***Anonymt innlegg***( blir spennende å se hvor mange slike👇som dukker opp etterhvert)

Jeg er sykepleier, og da covid først kom til Norge ble det kaos pĂĽ arbeidsplassen min. De rensket hele avdelinger for ĂĽ gjøre klart for covid-pasienter, og de oppbemannet og klargjorde. Men INGEN kom. Vi hadde ikke en eneste pasient som var alvorlig syk av covid. Etterhvert begynte de ĂĽ ta inn covid pasienter med ingen eller fĂĽ symptomer, med grunnlag for at de ikke kunne vĂŚre hjemme og smitte pĂĽrørende etc. Disse pasientene var fullt oppegĂĽende. Da vaksineringen startet sĂĽ jeg det første dødsfallet. Pasienten ble dĂĽrlig med feber første kvelden etter vaksinasjon, og døde etter noen dager. Men ingen ville rapportere det. Jeg gikk til ledelsen, men fikk ikke gehør. Etterhvert ble det sagt at pasienten hadde underliggende sykdom som førte til dødsfallet. Da det ble tid for at de ansatte skulle vaksineres fikk virksomheten store utfordringer. Helsepersonell lĂĽ flatt ut i mange dager, syke av bivirkninger. Det var helger hvor virksomheten ikke hadde sykepleiere de kunne sette inn i bemanning. NĂĽ har jeg hørt at det er flere steder i landet som har opplevd det samme ingen kommunehelsetjenesten. Dette er FØRSTEHÅNDS KUNNSKAP! Avdelinger har ligget tomme, og «ventet» pĂĽ covid-pasientene som aldri kom. Visste mannen i gata om dette? Tvilsomt.

Legg igjen en kommentar