Council on Foreign Relations

Skrevet av James Perloff
torsdag 23. juli 2009

Under presidentkampanjen lovet Barack Obama konsekvent amerikanerne “endring”. Slike løfter er ikke nye for stemmeberettigede.

Da Jimmy Carter løp til president, sa han: “Befolkningen i dette landet vet av bitter erfaring at vi ikke kommer til å få … endringer bare ved å flytte rundt den samme gruppen innsidere.” Og topp Carter -assistenten Hamilton Jordan lovet: “Hvis du etter innvielsen finner en Cy Vance som utenriksminister og Zbigniew Brzezinski som sjef for nasjonal sikkerhet, så vil jeg si at vi mislyktes. Og jeg ville slutte. ” Likevel valgte Carter Vance som statssekretær og Brzezinski som nasjonal sikkerhetsrådgiver; den “samme gruppen innsidere” hadde blitt flyttet rundt, og Jordan sluttet ikke.

Carters administrasjon ble dominert av medlemmer av Trilateral Commission, som hadde blitt grunnlagt av Brzezinski og David Rockefeller. I 1980, da Ronald Reagan aksjonerte mot Carter, protesterte han:

Jeg tror ikke at Trilateral Commission er en konspiratorisk gruppe, men jeg tror dens interesser er viet til internasjonal bank, multinasjonale selskaper og så videre. Jeg tror ikke at noen administrasjon i den amerikanske regjeringen bør ha de øverste nitten stillingene fylt av mennesker fra en gruppe eller organisasjon som representerer ett synspunkt. Nei, jeg ville gå i en annen retning.

Men etter valget valgte president Reagan 10 trilateralister til sitt overgangsteam og inkluderte i hans administrasjon slike trilateralister som visepresident George Bush, forsvarssekretær Caspar Weinberger, USAs handelsrepresentant William Brock og Fed -leder Paul Volcker. Likevel har hele det nordamerikanske medlemskapet i Trilateral Commission aldri talt mye over 100.

Årsaken til at presidentkandidaters løfter om “endring” stort sett ikke oppfylles når de er på plass: de henter sitt topppersonell fra de samme etableringsgruppene – som den trilaterale kommisjonen bare er en av.

Sjef blant disse gruppene er Council on Foreign Relations (CFR), den mest synlige manifestasjonen av det noen har kalt det amerikanske etablissementet. Medlemmer av rådet har dominert administrasjonene til hver president siden Franklin D. Roosevelt, på kabinett- og underkabinettnivå. Det spiller ingen rolle om presidenten er demokrat eller republikaner. Som vi senere vil se, er Barack Obama intet unntak fra CFR -påvirkning.

Makt bak tronen

I teorien skal USAs regjering være “av folket, av folket, for folket.” Selv om dette konseptet var sant i det tidlige Amerika, og mange enkeltpersoner fortsatt stoler på det, har maktens virkelighet i forrige århundre i økende grad skiftet fra folket til et etablissement forankret i bank, Wall Street og mektige multinasjonale selskaper. Syndikerte spaltist Edith Kermit Roosevelt, barnebarn til Teddy Roosevelt, forklarte:

Ordet “etablering” er en generell betegnelse for makteliten innen internasjonal finans, næringsliv, yrker og myndigheter, stort sett fra nordøst, som har mesteparten av makten uavhengig av hvem som er i Det hvite hus. De fleste er ikke klar over eksistensen av denne “legitime mafiaen”. Men institusjonens makt gjør seg gjeldende fra professoren som søker et stipendstipend, til kandidaten til en kabinettpost eller jobb i utenriksdepartementet. Det påvirker landets politikk på nesten alle områder.

Roosevelt la til at denne gruppens mål er “en sosialistisk stat i en verden styrt av” eksperter “som dem selv.”

