***Anonymt innlegg***( blir spennende Ă„ se hvor mange slike👇som dukker opp etterhvert)

Jeg er sykepleier, og da covid fĂžrst kom til Norge ble det kaos pĂ„ arbeidsplassen min. De rensket hele avdelinger for Ă„ gjĂžre klart for covid-pasienter, og de oppbemannet og klargjorde. Men INGEN kom. Vi hadde ikke en eneste pasient som var alvorlig syk av covid. Etterhvert begynte de Ă„ ta inn covid pasienter med ingen eller fĂ„ symptomer, med grunnlag for at de ikke kunne vĂŠre hjemme og smitte pĂ„rĂžrende etc. Disse pasientene var fullt oppegĂ„ende. Da vaksineringen startet sĂ„ jeg det fĂžrste dĂždsfallet. Pasienten ble dĂ„rlig med feber fĂžrste kvelden etter vaksinasjon, og dĂžde etter noen dager. Men ingen ville rapportere det. Jeg gikk til ledelsen, men fikk ikke gehĂžr. Etterhvert ble det sagt at pasienten hadde underliggende sykdom som fĂžrte til dĂždsfallet. Da det ble tid for at de ansatte skulle vaksineres fikk virksomheten store utfordringer. Helsepersonell lĂ„ flatt ut i mange dager, syke av bivirkninger. Det var helger hvor virksomheten ikke hadde sykepleiere de kunne sette inn i bemanning. NĂ„ har jeg hĂžrt at det er flere steder i landet som har opplevd det samme ingen kommunehelsetjenesten. Dette er FØRSTEHÅNDS KUNNSKAP! Avdelinger har ligget tomme, og “ventet” pĂ„ covid-pasientene som aldri kom. Visste mannen i gata om dette? Tvilsomt.

Legg igjen en kommentar