Australsk politi slo fredelig demonstrant mot lockdown med hodet først i bakken

Australsk politi slo fredelig demonstrant mot lockdown med hodet først i bakken


En etterforskning pågår etter at videoopptak av det brutale angrepet gikk viralt.Utvalgt bilde Twitter


Ashley
Sadler

  • 18

Tirsdag 28. september 2021 – 06:01 EDT

MELBOURNE ( LifeSiteNews ) – Det er angivelig på gang en etterforskning etter at en video som sirkulerte mye på sosiale medier viste at politiet i Melbourne brutalt angrep en mann ved å slå hodeskallen ned i det harde gulvet på en jernbanestasjon.

Politiet skal ha konfrontert mannen sist onsdag etter at han deltok i protester mot de harde tiltakene som ble iverksatt under byens sjette lockdown.

Hendelsen, som umiddelbart ble viral på sosiale medier, fant sted på Flinders Station, en jernbanestasjon i Melbourne, hovedstaden i Australias delstat Victoria.

I videoen sees politifolk snakke med en mann som ser ut til å svare rolig på spørsmål. En annen offiser beveger seg deretter raskt inn i rammen og, tilsynelatende uten provokasjon, griper mannen bakfra og kaster ham til bakken.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1440715488821055489&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fwww.lifesitenews.com%2Fnews%2Fpolice-brutally-attack-peaceful-man-in-australia%2F&sessionId=b1aee38193845acc128a78a5b9a9ad035fcd4834&siteScreenName=LifeSite&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=550px

Lyden av mannens hodeskalle som traff gulvet kan høres i innspillingen.

“Denne stakkars mannen var rolig, han snakket bare med politiet. Du kan se det i videoen, så blir han kastet til bakken,” lyder bildeteksten på den originale videoen.

Mannen skal ha blitt bevisstløs ved overfallet.

Vitnet som filmet hendelsen fortalte news.com.au “da han våknet, ringte han etter mamma.”

“Vi er veldig forstyrret over dette, og jeg har blitt oversvømt av mennesker over hele verden som ønsker å vite om denne mannen har det bra,” sa vitnet og la til at “[vi] forstår at ambulansepersonell så på ham, men ikke sikker på hva som skjedde etterpå at.”

Mannens nåværende tilstand er fortsatt ukjent.

En etterforskning pågår etter at videoopptak av det brutale angrepet gikk viralt.Utvalgt bilde Twitter


Ashley
Sadler

  • 18

Tirsdag 28. september 2021 – 06:01 EDT

MELBOURNE ( LifeSiteNews ) – Det er angivelig på gang en etterforskning etter at en video som sirkulerte mye på sosiale medier viste at politiet i Melbourne brutalt angrep en mann ved å slå hodeskallen ned i det harde gulvet på en jernbanestasjon.

Politiet skal ha konfrontert mannen sist onsdag etter at han deltok i protester mot de harde tiltakene som ble iverksatt under byens sjette lockdown.

Hendelsen, som umiddelbart ble viral på sosiale medier, fant sted på Flinders Station, en jernbanestasjon i Melbourne, hovedstaden i Australias delstat Victoria.

I videoen sees politifolk snakke med en mann som ser ut til å svare rolig på spørsmål. En annen offiser beveger seg deretter raskt inn i rammen og, tilsynelatende uten provokasjon, griper mannen bakfra og kaster ham til bakken.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1440715488821055489&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fwww.lifesitenews.com%2Fnews%2Fpolice-brutally-attack-peaceful-man-in-australia%2F&sessionId=b1aee38193845acc128a78a5b9a9ad035fcd4834&siteScreenName=LifeSite&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=550px

Lyden av mannens hodeskalle som traff gulvet kan høres i innspillingen.

“Denne stakkars mannen var rolig, han snakket bare med politiet. Du kan se det i videoen, så blir han kastet til bakken,” lyder bildeteksten på den originale videoen.

Mannen skal ha blitt bevisstløs ved overfallet.

Vitnet som filmet hendelsen fortalte news.com.au “da han våknet, ringte han etter mamma.”

“Vi er veldig forstyrret over dette, og jeg har blitt oversvømt av mennesker over hele verden som ønsker å vite om denne mannen har det bra,” sa vitnet og la til at “[vi] forstår at ambulansepersonell så på ham, men ikke sikker på hva som skjedde etterpå at.”

Mannens nåværende tilstand er fortsatt ukjent.

Legg igjen en kommentar