David Rockefeller, mangeårig styreleder (og nå styreleder emeritus) i CFR, anerkjente etablissementets rolle i å prøve å lede Amerika i enverdenen retning i sin bok Memoirs fra 2002:

I mer enn et århundre har ideologiske ekstremister i hver ende av det politiske spekteret grepet godt omtalte hendelser som mitt møte med Castro for å angripe Rockefeller-familien for den overdrevne innflytelsen de hevder vi har over amerikanske politiske og økonomiske institusjoner. Noen tror til og med at vi er en del av en hemmelig kabal som jobber mot USAs beste, som karakteriserer familien min og meg som “internasjonalister” og av å konspirere med andre rundt om i verden for å bygge en mer integrert global politisk og økonomisk struktur – en verden om du vil. Hvis det er siktelsen, står jeg skyldig, og jeg er stolt av den.

To store midler etableringen bruker for å kontrollere regjeringens politikk: (1) gjennom sin innflytelse i de to store partiene og massemediene kan den vanligvis forsikre at både de republikanske og demokratiske presidentkandidatene vil være egne håndplukkede menn; (2) ved å stable presidentskap med CFR -medlemmer på sentrale stillinger – spesielt de som involverer forsvar, finans, utenrikspolitikk og nasjonal sikkerhet – kan det forsikre at Amerika vil bevege seg i den retningen det ønsker. Siden rådets grunnleggelse i 1921 har 21 forsvars- eller krigssekretærer, 19 statssekretærer, 17 statssekretærer og 15 direktører fra CIA stammet fra Council on Foreign Relations.

Bakgrunn

Før CFR ble grunnlagt, kalte kongressmedlem Charles Lindbergh, Sr. (faren til den berømte flygeren) “Money Trust” – en kabal av internasjonale bankfolk inkludert husene til Rockefeller, Morgan og Rothschild – sammensverget for å opprette Federal Reserve System. Deres agenter, som Paul Warburg og Benjamin Strong, som i hemmelighet hadde planlagt Fed på et ni-dagers møte på Jekyll Island, ble deretter satt ansvarlig for selve systemet. Dette ga dem kontroll over amerikanske renter, og i kraft av dette kontroll over aksjemarkedet, samt kapasitet til å få den amerikanske regjeringen til å bruke uten grenser ved å la Fed lage penger fra ingenting. Resultatet har vært tiår med inflasjon og skyhøye statsgjeld. (For fullstendige detaljer, se 13. april 2009, New American eller Our Monetary Mayhem Began With Fed.)

Ikke bare en opphopning av rikdom, men en konsolidering av politisk makt var involvert. Money Trust hadde støttet Woodrow Wilson i presidentvalget og deretter kontrollert ham gjennom frontmannen deres, Edward Mandell House, som bodde i Det hvite hus. Tilliten erkjente hvordan regjeringsmakten kunne brukes til å fremme sine egne interesser.

Wilson, omgitt av bankfolkene, reiste til Paris -fredskonferansen i 1919, som løste kjølvannet av første verdenskrig. Hans hovedforslag der var selvfølgelig Folkeforbundet – det første skrittet mot verdensstyre. Selv om ligaen ble opprettet ved Versailles -traktaten, ble ikke USA med fordi senatet nektet å ratifisere traktaten.

Som svar på denne avvisningen holdt bankersirkelen, fremdeles i Paris, en rekke møter og foreslo å opprette en ny organisasjon i USA, hvis formål ville være å lede Amerika inn i ligaen. Denne organisasjonen ble innlemmet i New York City to år senere som Council on Foreign Relations.

Arkitekter av en ny verdensorden

CFRs mål var dannelsen av en trinnvis sterkere verdensregjering. Admiral Chester Ward, den tidligere dommeradvokaten for den amerikanske marinen, var medlem av CFR i 16 år før han trakk seg i avsky. Han uttalte: “Hovedformålet med Council on Foreign Relations er å fremme nedrustning av USAs suverenitet og nasjonal uavhengighet, og nedsenking i en allmektig enverdenlig regjering.”

