Jern Erna har vært med på drepingen ute i verden, hvor hele 8 kriger er igjennomført med drap på uskyldige individer i mange land.

2019

Dette snakker ikke VG eller Dagbladet og Aftenposten om?● KRIG :Norge har en solid 2.plass i krig.Krig skaper flyktninger, sult og nød og massedrap.11 mrd ble brukt i krigen i Libya!600 millioner ble gitt til Hamas sin krigføring mot Israel!Siden 1990 har Norge deltatt i åtte kriger:- Gulfkrigen mot Irak i 1991,- Invasjonen i Somalia i 1993,- Krigen i Bosnia fra 1993-95,- Kosovokrisen i 1999,- Afghanistankrigen fra 2001 fram til i dag,- Irakkrigen fra 2003-2011,- Krigen mot Libya i 2011.- Pluss Mali.«Fredsnasjonen» Norge er ikke lenger i tet når det gjelder fred, men går inn til en solid andreplass i krig.● I 2011 ga regjeringen 37 mrd til korrupte statsledere i Afrikanske land uten kontroll på at pengene går til de respektive prosjekt, hver uke gir de fortsatt 500 mill til disse!I skyggen av dette blir Norge invadert av fremmede i skjul av Human Rights-. Hvor har VÅRE HUMAN RIGHTS tatt vegen??Dette er systemet som jeg vil til livs. Derfor anmoder jeg alle å se bildet- og gjøre noe, ikke sitt stille, men si ifra til alle dine nærmeste.Bedragerne sitter rundt dette bordet og flotter og godter seg, fysj sier jeg!Skjul eller rapporter detteBildet kan inneholde: 9 personer, personer smiler, folk som sitter og innendørs

Legg igjen en kommentar