Studie Avslører COVID HOAX: 40-45% Av Sykehusinnleggelsene I Coronavirus Skyldes Faktisk Andre Årsaker

27. September 2021

Big Pharma og vanlige medier har fått det til å virke som om å bli vaksinert er nøkkelen til å stoppe spredningen av Wuhan-koronaviruset (COVID-19). Nå pålegger myndighetene også vaksinasjoner, selv blant mennesker som ikke ønsker å bli vaksinert, og tvinger noen til å velge mellom å miste jobben eller å bli vaksinert mot sin vilje.

studie avslører covid hoax 40 45% av sykehusinnleggelsene på koronavirus skyldes faktisk andre årsaker

Undersøkelser viser imidlertid at de registrerte antallet sykehusinnleggelser i koronavirus har blitt overdrevet – uten tvil for å slå frykten i en allerede panikk og feilinformert offentlighet.

Den sjokkerende studien, kalt “The COVID-19 Hospitalization Metric in the Pre- and Post-vaccination Eras as a Measure of Pandemic Severity: A Retrospective, Nationwide Cohort Study”, har undersøkt innleggelsesdata for pasienter i Department of Veterans Affairs (VA) ) helsevesenet fra 1. mars til 30. juni.

Selv om studien bare er tilgjengelig for fortrykk, noe som betyr at den fremdeles ikke har blitt fagfellevurdert, viser den tydelig at det er folk som prøver å manipulere data om sykehusinnleggelsesrater i hele Amerika.

I følge funnene har bare 52 prosent av de som ble innlagt med koronavirus ved VA-sykehus i løpet av studieperioden, fått diagnosen en moderat til alvorlig sykdom. På den annen side har bare 48 prosent hatt mild eller asymptomatisk sykdom.

Sykehusinnleggelser På Grunn Av Tilfeldige Funn

Forskerne anser sykdommen som moderat til alvorlig hvis “bruk av ekstra oksygen eller dokumenterte oksygenivåer i blodet på mindre enn <94 prosent er nødvendig blant mennesker som tester positivt for SARS-CoV-2.”

Nesten 40 prosent av alle sykehusinnleggelser med coronavirus har blitt klassifisert som milde eller asymptomatiske før den utbredte tilgjengeligheten av COVID-19-vaksiner.

Forskerne sa at alvorlighetsgraden av sykdommen for øyeblikket er lavere for både uvaksinerte og vaksinerte pasienter sammenlignet med alvorlighetsgraden av sykdommen før vaksinen ble lansert.

Det betyr at nesten 50 prosent av alle sykehusinnleggelser knyttet til et positivt koronavirus skyldes tilfeldige funn. Dr. Shira Doron, medforfatter av studien og epidemiolog for infeksjonssykdommer, sier pasienter som er innlagt med-ikke på grunn av koronavirus, ikke skal regnes som sykehusinnleggelser med COVID-19.

I slutten av august har mer enn 100 000 mennesker i landet blitt innlagt på sykehus med koronavirus, ifølge det amerikanske departementet for helse og menneskelige tjenester. Men her er fangsten: Pasientene på sykehus har hatt sykdommen, men det er ikke 100 prosent bekreftet om det er årsaken til sykehusinnleggelsen.

Sykehuspersonalet Får Sparken Over Beslutningen Om Ikke Å Bli Vaksinert

Les også: 150 uvaksinerte sykepleiere og sykehusarbeidere sparket – nå massiv sykepleiermangel treffer Houston .

Sykehus over hele Amerika sliter blant kritisk personalmangel allerede før koronaviruspandemien begynte. Men den ekstra belastningen av pandemien har understreket et pågående problem i mange av landets medisinske systemer.

Ifølge en studie fra 2021 publisert i tidsskriftet Occupational & Environmental Medicine, anses helsearbeidere som høy risiko for koronavirus. De er også mer sannsynlig å bli alvorlig syke enn de i andre yrker.

Imidlertid er de fleste av disse dataene observasjonsmessige og det kan ikke trekkes sammen noen årsak og virkningskoblinger. I tillegg er den absolutte sannsynligheten for at friske mennesker blir alvorlig syke ganske lav.

I stedet for å nekte helsepersonell sin rett til å velge, er det ikke bedre å fortsette å studere potensielle behandlinger som Big Pharma hevder er ineffektive eller usikre, for eksempel hydroksyklorokin, et antimalarialmedisin ?

I en observasjonsstudie publisert av medRxiv , rapporterte forskere at hydroksyklorokin og sink kan i betydelig grad øke den coronaoverlevelsesraten med minst 200 prosent hvis fordelt ved høyere doser for å ventilerte pasienter med en alvorlig tilfelle av smittsomme sykdommer .

Eksplosiv! India-staten på 241 millioner mennesker erklærte COVID-fri etter at regjeringen promoterer Ivermectin .

I følge studiens konklusjon, “da de kumulative dosene av to legemidler, HCQ og AZM, var over et visst nivå, hadde pasientene en overlevelsesrate på 2,9 ganger høyere enn de andre pasientene.”

Andre studier publisert tilbake i 2020 har også bekreftet at hydroksyklorokin er effektivt når det brukes i visse situasjoner mot koronaviruset.

I en studie fra desember 2020 publisert i International Journal of Antimicrobial Agents, har det blitt funnet at stoffet kan bidra til å forhindre 84 prosent av sykehusinnleggelser.

I en egen studie av Hackensack Meridian Health har forskere registrert oppmuntrende resultater hos pasienter med milde koronavirussymptomer ved behandling med hydroksyklorokin.

Av Zoey Sky / Referanser: NaturalHealth365.com ; MSN.comWorld Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’Forrige InnleggIsraelere Protesterer Mot Vaksinatyranni: ‘Fra Holocaust -Overlevende Har Vi Blitt Labrotter’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

israelere protesterer vaksinatyranni 'fra holocaust -overlevende vi har blitt labrotter'

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Israelere Protesterer Mot Vaksinatyranni: ‘Fra Holocaust -Overlevende Har Vi Blitt Labrotter’

HAF27. September 2021

verdens økonomiske forum legger ut enda en vanvittig dystopisk video 'hvordan våre liv snart kan se ut'

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’

HAF26. September 2021

kinesisk varsler covid 19 med vilje utgitt i løpet av oktober 2019 militære spill i Wuhan

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETERKRIG

Kinesisk Varsler: COVID-19 Utgitt Med Vilje I Løpet Av Oktober 2019 Militære Leker I Wuhan

HAF25. September 2021

Kroatias president 'vi skal ikke vaksineres lenger'

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Kroatias President: ‘Vi Vil Ikke Bli Vaksinert Lenger’

HAF25. September 2021

Legg igjen en kommentar