HAARP.Noen som husker dette? HAARP brukes til å skape katastrofer! Offisielt er det forskning på Nordlys.. og folk tror det!?

Kan være et bilde av kart og tekst som sier 'Capital Weather Gang Scorching Scandinavia: Record-breaking heat hits Norway, Finland and Sweden ECMWF 6-hourly Snapshot -meter Temp Anomaly INIT: 00Z17JUL2018 [012] 2217JUL2018 Anomaly MinMax 7.1*27.5F 0x SAS TRAVELERS' DEALS 9.MA 54N SAS difference from normal Scandinavia Tuesday as simulated European model. (WeatherBell.com)'

Geir BolgenMan bør være oppmerksom på at HAARP er nevnt som “final solution” om det sier deg noe. Og nå som over halvparten av verdens befolkning er levende graphene oxide-antenner så kan “government” bruke HAARP som “kill switch”De kan koke oss “ikke-antenner” levende innen svært kort tid.De preparerer for jordskjelv ved å “cooking earth crust” eller steke jordskorpen blir det vel.. for å lage høyere spenninger i fjellmassen særlig ved tektoniske forkastninger.. som under fukushima!Og orkaner, plutselige kjempehagl-byger og mye annet helvete på Jord.I kidd you not! -kult å si det for oss idioter nå!

Legg igjen en kommentar