Etter andre verdenskrig ble ligaens etterfølger, FN, født. I motsetning til hva offentligheten vanligvis får beskjed om, ble FN ikke grunnlagt av nasjoner som var lei av krig. FN ble unnfanget av en gruppe CFR -medlemmer i utenriksdepartementet som kalte seg den uformelle agendaen. De utarbeidet det opprinnelige forslaget til FN og sikret godkjennelse av president Roosevelt, som deretter gjorde etableringen av FN til sin høyeste prioritet etter krigen. Da FN holdt sitt grunnleggende møte i San Francisco i 1945, var 47 av de amerikanske delegatene CFR -medlemmer.

Selv om FN ikke opprinnelig ble opprettet som en verdensregjering, var intensjonen at den skulle utvikle seg til en over tid. John Foster Dulles (CFR), en amerikansk delegat til FNs grunnmøte som senere ble statssekretær under Eisenhower, erkjente like mye i sin bok War or Peace: «FN representerer ikke et siste stadium i utviklingen av verdensorden, men bare et primitivt stadium. Derfor er hovedoppgaven å skape forholdene som muliggjør en mer høyt utviklet organisasjon. ”

To andre etterkrigsinstitusjoner, Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet, ble teknisk opprettet på Bretton Woods -konferansen i 1944. Men den første planleggingen ble utført av CFR’s Economic and Finance Group, en del av deres krigs- og fredsstudierprosjekt fra krigen. Verdensbanken og IMF fungerer som en lånegarantiordning for multinasjonale banker. Når et lån til et fremmed land går galt, går Verdensbanken og IMF inn med skattebetalernes penger og sikrer at de private bankene fortsetter å motta rentebetalinger. Videre dikterer Verdensbanken og IMF vilkårene til landene som mottar redningstjenester, og gir dermed bankene et mål på politisk kontroll over gjeldsrike nasjoner.

Til tross for det amerikanerne ble fortalt, ble Marshallplanen etter krigen ikke oppfunnet av general George Marshall, selv om han kunngjorde den i en oppstartstale fra Harvard fra 1947. Marshallplanen ble drømt i en CFR -studiegruppe med David Rockefeller som sekretær. Marshall ble rett og slett valgt til å kunngjøre planen fordi han som general ville bli oppfattet som politisk nøytral og hjelpe til med å oppnå todelt kongressstøtte for planen. Ukjent for offentligheten ble Marshall Plan -midler omdirigert omdirigert av John J. McCloy – utnevnt USAs høykommissær til Tyskland – til Jean Monnet, grunnlegger av Common Market, som utviklet seg til dagens EU, et mikrokosmos av verdens regjering. McCloy kom hjem for å bli formann for Council on Foreign Relations i 1953.

Den tragiske Vietnamkrigen ble drevet nesten utelukkende av CFR -medlemmer. William P. Bundy (CFR) utarbeidet Tonkin Gulf Resolution før den nå diskrediterte Tonkin Gulf Incident til og med fant sted. Bundys svigerfar, Dean Acheson (CFR), som leder for et seniorteam av rådgivere med kallenavnet “de vise menn”, overtalte Lyndon Baines Johnson til å dramatisk eskalere krigen som begynte i 1965. Og forsvarsminister Robert McNamara (CFR) bidratt til å utvikle “engasjementsregler” (f.eks. hindre luftvåpenet fra å angripe kritiske mål) som garanterte krigens katastrofale forlengelse. Dette genererte et stort lysbilde til venstre blant amerikanske studenter. Da Bundy forlot utenriksdepartementet, utnevnte David Rockefeller ham til redaktør for CFRs tidsskrift Foreign Affairs. Og McNamara, en av de ledende arkitektene i Vietnamkrigsdebatten,

Utvide ordningen

CFR er ikke et unikt amerikansk fenomen. Den har motpartsorganisasjoner over hele verden – for eksempel Royal Institute of International Affairs i England, French Institute of International Relations, etc.

