Helsedirektoratet og FHI har lagt en strategi for høsten 2021!

DE HAR GÅTT MED PÅ AT AVTROPPENDE REGJERING SKAL KUNNE STÅ FOR EN “GJENÅPNING”. HVIS MAN LESER MELLOM LINJENE SÅ ER DETTE EN “GAVEPAKKE” FRA hELSEDIREKTORATET/FHI FØR AVGANG! TVANGSLOV VIL GÅ IGJENNOM I STORTINGET I NOV OG DVS AT FRA NOV DES VIL ENDA VERRE RESTRIKSJONER SETTES I VERK OG VIL LIGNE PÅ MATRIAL LAW I USA.

AKKURAT SOM OM JESUITT/GLOBALIST JGS SKULLE FRAVIKE AGENDA 21-30 OG VERDENSREGJERINGEN SOM KOMMUNISTEN ERNA NÅ ER EN DEL AV? VISER TIL HENNES TALE I FN FOR NOEN DAGER SIDEN. MAO DET SOM KOMMER FREM I PRESSEKONFERANSEN MÅ DET NORSKE FOLK BETEGNE SOM ET VILLEDENDE SKUESPILL SOM HAR PÅGÅTT I SNART 2 ÅR. MAO ET TEPPEFALL FOR TIDLIGERE GLOBALISTER FOR Å RENSKJULE SITT VIRKE I 8 ÅR.

DET MEST INTERESSANTE NÅ FREMOVER ER Å FØLGE MED PÅ HVA ghb SIER. HUN VIL GANSKE SIKKERT KOMME PÅ BANEN SIDEN HUN ER JGS SIN MENTOR OG TIDLIGERE “VESKEBÆRER”. JGS VIL I ALL HOVEDSAK FORTSETTE DET GRUNNLEGGENDE

Legg igjen en kommentar