Sveitsiske Borgere Gjør Opprør – De Installerer Bord Utenfor Barer Og Restauranter For Å Ignorere Vax -Pass

18. September 2021

Til tross for at statslederne lovet noe annet i hele Europa, har land begynt å rulle ut vaksinepass. Under de tyranniske tiltakene må innbyggerne presentere bevis på vaksinasjon, vanligvis på en smarttelefon, før de får lov til steder som barer, restauranter eller sosiale arrangementer. Naturligvis har dette angrepet på friheten til å reise og sosialisere utløst massiv tilbakeslag hos de som ikke ønsker å underkaste seg tyranni.

sveitsiske borgere gjør opprør - de installerer bord ute foran barer og restauranter for å ignorere vax -pass

I forrige måned, da disse kunngjøringene ble gjort og passene rullet ut i Europa, gikk hundretusenvis av mennesker ut på gatene i Frankrike, Sveits og Italia. Mange av protestene ble voldelige da politiet kranglet med de moderne frihetskjemperne.

Andre protester ble imidlertid ikke voldelige, og i noen tilfeller sluttet politiet seg til og med med demonstrantene i en tilsynelatende innsats for å havne på høyre side av historien.

“Personlig er jeg ikke vaksinert, og jeg kommer ikke til å bli det,” sa en fransk demonstrant, ifølge euronews. “Det spiller ingen rolle hva vi har forbud mot å gjøre, gå til butikker, svømmebassenger, kinoer, det spiller ingen rolle… Livet er uvurderlig. Frihet, det er nettopp det, frihet til ikke å bli vaksinert, og ikke å gi etter for regjeringens utpressing. ”

I Sveits, den 13. september, ble COVID-19-sertifikatene obligatoriske for alle personer over 16 år, inkludert turister, som ønsker å få tilgang til innendørs områder med restauranter, kultur- og fritidsfasiliteter og flere andre arrangementer.

“Basert på den generelle situasjonen har Forbundsrådet besluttet å utvide sertifikatkravet for personer i alderen 16 år og eldre. Dette er for å forhindre at sykehus blir overspent. Det vil ta to til tre uker før dette tiltaket får innvirkning på situasjonen på sykehusene, heter det i uttalelsen fra det sveitsiske forbundsrådet.

De som nekter å følge de nye vaksinepassreglene, er underlagt politiets inngrep, bøter og til og med beslag av virksomheten sin.

“Etablissementer og arrangører som ikke overholder sertifikatkravet, kan bli bøtelagt eller til og med stengt. Kantonene (sveitsiske stater) er ansvarlige for å overvåke overholdelsen, “uttalte rådet.

Mens en urovekkende stor del av samfunnet omfavner dette moderne Scarlet-brevet, er en oppmuntrende mengde mennesker imot-og gjør det på den mest episke måten.

En video lastet opp av den franske politiske aktivisten Anonyme Citoyen, eller Anonymous Citizen, viser sveitsiske borgere som installerer sine egne bord, stoler og tepper i gatene – satt opp foran barer og restauranter som krever vaksinepass for innreise.

“Som i Frankrike setter sveitserne opp gratis terrasser foran barer og restauranter i Winterthur mens helsepasset trådte i kraft denne uken i Sveits,” skriver Anonyme Citoyen og beskriver scenen.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1438238049771704324&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fswiss-citizens-revolt-they-install-tables-outside-in-front-of-bars-restaurants-to-ignore-vax-passports.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Som det fremgår av beskrivelsen, ligner dette på protestene franskmennene gjennomførte i forrige måned der innbyggerne arrangerte uteservering og arrangementer i protest mot le pass sanitaire, eller “helsepasset.”

I Winterthur ser det imidlertid ut til at protesten er mye større, og den strekker seg over flere blokker når familie og venner samles for å hevde sin medisinske frihet.

Winterthur, Sveits ser ut til å være godt informert og planlegger nok en protest i løpet av helgen. Denne protesten heter treffende «Stopp sensur og diktatur for vaksinasjonsdemonstrasjon», og vil finne sted på søndag.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1438239645532401665&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fswiss-citizens-revolt-they-install-tables-outside-in-front-of-bars-restaurants-to-ignore-vax-passports.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Dette er den typen motstand som er nødvendig for å stoppe verdens raske tilbakegang til tyranni. Hvis vi ikke står opp for det og nekter å adlyde, som det som skjer i Frankrike, Sveits og innenlands i USA, kan du være trygg på at denne nedgangen – som allerede er i warp -hastighet – vil skje enda raskere og før vi vet ordet av det, det vil ikke være noen rettigheter igjen.

Av Matt Agorist, Thefreethoughtproject.comAgenda 2030 Og Dine KarbonfradragForrige Innlegg

Relaterte Artikler

lokal detroit tv ber om historier om ikke -voksen som dør av covid - får over 180 000 svar fra vaksine skadet og død i stedet

KORONAVIRUSVAKSINER

Lokal Detroit TV Ber Om Historier Om Uvaksdød Død Av COVID – Får I Stedet Over 180 000 Svar På Vaksine Skadet Og Død I Stedet

HAF17. September 2021

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter covid -skudd rapportert i EUs database over bivirkninger

KORONAVIRUSVAKSINER

24 526 Dødsfall 2317 495 Skader Etter COVID -Skudd Rapportert I EUs Database For Bivirkninger

HAF17. September 2021

tilbake i 2019 sa fauci at maskering og sosial distansering var 'paranoia', og oppfordret til sunn mat og mosjon i stedet

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Tilbake I 2019 Sa Fauci At Maskering Og Sosial Distansering Var ‘Paranoia’, Og Oppfordret Til Sunn Mat Og Trening I Stedet

HAF17. September 2021

vaers ca.  70 mennesker dør av covid -vaksiner hver dag i Amerika

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

VAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I Amerika

HAF16. September 2021

Legg igjen en kommentar