For å hjelpe til med å koordinere politikk på internasjonal skala, grunnla CFR -formann David Rockefeller og Zbigniew Brzezinski Trilateral Commission i 1973. “Trilateral” refererer til koordinering av tre globale regioner: Nord -Amerika, Europa og Asia. Kommisjonens møter tillater samling av statsoverhoder, banker, multinasjonale selskaper og medier. Den republikanske senatoren Barry Goldwater kalte kommisjonen “David Rockefellers nyeste kabal”, og sa: “Den er ment å være redskapet for multinasjonal konsolidering av kommersielle og bankinteresser ved å ta kontroll over den politiske regjeringen i USA.” Kommisjonen gjør, i likhet med de årlige hemmelighetsfulle møtene til Bilderbergers og den beryktede Bohemian Grove, den internasjonale makteliten i stand til å samle og planlegge skjebnen vår privat.

Jimmy Carter var medlem av kommisjonen, håndplukket til å være president etter møte med Brzezinski og Rockefeller på sistnevntes Tarrytown, New York, eiendom. Carter fylte sin administrasjon med CFR -medlemmer og trilateralister. Faktisk bemerket Brzezinski i sine memoarer at “alle de sentrale utenrikspolitiske beslutningstakerne i Carter-administrasjonen tidligere hadde tjenestegjort i den trilaterale kommisjonen.” Carter begynte deretter på et destruktivt kurs i utenrikspolitikken som inkluderte forrådelse av sjahen i Iran, noe som førte til avdrag av Ayatollah Khomeini og den amerikanske gislekrisen; forråde president Anastasio Somoza fra Nicaragua, noe som resulterte i et marxistisk diktatur under sandinistene; og forråde Taiwan for å anerkjenne det kommunistiske Kina – et trekk som tidligere ble satt opp av Richard Nixons overtures til Kina, diktert av hans egne CFR -rådgivere.

Under Bill Clinton (et CFR -medlem som valgte 12 CFR -medlemmer til sitt kabinett), vedtok USA NAFTA, en økonomisk allianse med Mexico og Canada. Denne ordningen ble opprettet av etableringen, ikke av det amerikanske folket, som ikke mistenkte at spillet ble spilt på dem. NAFTA oversvømmet oss ikke bare med billig import-ødeleggende jobber, men den ble designet for å være grunnlaget for en kontinental økonomisk union som fører til politisk union. Robert Pastor (CFR), en sentral arkitekt for nordamerikansk integrasjon, erkjente i januar/februar 2004 -utgaven av Foreign Affairs: “NAFTA var bare det første utkastet til en økonomisk grunnlov for Nord -Amerika.” Og Andrew Reding fra World Policy Institute sa: “NAFTA vil signalisere dannelsen, men foreløpig, av en ny politisk enhet – Nord -Amerika. Med økonomisk integrasjon vil politisk integrasjon komme. Uansett hvilket navn det er, er dette en begynnende form for internasjonal regjering. Etter europeernes ledelse bør nordamerikanere begynne å vurdere dannelsen av et kontinentalt parlament. ” [Fremhevelse lagt til.]

En lignende strategi hadde blitt brukt mot Europas folk – ved først villedig å koble dem inn i en “økonomisk” allianse som kalles det felles markedet, som deretter, som krever at felles lover regulerer handel, forvandlet via en rekke trinn til EU, supernasjonal regjering i Europa som svelger nasjonal suverenitet.

Etter det første trinnet som ble vedtatt under Clinton, gikk president George W. Bush, hvis far var CFR -direktør, mot politisering av NAFTA -alliansen. 23. mars 2005 møtte han den meksikanske presidenten Vicente Fox og den kanadiske statsministeren Paul Martin for å lansere Security and Prosperity Partnership (SPP), grunnlaget for en nordamerikansk union. Lou Dobbs fra CNN sa om det: “President Bush signerte en formell avtale som vil avslutte USA slik vi kjenner det.”

Videre er regionale allianser som Den europeiske union og foreslåtte nordamerikanske union ikke ender, men bare steinsprang til verdensstyre. Som CFR/trilateralist Zbigniew Brzezinski uttalte: “Vi kan ikke hoppe inn i verdensstyret i ett raskt skritt. Forutsetningen for ekte globalisering er progressiv regionalisering. ”

I forlengelse av dette, 30. april 2007, sto president Bush i Det hvite hus ved siden av Angela Merkel, president for Det europeiske råd, og José Manuel Barroso, president i EU -kommisjonen, og kunngjorde signering av en ny avtale for å “styrke transatlantisk økonomisk integrasjon. ” Den ba om “felles arbeid på områdene reguleringssamarbeid, finansmarkeder, handel og transportsikkerhet, innovasjon og teknologisk utvikling, immaterielle rettigheter, energi, investeringer, konkurranse, tjenester og offentlige anskaffelser”, og flere andre skritt mot økonomisk integrasjon . Men som vanlig er “økonomisk integrasjon” forgjengeren til politisk integrasjon.

