -pasienter døde kort tid etter å ha fått COVID -skudd

Onsdag 29 september, 2021 av: Mike Adams
Tags: konspirasjon , Cover-Up , Medicare , spike protein , Thomas Renz , Vaksine dødsfall , vaksine jihad , vaksine kriger , vaksiner , vacicne skader , VAERS
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL6 620VISNINGER

Bilde: BOMBSHELL fra advokat Thomas Renz: Nesten 50 000 Medicare -pasienter døde kort tid etter å ha fått COVID -skudd

Natural News ) Kritisk informasjon om avsløring av folkemord i vaksiner dukker nå opp. Advokat Thomas Renz presenterte denne bombeinformasjonen på Clay Clark ReAwaken America Tour -arrangementet i Colorado Springs sist lørdag.

Følgende tekst er hentet fra beskrivelsen til videoen hans samt LifeSiteNews som har dekket disse sjokkerende avsløringene :

Takket være en varsler som kom til advokat Thomas Renz, ser publikum nå, for første gang noensinne, harde data fra den største databasen som er tilgjengelig i USA for å studere virkningen av COVID-19 inkludert dødsfall og skader; CMS Medicare Tracking System.

Under en ekstraordinær tale på Clay Clarks ReAwaken America Tour sjokkerte advokat Thomas Renz tusenvis av tilstedeværende og millioner som så på livestream da han avslørte:

Disse dataene fra Medicare Tracking System avslører at 19 400 mennesker under 80 år er døde innen 14 dager etter mottak av COVID-19-vaksinen.

I tillegg har 28 065 mennesker dødd som er over 80 år innen 14 dager etter mottak av Covid-19-vaksinen.

Det totale antallet amerikanske borgere som døde innen 14 dager etter mottak av COVID-19-vaksinen er 48 465 ifølge harde data avslørt i Medicare Tracking System.

https://www.brighteon.com/embed/9c9e7922-5290-4591-a60e-0311b2cdf957

I juli uttalte advokat Renz Whistleblower, under straff av mened, at hun anslår at minst 45K mennesker hadde dødd av Covid-19-vaksinen. USA Today Fact Checkers og andre faktakontrolltjenester hevdet at dette var “feilinformasjon”. Dagens avsløringer befester at “Trusted News Initiative” faktisk er kilden til feilinformasjon og propaganda, og at advokat Thomas Renz Whistleblower hele tiden hadde rett.

Etter å ha bevist at over 45K mennesker har dødd av COVID-19-vaksinen, flyttet advokat Renz oppmerksomheten til å fokusere på mengden mennesker som blir drept på amerikanske sykehus av Dr. Anthony Faucis instituerte protokoll fra Remdesivir.

Advokat Renz er også i besittelse av Remdesivir dødsdata fra Medicare Tracking System som har blitt holdt tilbake av regjeringen fra våre innbyggere.

Remdesivir-dataene avslører at de 7 960 mottakerne foreskrev Remdesivir for Covid-19 2.058 døde. Det er 25,9%.

46% av menneskene døde innen 14 dager etter Remdesivir -behandlingen. Remdesivir -behandlingen ble etablert på amerikanske sykehus i regi av Dr. Anthony Fauci.

Alvorlige bivirkninger ble rapportert hos 131 av de 532 pasientene som fikk Remdesivir. Det er 24,6%.

Advokat Renz sier “Dette stiller spørsmålet … Hvorfor er dette protokollen på amerikanske sykehus? Virker dette som “trygt og effektivt” for deg? “

Fra LifeSiteNews:

En varsler har levert regjeringsdata som dokumenterer 48 465 dødsfall innen 14 dager etter COVID-19-vaksinasjon blant Medicare-pasienter alene, ifølge advokat for medisinsk frihet, Thomas Renz.

Kunngjøringen lørdag ble gjort av den Ohio-baserte advokaten, som fortsatt er involvert i flere store saker som er reist mot føderale byråer knyttet til svindel og brudd på medisinske frihetsrettigheter.

I sin presentasjon uttrykte Renz sin takknemlighet for varslere som kom fram for å gi publikum så viktig informasjon fra Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS). Han beskrev CMS-databasen som den største som er tilgjengelig i USA for studier av COVID-19-trender fordi den inneholder data fra omtrent 59,4 millioner Medicare-mottakere.

Ett lysbilde viste at antall “personer som døde innen 14 dager etter en COVID-19-vaksine” tilsvarte 19.400 for de yngre enn 81 år og 28.065 for de 81 og over, totalt 48.465 dødsfall.

“Dette er rådata,” forklarte Renz. “Det er ingen analyse.” Og han understreket at disse dødstallene er fra mindre enn 20% av den amerikanske befolkningen.

“Vil du vite hvorfor 14 dager er viktig?” spurte han. “Fordi hvis du dør med 14 dager, blir du ikke ansett som vaksinert.” Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anses en ikke å være “vaksinert” før 14 dager etter at de hadde fullført injeksjonsregimet, noe som reiste spørsmålet om offentlige myndigheter har klassifisert disse dødsfallene som noe annet enn vaksinasjonsrelaterte dødsfall.

Renz ga skjermbilder av “rådataene fra Medicare-serverne”, og kalte det “en gave til lureen” faktasjekkere “som fortsetter å lyve.”

I juli avgav en varsler som jobber profesjonelt som dataprogrammerer innen dataanalyse av helsevesenet, på straff av mened, at CMS-data avslørte “minst 45 000” vaksinerelaterte dødsfall på grunn av eksperimentelle COVID-19-vaksineinjeksjoner. USA Today og andre “faktasjekket” påstanden og kalte den feilinformasjon.

En pressemelding på Renz ‘nettsted svarer: “Dagens avsløringer befester at’ Trusted News Initiative ‘faktisk er kilden til feilinformasjon og propaganda, og at [advokaten] Thomas Renz Whistleblower var riktig hele tiden.”

Siden utrullingen av de COVID-19 genbaserte vaksinene begynte i desember i fjor, med bivirkninger, inkludert død, som ble passivt rapportert på CDCs Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), har mange trodd at det faktiske antallet skader er mye høyere.

De siste dataene fra CDCs VAERS -system som ble utgitt sist fredag, avslører rapporter om 726 965 bivirkninger i USA etter vaksinasjon, inkludert 15 386 rapporter om dødsfall og 99 410 rapporter om alvorlige skader, mellom 14. desember 2020 og 17. september.

Likevel støttes antagelsen om betydelig høyere reelle tall av en Harvard Pilgrim -studie fra 2010 som fant at “færre enn 1% av vaksineskader” er rapportert på VAERS. I tillegg har selv vaksineprodusenter beregnet minst en “femti ganger underrapportering av bivirkninger” på dette systemet.Forrige:New York setter i gang medisinsk krigslov med tropper for å overta sykehus der helsearbeidere får sparken i massevisNeste:SLUTT TIDER KOMEDIE: Falske president Biden FAKES Foto-op for vaksine i Det hvite hus mens NY-guvernør Hochul sier at Gud skapte vaksiner og vi må tilbe Big Pharma som våre nye frelsere

Legg igjen en kommentar