Minnesmerker osv..i tråd med Illuminati/kommunismen(Bjørgulf Mortensen).

I ettertid gjør disse “slikkepottene” heder og ære over de falne-. Det reises byster og minnesmerker i øst og west og helt ned i fjærestenene. Alt er “coverup” for å lure almuen lengst bort fra sannheten.Gen. Carl Gustav Fleischer var også en god nordmann som ble drept- av de samme, men som så forteller dem at det var selvmord. Slik har de drept tusenvis av gode nordmenn, disse massemorderne.Utøya-drapene var av samme slaget i 2011.På bildet ser dere den topp hemmelige nazze Bunkeren til Regjeringen ved Åsaveien og i nærheten av fjellmassivet Kongens Utsikt i Steinfjorden.Her ser dere MSM som lager dekkhistorier, jfr 2011:Statsminister Jens Stoltenberg styrte Norge fra en bunker under statsministerboligen i Oslo. Da bomben smalt, satt han og skrev tale til ungdommen på Utøya, skriver Dagens Næringsliv.Avisen forteller i dag historien om hvordan statsministeren arbeidet seg igjennom den mest dramatiske helgen etter krigen, etter å ha snakket med statsministerens medarbeidere og statsråder for å beskrive regjeringssjefens bevegelser i de dramatiske hendelsene siden fredag ettermiddag.* Fredag cirka kl. 15.26:Fredag ettermiddag er store deler av regjeringsapparatet på ferie. Statsminister Jens Stoltenberg er en av få som jobber. Han sitter på kontoret i Statsministerboligen bak Slottet da han hører drønnet, noe han oppfatter som en eksplosjon et eller annet sted i Oslo.Telefonene begynner å strømme inn til Jens Stoltenberg og politisk rådgiver Sindre Fossum Beyer, som er den eneste fra staben som er sammen med statsministeren denne ettermiddagen.Etter få minutter kommer statsministerens sikkerhetsvakter inn på kontoret i statsministerboligen. Regjeringssjefen og hans rådgiver blir hurtig fulgt inn i et spesiallaget sikkerhetsrom. I likhet med alle andre moderne statsministerkomplekser, er også Norges statsministerbolig utstyr med et eget «safe room».Fossum Beyer forteller at Stoltenberg fra første stund var veldig klar på hva som måtte gjøres.– Statsministeren var veldig opptatt av at han måtte skaffe seg oversikt over situasjonen og opptre rolig. Han viste lederskap og tilstedeværelse og omsorg overfor dem som var skadet og pårørende til døde, sier Sindre Fossum Beyer til Dagens Næringsliv.* Fredag cirka kl. 17.00:Når den kaotiske situasjonen etter sprengningen av regjeringskvartalet er kommet under en viss kontroll, starter det neste marerittet. På AUFs sommerleir på Utøya, er drapsmannen Anders Behring Breivik gått i land og begynner å skyte barn og ungdommer. Flere AUF-ere ringer og sender meldinger til statsråder og medarbeidere i regjeringsledelsen om at en mann forkledd i politiuniform dreper for fote.AUF-leder Eskil Pedersen klarer tidlig å komme seg vekk fra helvetet på Utøya, og etter det DN kjenner til skal han blant annet ha ringt direkte til utenriksminister Jonas Gahr Støre og Stoltenbergs rådgivere. Før mediene har publisert øyenvitnebeskrivelser av skytingen, får altså regjeringens øverste ledelse direkte skildringer og rop om hjelp fra Utøya.* Lørdag: Cirka kl. 03.30:Regjeringsledelsen blir fortløpende orientert om dramaet på Utøya og det blir raskt klart at mange er drept. Utover kvelden får regjeringsledelsen nye meldinger om at tallet kan bli svært høyt.Etter det DN blir fortalt satt statsminister Jens Stoltenberg og jobbet ut over natten, natt til lørdag. Og rundt klokken 03.30 fikk Stoltenberg og regjeringsledelsen et nytt sjokk. Politiet informerer om at antallet døde vil bli på over 80 personer. Statsministeren og hans stab blir lamslått. Tallene er langt høyere enn de hadde forestilt seg, også tatt i betraktning det politiet hadde antydet.Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF (HDO)

Kan være et bilde av utendørs og tekst

Legg igjen en kommentar