Skriv inn Obama

Kandidat Barack Obama avslørte at han ville fortsette med Bush -initiativene. I en tale i Berlin 24. juli 2008 uttalte han:

Derfor er den største faren for alle å la nye vegger skille oss fra hverandre. Veggene mellom gamle allierte på hver side av Atlanterhavet tåler ikke. Veggene mellom landene med flest og de med minst kan ikke stå. Veggene mellom raser og stammer; innfødte og innvandrere; Kristne og muslimer og jøder tåler ikke. Dette er nå veggene vi må rive ned … Ja, det har vært forskjeller mellom Amerika og Europa. Ingen tvil om at det vil være forskjeller i fremtiden. Men byrden av globalt medborgerskap fortsetter å binde oss sammen … I dette nye århundret vil amerikanere og europeere bli pålagt å gjøre mer – ikke mindre. Partnerskap og samarbeid mellom nasjoner er ikke et valg; det er den eneste måten, å beskytte vår felles sikkerhet og fremme vår felles menneskelighet.

Obama hadde bare vært president i litt over to måneder da han reiste til Europa for en rekke møter med europeiske ledere. Han deltok på G20-toppmøtet, som endte med en foreløpig avtale om å lansere et nytt globalt finansielt system, og brukte som begrunnelse for dette store skrittet mot globale myndigheter den siste Fed- og regjeringen som forårsaket økonomisk sammenbrudd.

Henry Kissinger – utenrikspolitisk talerør for etableringen i fire tiår – skrev en artikkel for utgaven av International Herald Tribune fra 12. januar 2009 med tittelen “Sjansen for en ny verdensorden.” Han uttalte:

Når den nye amerikanske administrasjonen forbereder seg på å tiltrede midt i alvorlige finansielle og internasjonale kriser, kan det virke motstridende å argumentere for at det internasjonale systemets veldig urolige natur skaper en unik mulighet for kreativt diplomati …

Selv de mest velstående landene vil konfrontere krympende ressurser. Hver må definere sine nasjonale prioriteringer. En internasjonal orden vil dukke opp hvis et system med kompatible prioriteringer blir til …

Alternativet til en ny internasjonal orden er kaos.

Kissinger uttalte også på CNBCs “Squawk on the Street”: “Den utvalgte presidenten kommer på kontoret i et øyeblikk når det er omveltning mange steder i verden samtidig … Hans oppgave vil være å utvikle en overordnet strategi for Amerika i denne perioden da virkelig en ny verdensorden kan skapes. Det er en flott mulighet, det er ikke bare en krise. ”

Tidligere uttalelser viser at etableringen ønsker en felles valuta for verden, akkurat som EU har konsolidert sine valutaer til “euro”. Så langt tilbake som i Bretton Woods -konferansen i 1944 foreslo John Maynard Keynes en verdensvaluta han kalte bancor. Richard L. Gardner (CFR) skrev høsten 1984 utenrikssaker: “Jeg foreslår en radikal alternativ ordning for det neste århundret: opprettelse av felles valuta for alle industridemokratiene og en felles bank for emisjoner for å fastslå denne pengepolitikken.”

I mars i år møtte Obama og Storbritannias statsminister Gordon Brown journalister i Det hvite hus. Brown kunngjorde at “det er mulighet i de neste månedene for en global ny avtale som vil involvere alle verdens land i å sortere ut og rydde opp i banksystemet.” Obama la til det

Globalisering kan være en enorm kraft til det gode … Men det som også er sant er … vi har fremdeles et reguleringssystem fra 1930 -tallet på plass i de fleste land designet fra den siste store krisen, at vi må oppdatere institusjonene våre, våre reguleringsrammer slik at globaliseringens makt kanaliseres til fordel for vanlige menn og kvinner.

