Bekreftet: Regjeringen Inslee Som Setter Opp Covid -Konsentrasjonsleirer I Washington State, Utsteder Stillingsoppføringer For ‘Strike Team’ -Koordinatorer

22. September 2021

Et Wuhan coronavirus (Covid-19) “isolasjon og karantene” -anlegg er blitt opprettet av guvernør Jay Inslee i staten Washington. Og Inslee er nå ute etter å ansette folk til “streiketeamet” som skal drive det.

regjeringen inslee opprette covid konsentrasjonsleirer i staten Washington

MERK: Noen timer før denne artikkelen ble publisert, ble oppføringen stealth redigert for å fjerne begrepet “streiketeam”, og den opprinnelige nettadressen som inneholdt “streiketeam” ble automatisk videresendt til en ny nettadresse. Dette er et åpenbart forsøk fra myndighetene i Washington for å lure offentligheten og skjule den sanne karakteren av stillingene som blir utlyst for utleie. Vi hadde imidlertid allerede fanget de originale filene, og vi avslører skjermbilder nedenfor som viser deg denne oppføringen før den ble skjult redigert.

Ifølge sjokkerende nye rapporter vil Inslees “streikerteam” fungere på samme måte som SS fra andre verdenskrig. Innleide hender vil tilby “tjenester, sikkerhet og ledelse til anlegget”, blir vi fortalt. De som “frivillig” sjekker inn på anlegget, får ikke lov til å gå uten å først varsle streikelaget.

En ansettelsesside på nettstedet “Government jobs” i Washington forklarer at “isolasjon og karantene streik teamkonsulenter” vil bli betalt $ 3,294- $ 4,286 månedlig for sine tjenester. (Se skjermbilder nedenfor, og avslører hva siden sa før den ble skjult redigert.)

“Seksjonen for isolasjon og karantene (I & Q) jobber med å dekomprimere sykehus ved å støtte lokal og statlig isolasjon og karantene, alternativ omsorg (ACF) og pasienttransport (EMS) ved å samarbeide med lokale myndigheter (stammer, fylker, byer) og lokalsamfunn, statlige etater og andre enheter i nødstilfeller, forklarer stillingsutlysningen.

“Disse stillingene er ansvarlige for å delta i programplanlegging og evaluering av helsetjenesteprodukter og identifisere behov for personell, forsyninger og aktiviteter for å støtte samfunns- og statlige innsatsaktiviteter.”

Oppføringen forklarer videre at streiketeamene vil “dekke behovene til reisende” som bor på anlegget, som ligger i Centralia. Streiketeamene vil også få i oppgave å “svare på nødssituasjoner, trene entreprenører og nytt personale, og gi gjestestøtte etter behov.”

Medisinsk Fascisme Er På Vei Oppover, Takket Være Filialen Covidians

state of washington jobbmuligheter streik team 600

Vi har advart om at slike ting dukker opp i landet vårt i mange måneder nå, bare for å bli kalt “konspirasjonsteoretikere” for selv å komme med forslaget.

Nå er det plutselig et konspirasjonsfaktum at regjeringen i det minste i den ytterste venstre delen av staten Washington etablerer fasiliteter for kinesisk virus som visstnok vil huse folk som velger å dra dit til de får et “negativt” testresultat for kinesere Bakterier.

Hvor lang tid vil det ta før det blir et krav å sjekke inn på et av disse fasilitetene, omtrent som det allerede er i Canada, Australia og andre steder? Hvis vi starter det lysbildet nedover den glatte skråningen av å sette opp disse fasilitetene, hva vil stoppe det fra å gli rett inn i fullstendig medisinsk fascisme?

Man kan argumentere for at et anlegg som det som allerede ble opprettet i Centralia allerede er fullstendig medisinsk fascisme, og ser på hvordan stedet vil fungere omtrent som et fengsel med ansatte på stedet 24 timer i døgnet, sju dager i uken.

“Personalet kan jobbe på alle eller alle de tre skiftene og kan jobbe overtid etter behov for å sikre tilstrekkelig bemanning av anlegget,” avslører stillingslisten videre.

Dette er ikke retningen å gå i hvis vi noen gang håper å gjenvinne noen form for frihet og frihet. Men grenen Covidians jubler for det hele, selv etter at mange av dem protesterte mot “fascisme” hele fjoråret som svar på George Floyds død.

“Hvis jeg skulle sette opp fangeleirer for et fremtidig behov under noens nese uten å øke mistanken, ville jeg gi det et troverdig formål,” skrev en kommentator fra Natural News.

“Det er en rekkevidde, men muligens er dette for internering av alle regjeringsforræderne snart å bli fengslet for forræderi. Det ville vært en smart plan. Sannsynligvis ønsketenkning. Det ville være det ultimate innen stealth -tenkning. ”

Andre uttrykte mistanke om leirene og advarte om at de vil bli brukt til å fengsle fritt tenkere og de som avviser kulten av covidisme.

Av Ethan Huff , gjesteskribent / referanse: GovernmentJobs.comStor Tilbakestilling Møter Den Grønne Agendaen: Teknokrater Vil Ha “Obligatoriske” KarbonkredittkortForrige InnleggMassiv Lockdown -Protest I Melbourne: ‘F ** K The Jab, Long Live Australia’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

sky news australia slipper bombe på fauci, kaller ham 'utrolig dum' for å finansiere ulovlig gevinst av funksjon coronavirus forskning i wuhan

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Sky News Australia Slipper Bombe På Fauci, Kaller Ham ‘Utrolig Dum’ For Å Finansiere Ulovlig Forskningsfunksjon I Koronavirus I Wuhan

HAF22. September 2021

massiv lockdown -protest i Melbourne, Australia

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Massiv Lockdown -Protest I Melbourne: ‘F ** K The Jab, Long Live Australia’

HAF22. September 2021

project veritas covid vax eksplosive hemmelige opptak fra føderal regjerings varsler

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Project Veritas: COVID Vax Eksplosive Hemmelige Opptak Fra Federal Govt Whistleblower

HAF21. September 2021

nba -stjerner vil ikke bli pålagt å ta covid -vaksiner - akkurat som medlemmer av kongressen og deres ansatte

KORONAVIRUSVAKSINER

NBA -Stjerner Kreves Ikke For Å Ta Covid -Vaksiner – Akkurat Som Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte

HAF20. September 2021

Legg igjen en kommentar