Israelere Protesterer Mot Vaksinatyranni: ‘Fra Holocaust -Overlevende Har Vi Blitt Labrotter’

27. September 2021

I slutten av forrige måned kunngjorde israelske helsemyndigheter at enhver person som ikke har fått en tredje jab innen 6 måneder etter den andre dosen, ikke lenger vil bli betraktet som “fullstendig vaksinert” under landets vaksinepasssystem.

Det har til og med vært rumbling om et fjerde obligatorisk skudd som kan være rett rundt hjørnet.

israelere protesterer vaksinatyranni 'fra holocaust -overlevende vi har blitt labrotter'

Folk som ikke får boosteren, vil være tilbake på rute en, og ikke lenger ha tilgang til hverdagslige aktiviteter – akkurat som de som aldri tok jabben i utgangspunktet.

Så langt har nesten 2/3 av alle israelere spilt sammen med regjeringens restriksjoner og blitt fullstendig vaksinert, men nå som et tredje skudd er pålagt, kommer folket sammen for å protestere i massevis mot de restriktive vaksinepassene.

Videoer som ble lagt ut på nettet viser tusenvis av mennesker som marsjerer gjennom Tel Avivs gater for å bli frigjort fra de undertrykkende Covid -mandatene:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1442166905142321164&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fisraelis-protest-vaccine-tyranny-from-holocaust-survivors-we-have-become-lab-rats.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Det er på tide. Å tvinge disse boosterskuddene viser at vaksinen ikke ga immunitet, det er ikke rart at sykehus i Israel opplevde 85-90% av nye tilfeller fra vaksinerte personer.

Senator Ron Johnson advarte først tilbake i juli: Data fra Israel viser at 84% av nye COVID -tilfeller er vaksinerte personer .

Israelske borgere har vært blant de første som mottok rusvaksinen helt siden den ble gjort tilgjengelig. Nå ønsker deres regjering å bruke dem som eksperimentelle marsvin for det enda raskere utviklede boosterskuddet.

De står opp og sier at nok er nok .https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1442218541801947138&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fisraelis-protest-vaccine-tyranny-from-holocaust-survivors-we-have-become-lab-rats.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

En av de lokale nyhetene- Channel 20 Israel -dekket arrangementet og kalte de lei innbyggerne for «høyreorienterte aktivister» da de marsjerte for friheten.

Propagandaen tar aldri slutt.

Fullstendig tweet-oversettelse: “Tusenvis av høyreekstremister marsjerer nå i Tel Aviv i protest mot Bennett-regjeringen.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1441077766477262851&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fisraelis-protest-vaccine-tyranny-from-holocaust-survivors-we-have-become-lab-rats.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Disse menneskene er slett ikke galne høyreorienterte, mange av dem har blitt fullstendig vaksinert og fulgt alle mandatene frem til nå. Disse menneskene kjøper bare ikke løgnene lenger – de krever friheten tilbake.

Det tyranniske helseregimet kan ikke skjule det faktum at naturlig immunitet tjener som mye bedre beskyttelse mot viruset enn den eksperimentelle vaksinen – og uten farlige bivirkninger.

Faktisk viste en nylig studie av et team av forskere ved Tel Aviv University at de vaksinerte er 13 ganger større sannsynlighet for å fange nye varianter av viruset, og det er enda mer sannsynlig at de blir hospitalisert enn de som har naturlig immunitet.

Takket være boosterne vokser den verdensomspennende motstanden mot vaksinene enda sterkere.

Av Julian Conradson, TheGatewayPundit.comStudie Avslører COVID HOAX: 40-45% Av Sykehusinnleggelsene I Coronavirus Skyldes Faktisk Andre ÅrsakerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

studie avslører covid hoax 40 45% av sykehusinnleggelsene på koronavirus skyldes faktisk andre årsaker

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESEN

Studie Avslører COVID HOAX: 40-45% Av Sykehusinnleggelsene I Coronavirus Skyldes Faktisk Andre Årsaker

HAF27. September 2021

verdens økonomiske forum legger ut enda en vanvittig dystopisk video 'hvordan våre liv snart kan se ut'

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’

HAF26. September 2021

dusinvis av delstaten Massachusetts -tropper trekker seg før tidsfristen for statens obligatoriske vaksinmandat

INSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Dusinvis Av Massachusetts State Troopers Trekker Seg I Forkant Av Fristen For Statens Obligatoriske Vaksinemandat

HAF26. September 2021

“Salat” vaksinerer deg og andre grunner til at du ikke kan stole på mattilførselen

KONTROLLGMOVAKSINER

Spiselig ‘Vaksine’: Hvorfor Vil De Sette MRNA -Teknologi I Salat?

HAF26. September 2021

Legg igjen en kommentar