Hvis trendene fortsetter, kan endringene imidlertid forventes å komme en liten håndfull av den globale eliten til gode, ikke “vanlige menn og kvinner.” Ytterligere bevis på at Obamas administrasjon ganske enkelt vil fortsette den globalistiske agendaen er indikert av utnevnelsene hans.

CFR -dominans fortsetter

Under sin kampanje valgte Obama den allestedsnærværende Zbigniew Brzezinski (CFR), promotoren for den “regionale” tilnærmingen til verdensregjeringen, som en av hans fremste utenrikspolitiske rådgivere. Obama kalte Brzezinski “en av våre mer fremragende tenkere” og “noen jeg har lært enormt mye av.” Antagelig inkluderte Brzezinskis lære verdensstyret han går inn for.

For finansminister valgte Obama Timothy Geithner: Senior stipendiat i internasjonal økonomi ved CFR, Bilderberger, tidligere sjef for New York Federal Reserve, og tidligere ansatt i både IMF og Kissinger Associates. Man får ikke mer etablering enn det! Det er Geithner som administrerer redningen av Wall Street med skattebetalernes dollar. Hjelp Geithner ved Treasury med å føre tilsyn med bilindustriens redning er andre CFR -medlem Stephen Rattner.

For direktør for National Economic Council – et amerikansk regjeringsorgan opprettet av en Bill Clinton -kjennelse – valgte Obama Lawrence Summers (CFR, Bilderberger). Tidligere sjeføkonom i Verdensbanken, hans siste stilling var hos verdipapirforetaket DE Shaw & Co, hvor han tjente 5,2 millioner dollar på ett år mens han jobbet en dag i uken. Henry Kissinger hadde sagt at Summers “skulle få en stilling i Det hvite hus der han ble siktet for å ha skutt ned eller fikset dårlige ideer.”

For forsvarssekretær valgte Obama å fortsette med Bush velge Robert Gates (CFR, Bilderberger). Under Carter -administrasjonen tjente Gates som en spesiell assistent for Zbigniew Brzezinski. I 2004 ledet han en CFR Task Force for Iran sammen med Brzezinski, som hyllet Gates in Time i 2008. Sammen med Gates i forsvarsdepartementet er andre CFR-medlemmer Michele Flournoy (under forsvarsminister for politikk), Jeh C. Johnson ( Forsvarsdepartementets generaladvokat), og Kathleen Hicks (nestleder under forsvarsminister for strategi, planer og styrker).

For utenriksminister valgte Obama Hillary Clinton, som har deltatt på de topphemmelige Bilderberger-møtene. Hillary er ikke CFR -medlem, men ektemannen Bill er det, og hennes utenriksdepartement er lastet med CFR -medlemmer, inkludert James B. Steinberg (visestatssekretær), William J. Burns (under sekretær for politiske saker), Susan Rice (USA Ambassadør i FN), Jacob J. Lew (visestatssekretær for ledelse og ressurser), Todd Stern (spesialutsending for klimaendringer) og mange andre.

Department of Homeland Security, som mange amerikanere frykter kan gjøre landet vårt til et orwellsk overvåkingssamfunn, ble unnfanget før 9/11 av en arbeidsgruppe kalt US Commission on National Security, hvorav ni av 12 medlemmer tilhørte CFR. Administrasjonen av avdelingen under Obama er spesielt tung med CFR -medlemmer, inkludert Janet Napolitano (sekretær), Jane Holl Lute (visesekretær), Juliette Kayyem (assisterende sekretær, kontor for mellomstatlige programmer) og Alan Bersin (assisterende sekretær, kontor for Internasjonale anliggender).

