Dusinvis Av Massachusetts State Troopers Trekker Seg I Forkant Av Fristen For Statens Obligatoriske Vaksinemandat

26. September 2021

Denne uken nektet en Massachusetts Superior Court -dommer å tillate enhver forsinkelse av statens vaksinmandat som skal begynne 17. oktober. Avgjørelsen har allerede fått en bølge av statstropper til å sende inn papirene sine for å slutte i styrken, og enda flere forventes å trekke seg før mandatet starter.

dusinvis av delstatstropper i Massachusetts trekker seg før tidsfristen for statens obligatoriske vaksinmandat

“Dusinvis” har allerede sluttet, ifølge sjefen for State Police Union, Michael Cherven.

“Vi er skuffet over dommerens kjennelse; Vi respekterer imidlertid hennes beslutning. Til dags dato har dusinvis av tropper allerede sendt inn sitt oppsigelsespapir. “

Nå som dommeren hadde nektet å utsette eller endre mandatet, har tropper som planlegger å bli og ikke har fått vaksine, bare dager til å velge hvilken eksperimentell jab de vil ta. Enhver offiser som ikke har fått sitt første skudd innen fristen, mister jobben – Rundt 20% av dem er fortsatt uvaksinert .

Betjenter er helt “lei” av den republikanske guvernør Charlie Bakers ordre som krever at de tar jabben. Politikken ble innført 19. august og gjelder alle ansatte i Executive Branch – inkludert statstropperne. De eneste som kan få unntak fra pålegget er de som enten har en medisinsk eller religiøs begrunnelse – som svært sjelden er godkjent.

Det er et av de strengeste mandatene i hele landet, og tilbyr “ingen rimelige alternativer.”

Cherven forklarte at troppene bare vil ha det samme valget som sine medoffiserer i andre lokale kommuner har. Forbundet på 1800 medlemmer har vært villig til å forhandle-faktisk er det deres “foretrukne rute”-men guvernørens kontor har nektet å rokke seg.

– Det er uheldig at guvernøren og teamet hans har valgt å gi et av de strengeste vaksinemandatene i hele landet uten rimelige alternativer. Enkelt sagt, alt vi ber om er de samme grunnleggende overnattingsstedene som utallige andre avdelinger har gitt sine første respondenter , og for å behandle en Covid-relatert sykdom som en pliktskade, sier Chevren.

Flere av troppene vil returnere tilbake til sine tidligere politiavdelinger som ligger utenfor guvernørens vaksinatmandat, og fremdeles åpner for regelmessige tester og masker for offiserer som ikke ønsker å ta vaksinen.

Avgangen til så mange offiserer vil bli en massiv belastning for det allerede utarmede statspolitiet. Spesielle enheter som blant annet etterforsker drap, terrorisme, datakriminalitet og menneskehandel vil bli hardest påvirket.

På en eller annen måte er disse vaksinemandatene med suksess å rense gradene for venstresiden.

Av Julian Conradson, TheGatewayPundit.comSpiselig ‘Vaksine’: Hvorfor Vil De Sette MRNA -Teknologi I Salat?Forrige InnleggWorld Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

verdens økonomiske forum legger ut enda en vanvittig dystopisk video 'hvordan våre liv snart kan se ut'

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’

HAF26. September 2021

“Salat” vaksinerer deg og andre grunner til at du ikke kan stole på mattilførselen

KONTROLLGMOVAKSINER

Spiselig ‘Vaksine’: Hvorfor Vil De Sette MRNA -Teknologi I Salat?

HAF26. September 2021

Kroatias president 'vi skal ikke vaksineres lenger'

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Kroatias President: ‘Vi Vil Ikke Bli Vaksinert Lenger’

HAF25. September 2021

moderna ceo sier at selv unge må ta vaksineforsterkningsskudd på ubestemt tid

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Moderna Administrerende Direktør Sier At Selv Unge Må Ta Vaksineforsterkningsskudd På Ubestemt Tid

HAF24. September 2021

Legg igjen en kommentar