Kroppens internett er her. Slik kan det endre livene våre.

Vi går inn i epoken av ′′ Internet of Bodies “: samler inn våre fysiske data via en rekke enheter som kan implanteres, svelges eller bæres.- Men de er i vaksinen som biosensor laget av grafen.Resultatet er en stor mengde helserelaterte data som kan forbedre menneskelig velvære i hele verden, og vise seg avgjørende for å bekjempe COVID-19-pandemien.Men en rekke risikoer og utfordringer må tas opp for å realisere potensialet i denne teknologien, fra personvernproblemer til praktisk hekk.Sjekk temperaturene på COVID-19 pasienter. Hver persons temperatur er registrert med sensor, noe som reduserer smittefaren ved kontakt, og dataene sendes til metadatasenter. Et unormalt resultat utløser et varsel. Samlede data gjør det også mulig for medisinene å analysere trender over tid. Kan se alle slags data om deg og din posisjon.Etter tingenes internett, som transformerte måten vi lever på, reiser og jobber med å koble hverdagsobjekt til Internett, er det nå tid for kroppens internett. Det betyr å samle inn våre fysiske data via apparater som kan implanteres, svelges, rett og slett bæres, nå satt inn trau på vaksina – genererer enorme mengder helserelatert og annen informasjon.Noen av disse løsningene, som fitness trackere, er en forlengelse av tingenes internett. Men fordi kroppens internett sentrerer om menneskelig kropp og helse, øker det også sitt eget spesifikke sett med muligheter og utfordringer, fra personvernspørsmål til juridiske og etiske spørsmål.

V@x patentshow: mennesker blir koblet til ′′ Internet of things ′′a. a. fysisk nærhetsdata mottatt ved hjelp av elektroniske posisjoneringsdata av sagt emne;b. En avstand som indikerer sensor som indikerer fysisk nærhet av en enhets plassering i forhold til hvor en annen enhet er, ogc. historiske stedsdata.a. a. Genererer en scoringskomponent basert på en natur av et sted hvor det er relatert til fysiske nærhetsdata;b. Genererer en scoringskomponent som består av helsedata til emnet en eller begge elektronisk enheter;c. Genererer en score komponent som består av et yrke innen emnet en eller begge elektroniske apparater;d. Genererer en scoringskomponent som reflekterer relativ helserisiko for å si emne dersom fagkontrakter sa patogen; oge. Genererer en scorekomponent som reflekterer skader i samfunnet dersom det sies at fagkontrakter sa patogen(a) Lærer oppførselen til enkeltpersoner. Dette kan for eksempel gjøres ved bruk av eksisterende kontaktsporingsmetoder og / eller bruk av metoder som diskuteres her. Valgfritt opprettholdes slik atferd i personvern og / eller hentes på en anonym måte eller behandles slik den hentes, for å bevare anonymitet.(b) Scoring, som kan være basert på feks antall, variasjon og / eller kontaktkvalitet, grad av bro mellom subpopulasjoner, risiko for individ, risiko for andre den enkelte er i kontakt med, andre fakta som påvirker spredning (f. eks. kronisk host) og / eller eksisterende immunitet.(c) Inviterer den enkelte til å vaksineres, valgfritt programvare på en elektronisk enhet som brukes til kontaktsporing.(d) Vaksinasjon, valgfritt verifisert med programvaren for å identifisere personen som er vaksinert.Et aspekt av noen legemligheter av oppfinnelsen relaterer til å identifisere potensielle overførere uten bruk av personopplysninger. I enkelte legemligheter identifiseres superspreadere med å gi en anonym ID til hver enkelt, for eksempel når en dedikert applikasjon / programvare (referert heretter som ′′ app ′′ eller ′′ app ′′) installeres på en elektronisk enhet. I enkelte legemligheter veksles ID-er mellom elektroniske apparater når de er i nærhet til hverandre (f. eks. indikerer et potensielt smittsomt ′′ møte ′′ av apparatholderne). I enkelte legemligheter er det som overføres kun en del av en slik ID (eller en indikasjon av det), som potensielt reduserer sjansene for å identifisere den spesifikke brukeren. I noen legemligheter av oppfinnelsen, til og med de delvis ID-ene er vesentlig unike (f. eks. et tilfeldig tall med flere muligheter enn antall forventede møter). I noen legemliggjøringer av oppfinnelsen er delvis ID-en valgt til å være ikke-unik, for eksempel kun 100, 1000, 10,000 eller mellomledd eller mindre eller større muligheter. I enkelte legemligheter utføres prioritering av vaksinasjoner og / eller profylaktiske behandlinger i en pandemihendelse i henhold til en superspreader-score beregnet på antall ID-er som hver enkelt bruker.

Legg igjen en kommentar