Sky News Australia Slipper Bombe På Fauci, Kaller Ham ‘Utrolig Dum’ For Å Finansiere Ulovlig Forskningsfunksjon I Koronavirus I Wuhan

22. September 2021

Sharri Markson fra Sky News i Australia har kastet en stor bombe på Tony Fauci og hans planlagte Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemiske fortelling.

I et nylig segment ropte Markson Fauci blankt for å ha sendt amerikanske skattebetalere til Wuhan, Kina, for å utføre ulovlig arbeidsfunksjonell forskning på koronavirus.

sky news australia slipper bombe på fauci, kaller ham 'utrolig dum' for å finansiere ulovlig gevinst av funksjon coronavirus forskning i wuhan

Markson sier at Fauci er “opp til nakken” i kriminalitet, som “bare viser hvor utrolig dum” han er. Markson har undersøkt Faucis kriminelle virksomhet en stund nå, etter å ha avdekket at Fauci “hadde finansiert 60 prosjekter ved Wuhan -laboratoriet.”

“Så skrev han et papir der han sa at gevinst av funksjonsforskning var verdt risikoen for en pandemi, og at han til og med hadde finansiert koronavirusforskning i samarbeid med det kinesiske militæret,” la Markson til.

Siden begynnelsen av sin periode ved National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) tilbake i 1984, har Fauci vært medskyldig i å finansiere “risikofylt forskning” i Kina, blant annet ved det beryktede Wuhan Institute of Virology (WIV), Kinas eneste kjente nivå-fire biosikkerhetslaboratorium.

“Han nevnte aldri at byrået hans finansierte dette, og han visste faktisk mye om det,” sier Markson om Faucis arbeid de siste nesten 40 årene at han har vært ansatt i den føderale regjeringen.

Markson satte alt dette sammen i en dokumentar kalt “What Really Happened in Wuhan” som avslører Fauci for den kriminelle han er. Dokumentaren inneholder intervjuer med både Mike Pompeo og president Donald Trump.

Du kan se segmentet med Markson nedenfor:

Les: Dr. Fauci står overfor fem år i fengsel for å lyve til kongressen om finansiering av funksjonell forskning ved Wuhan Lab .

Fauci Er Skyldig I Å Ha Begått Forbrytelser Mot Menneskeheten

Når til og med et vanlig nyhetsapparat som Sky News snakker om Faucis forræderiske kriminelle aktivitet gjennom årene, vet du at fyren er inne i en dyp doo-doo. Og det er bare et spørsmål om tid før kyllingene hans kommer hjem for å hoppe.

De sier at jo større de er, jo hardere faller de. Og mange mennesker som Fauci har mye mer å gjøre før han får det som kommer til ham, og det han fortjener, for å ha sluppet løs folkemord over hele verden med sine coronavirus -eksperimenter.

Det er rett og slett ikke mer å nekte for at Fauci har begått mange forbrytelser gjennom årene ved å sende amerikanske skattebetalere til Kina for å utvikle dødelige biovåpen. Dette er ikke lenger en konspirasjonsteori: det er nå konspirasjon.

Jo før de vanlige mediene her i USA innrømmer dette, jo før kan vi bli ferdige med dette marerittet. Alt starter med å fortelle sannheten. Etter det kan vi begynne å håndtere Fauci og de andre kriminelle som har begått disse forbrytelsene mot menneskeheten gang på gang gjennom historien.

“Fauci bør siktes for å utvikle et biologisk masseødeleggelsesvåpen,” skrev en kommentator i Citizen Free Press. “Dette burde kvalifisere ham til dødsstraff. Ikke bekymre deg. Han tar turen til Kina før de siktar ham. ”

En annen bemerket at vi ikke bør glemme Bill Gates og George Soros, som også er medskyldige i å slippe løs biovåpen med det formål å oppnå avfolkning mens de får uanstendig fortjeneste.

“Demoniske psykopater og mektige elitister er alltid bare et skritt unna forbrytelser mot menneskeheten, men det som er spesielt urovekkende er at det medisinske vitenskapens engang respektable felt har kapitulert for de demoniske psykosens politiske luner med ambisjoner og visjoner om politisk skjebne: Marxistisk og globalistisk ‘utopi’ », skrev en annen.

“Kan du si Agenda 2030?”

Nok en kommentator kalte Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemisk ” Faucis helt egen globalistiske pandemi”, og spurte hvorfor fyren fremdeles får løpe rundt og skape ødeleggelse i stedet for å okkupere et maksimalt sikkerhetsfengsel, som er der han hører hjemme.

Kilder: AFinalWarning.com ; Sky News Australia YT  / Referanse: CitizenFreePress.comMassiv Lockdown -Protest I Melbourne: ‘F ** K The Jab, Long Live Australia’Forrige InnleggBarnebokforlag Som Dunker Barn Med Fryktbasert Propaganda Om Masker Og Sosial DistanseringNeste Innlegg

Relaterte Artikler

barnebokforlagene dunker barn med fryktbasert propaganda om masker og sosial distansering

SAMMENSVERGELSETANKEKONTROLLPROPAGANDA

Barnebokforlag Som Dunker Barn Med Fryktbasert Propaganda Om Masker Og Sosial Distansering

HAF22. September 2021

massiv lockdown -protest i Melbourne, Australia

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Massiv Lockdown -Protest I Melbourne: ‘F ** K The Jab, Long Live Australia’

HAF22. September 2021

regjeringen inslee opprette covid konsentrasjonsleirer i staten Washington

KORONAVIRUSFEMATYRANNI

Bekreftet: Regjeringen Inslee Som Setter Opp Covid -Konsentrasjonsleirer I Washington State, Utsteder Stillingsoppføringer For ‘Strike Team’ -Koordinatorer

HAF22. September 2021

project veritas covid vax eksplosive hemmelige opptak fra føderal regjerings varsler

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Project Veritas: COVID Vax Eksplosive Hemmelige Opptak Fra Federal Govt Whistleblower

HAF21. September 2021

Legg igjen en kommentar