Biodrivstoff som kom allerede i 2013 og som benyttes i alt flybrennstoff idag!

På samtlige større flyplasser i Norge produseres blandes biostoffer(humus/malt trevirke) med bla betongstøv, aluminiumsstøv. malt gummi, malt PVC, knust/ malt bilbatterier(Grafhen) osv og deponeres.

Hvorfor finnes disse bilopphuggeriene i nærheten av flyplasser? Hvorfor legges flyplasser i nærhet til vann? Hvordan kan norske firmaer være med på å ødelegge alt liv på jorden UTEN konsekvenser? Svaret er enkelt. Folket får INGEN info om dette…og særs etter 2013(Ernaregjeringen). Jeg kan dokumentere alt det jeg skriver her!

I nov vil det gaanske sikkert vedtas at Norge lovlig kan produsere og benytte biodrivstoffer blandet med farlige grunnstoffer som vist i brennstoffet JP8. Det snakkes om palmeolje fra regnskogen. Akkurat de samme stoffene finnes i trevirke/jorda her i Norge…så det er en avsporing! Dette stoffet blir OG benyttet i værmodifiseringen siden det brukes av alle flyselskaper og militære. 2022 blir et år hvor sykdom på mennesker og dyr vil øke radikalt. Det vil da oppstå enda en “Pandemi” som mennesket ALDRI har sett maken til! Helsevesenet vil totalkollapse når man også vil se ettervirkningene av vaksinen!

PS: Sett ut et glasskar som tar 1-2 liter og la det stå ute i feks 1 mnd og få regnvannet analysert. På bunnen vil det ligge igjen et slibrig brunt/sort stoff(diesel+humus). Leg ut ei glassplate/ ødelagt vindu…la ligge noen uker og du vil se de samme brune/sorte partiklene som har festet seg. Skrap av og få det analysert.

https://www.facebook.com/watch/?v=188948702381674

https://www.facebook.com/1686934311564090/videos/328931255570606/?cft[0]=AZVV_SQIjjF5-YkW_YO_Hxm4HPyMz_gEwOQLy-g-_PiNYwarW3jWlB6pFVE-XDCHE7Ns_W-7K6zaaXj4zs-JkUV3BZnQ8f4aIxAoOElJLvBhPV5oCd0PEluoER0yvp3UTwVeoUTloTsou9VV_uHRXHN_Pyob6wHHGWurPAh6VHYtQd8NtBzk9pN0HsMhjYpaHJn1Y4t8iXNy57wNMpJvWVT2&tn=-UK-R

Legg igjen en kommentar