Anthony Fauci Forsvarer Finansieringen Av Wuhan Lab Som Lekket COVID-19, Sier At Alt Har Vært ‘Veldig Vellykket’

28. September 2021

Under et intervju med CBS “The Takeout” -podcasten som ble spilt inn onsdag og utgitt på torsdag, forsvarte White House sjefsmedisinske rådgiver Dr. Anthony Fauci NIH -finansieringsforskningen ved Wuhan Institute Virology og sa at “den eneste beklemringen er at det den har forårsaket akkurat nå er en slik grad av distraksjon ”fra bekjempelse av pandemien.

anthony fauci forsvarer finansieringen av wuhan -laboratoriet som lekket covid 19, sier at alt har vært 'veldig vellykket'

Gå tilbake og se noen av Nürnberg -rettssakene som fant sted etter andre verdenskrig, og lytt til vitnesbyrdet til de fangede nazistene på tribunen for deres utallige krigsforbrytelser, og du vil se en forbløffende ting.

Ingen av dem beklager, ingen av dem angrer, all sinten måtte til og med stilles til regnskap for sine forbrytelser. Så er det med Anthony Fauci, disippel av Baphomet, som skryter av hvor “vellykket” finansieringen av Wuhan-laboratoriet som skapte COVID-19-funksjonen har blitt. Fauci ville ha blitt en stor nazist.

“Og han skal tale store ord mot den Høyeste, og han skal slite ut de høyestes hellige og tenke på å endre tider og lover: og de skal bli gitt i hans hånd til en tid og tider og tidsdeling. ” Daniel 7:25 ( KJB )

Anthony Fauci har den neste varianten allerede i kø og klar for distribusjon, og det eneste som vil redde deg? Booster skudd! Mange og mange endeløse boosterskudd, mental stell for dagen din neste injeksjon vil være Dyrets merke fra Antikrists regjering. Anthony Fauci kommer absolutt til å savne henrykkelsen, men han vil sikkert ikke gå glipp av ildsjøen.

Anthony Fauci Forsvarer NIH Funding Wuhan Lab: “Bare Angrer” Er At Det Er Forårsaket “En Slik Grad Av Distraksjon”

Fra Breitbart News: Major Major Garrett spurte, [relevant utveksling begynner rundt 7:35] “Det var to tilskudd fra National Institutes of Health til etterforskningsarbeid på feltet i Wuhan Institute of Virology og en annen institusjon der. Har du løpt til jorden hva de gjorde eller ikke gjorde når det gjaldt å skape en atmosfære der en lekkasje kunne ha oppstått eller kan ha skjedd? ”

Fauci svarte:

“Vel, tilskuddene som [ble] finansiert var for å overvåke miljøet for å stille og svare på spørsmål som jeg nettopp nevnte, når du går ut, ser du noen virus der ute som potensielt kan utvikle seg til å infisere mennesker og gjør du det overvåking blant mennesker i disse områdene i Kina for å se om det er noen formening om at slike virus kan ha sirkulert under radarskjermen.

“Faktisk var en av artiklene som kom fra studier fra dette tilskuddet ekstremt viktig for å sette et definitivt preg av forståelse for hvordan den opprinnelige SARS-CoV-1 var i stand til å utvikle seg. Så det var spørsmål som fikk høy prioritet i fagfellevurdering for å gjøre undersøkelser for å prøve å forstå det. ”

Garrett spurte deretter: “Og til de som tror det kan være en eller annen skandale eller noe feil eller dårlig råd om disse tilskuddene, hva vil du si, Dr. Fauci?”

Fauci svarte:

“Vel, det du gjør, major, er at du tar en titt på virusene som [ble] arbeidet med i regi av dette tilskuddet og hva tilskuddet ble rettet mot. Og du ser på publikasjonene som kom fra forskningen knyttet til dette tilskuddet.

“Virusene som ble jobbet med i det miljøet, i den spesielle konteksten for dette tilskuddet, kunne umulig molekylært utvikle seg til det vi kjenner nå som SARS-CoV-2. Fordi når du ser på hvordan du kan gå fra ett virus og gjøre noe med det for å bli et annet, var virusene som tilskuddet tillot etterforskerne, kompetente etterforskere å jobbe med, molekylært så forskjellige enn det som til slutt ble SARS-CoV-2 at alle som ser på de to virusene som vet noe om evolusjonær virologi, vil fortelle deg at de er så langt fra hverandre at du umulig kunne ha fått det til å dukke opp i det bestemte viruset. ”

Garrett spurte deretter: “Virkelig raskt, angrer du ikke på disse tilskuddene?”

Fauci svarte:

“Vel, den eneste beklagelsen er at det det har forårsaket akkurat nå, er en så stor grad av distraksjon fra å prøve å gjøre det vi egentlig burde gjøre, er å ta tak i utbruddet, og det vi gjorde, og gjorde ganske vellykket, var å utvikle vaksiner som nå har vært livreddende. Det er det som er jobben for meg selv og teamet mitt og instituttet mitt, og heldigvis gjorde vi det veldig vellykket. ”

Kilder: NowTheEndBegins.com ; Breitbart.comPro -Tennisspiller Avslutter Sesongen Etter At Covid -Vaksinen Forlot Ham Med ‘Voldelig Smerte’: ‘Plutselig Kan Jeg Ikke Trene, Jeg Kan Ikke Spille’Forrige InnleggTil Tross For 95% Vaksinasjonsfrekvens, Opplever Harvard ‘Betydelig Utbrudd’ Av COVIDNeste Innlegg

Relaterte Artikler

til tross for 95% vaksinasjonsrate, opplever harvard et 'stort utbrudd' av covid

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Til Tross For 95% Vaksinasjonsfrekvens, Opplever Harvard ‘Betydelig Utbrudd’ Av COVID

HAF28. September 2021

pro -tennisspiller slutter sesong etter at covid -vaksine etterlot ham med 'voldelig smerte' 'plutselig kan jeg ikke trene, jeg kan ikke spille'

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Pro -Tennisspiller Avslutter Sesongen Etter At Covid -Vaksinen Forlot Ham Med ‘Voldelig Smerte’: ‘Plutselig Kan Jeg Ikke Trene, Jeg Kan Ikke Spille’

HAF27. September 2021

pfizer ceo sier at "normalt liv" ikke kommer tilbake uten vanlige covid -vaksinasjoner

KORONAVIRUSVAKSINER

Pfizer Administrerende Direktør Sier At “Normalt Liv” Ikke Kommer Tilbake Uten Vanlige COVID -Vaksinasjoner

HAF27. September 2021

kanadisk sykepleier varsler mange som dør etter å ha fått vaksiner og sykehus er fylt med fullt vaksinert

KORONAVIRUSVAKSINER

Kanadisk Sykepleier Varslere: Mange Dør Etter Å Ha Fått Vaksiner Og Sykehus Er Fylt Med Fullt Vaksinert

HAF27. September 2021

Legg igjen en kommentar