Dermed fortsetter CFR å dominere regjeringens sentrale områder: finans, forsvar, utenrikspolitikk og sikkerhet. Til dette kan legges forskjellige andre Obama CFR -utnevnte, for eksempel Mona Sutphen (visestabssjef i Det hvite hus), Paul Volcker (leder, Economic Recovery Advisory Board), Peter Cowhey, (seniorrådgiver, kontor for amerikansk handelsrepresentant), og Eric Shinseki (sekretær for veteransaker).

Fremtiden

Ideen om at Barack Obama ble president fra en “gressrots” bevegelse er illusorisk. Amerikansk regjeringspolitikk fortsetter i stor grad å bli diktert av de rike og de få. Dette er generelt ukjent for offentligheten-ikke fordi det er en bisar konspirasjonsteori, men fordi den samme makteliten som driver regjeringen vår, megabanker og multinasjonale selskaper også driver de store mediene, som en inspeksjon av CFR-medlemslisten, ville avsløre.

Medlemskap i CFR er selvfølgelig ikke en automatisk fordømmelse. Noen få personer blir lagt til som “vindusdressing” for å gi gruppen utmerkelse og et finér av mangfold. Et eksempel er en filmstjerne, Angelina Jolie. Ingen mistenker at Jolie vet mye om utenrikssaker eller er en konspirator for verdensstyret. Men innenfor CFR er det hardcore globalister som, knyttet til sine utenlandske kolleger gjennom Bilderbergers and Trilateral Commission, leder drivkraften for enverdenes regjering.

Selv om den er tallmessig liten (mindre enn 1000 medlemmer i løpet av Kennedy -årene, mindre enn 4500 i dag), har denne organisasjonen dominert hver administrasjon i over syv tiår.

Så lenge CFR kontrollerer vår regjering, kan vi forutse mer av det samme: redusert nasjonal suverenitet; fri flyt av innvandring (som forvirrer nasjonal identitet og svekker nasjonal lojalitet); øke tap av arbeidsplasser gjennom multinasjonale handelsavtaler; videre internasjonalisering av loven (havrettstraktaten, Kyoto -protokollen, verdensretten, global beskatning, etc.); økende tap av friheter i et “overvåkningssamfunn”; progressiv organisering av USA, Mexico og Canada i en nordamerikansk union; og til slutt en bredere fusjon til en verdensregjering der all makt vil være konsentrert i hendene på eliten.

Evig årvåkenhet er fortsatt prisen på frihet.


ECFR – European Council of Foreign Relations


HVEM og HVA ligger bak det hele? :>

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger Group, og ødelegger vår moral ved å gjøre atferd som er akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten vil vi erobre denne kommende ondskapens bølge.


Kommentar:

* European Council on Foreign Relations – ECFR

Blant mange andre europeiske land ble Norge også medlem av ECFR, som ble grunnlagt i 1972 av George Soros og andre globale elite. De norske representantene er leder for Arbeiderpartiet og vår nye utenriksminister.

Administrator
Menneskelig syntese

Alle artiklene i HUMAN-SYNTHESIS er fritt tilgjengelig og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren.

Ansvarsfraskrivelse:
Innholdet i denne artikkelen er på eget ansvar for forfatteren (e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for unøyaktige eller uriktige utsagn i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å krysse innlegg om originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder, så lenge teksten og tittelen ikke endres. Kilden og forfatterens opphavsrett må vises. For publisering av Human-Synthesis-artikler på trykk eller andre former, inkludert kommersielle internettsteder, kontakt: humanynthesis0@gmail.com

Human-Synthesis inneholder opphavsrettslig beskyttet materiale hvis bruk ikke alltid har blitt spesifikt godkjent av opphavsrettseieren. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene om “rimelig bruk” i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale spørsmål. Materialet på dette nettstedet distribueres uten fortjeneste til de som tidligere har uttrykt interesse for å motta det for forsknings- og utdanningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn “rimelig bruk”, må du be om tillatelse fra opphavsrettseieren. humanynthesis0@gmail.com
_


INTERNETT ARKIV

ORIGINS OF ILUMINATI

OTIUMPOSTEN

OTIUMVAKTEN

Menneskelig syntese

NORGE UT AV EU – EØS/SCHENGEN

Legg igjen en kommentar