Helt vaksinert står for 74% av dødsfallene av Covid-19 i sommerbølgen i Storbritannia i henhold til den siste folkehelserapporten i England

Kilde .

av The Daily Expose

Utdrag:

Den siste Public Health Englands tekniske orienteringen om bekymringsvarianter av Covid-19 har blitt publisert, og den avslører at frem til 12. september 2021 har 74% av alle påståtte dødsfallene covid-19 siden 2. august 2021 vært blant den vaksinerte befolkningen, noe som bekrefter Storbritannia opplever for tiden en pandemi av de vaksinerte.

Rapporten, som er den 23. oppdateringen som slippes, antyder ved første øyekast at de aller fleste tilfellene av Covid-19 og sykehusinnleggelser er blant den uvaksinerte befolkningen. Dette er imidlertid fordi de totale tallene som presenteres i rapporten er blitt samlet helt tilbake til 1. februar 2021 da bare 0,7% av den voksne befolkningen i Storbritannia var fullstendig vaksinert.

Ved å sammenligne rapporten med  rapporter som ble utgitt i begynnelsen av august 2021, kan  vi se hvem som virkelig blir smittet, innlagt på sykehus og dessverre mister livet i den tredje bølgen av Covid-19 som rammer Storbritannia, noe som merkelig forekommer om sommeren.

I følge den siste  PHE-rapporten er det registrert  593 572 tilfeller av Delta Covid-19-varianten i England frem til 12. september 2021.

Siden 1. februar 2021 har 44% av disse tilfellene vært blant den uvaksinerte befolkningen, og står for 248 803 tilfeller. Mens 46,8% har vært blant den vaksinerte befolkningen, med 157,400 registrert blant de fullstendig vaksinerte (26,5% av alle tilfeller) og 120,812 som er registrert blant dem som bare hadde hatt en enkelt dose av en Covid-19-vaksine (20% av alle tilfeller ).

Ved å se på den  20. rapporten  utgitt av Public Health England kan vi imidlertid se at fra 1. februar 2021 til 2. august 2021 hadde det vært 300.010 registrerte tilfeller av Delta Covid-19-varianten, noe som betyr den 22. rapporten viser at mellom 2. august 2021 og 12. september 2021 ble det registrert ytterligere 293.562 tilfeller – nesten det dobbelte av det som var registrert over en periode på 7 måneder.

Ytterligere 106 303 tilfeller ble registrert blant den uvaksinerte befolkningen, mens ytterligere 11 060 tilfeller ble registrert blant den delvis vaksinerte befolkningen. Men det er de fullt vaksinerte som har sett den største økningen i registrerte tilfeller, med en økning på 110.392 tilfeller mellom 2. august og 12. september.

Dette kan være overraskende for noen, men det burde ikke være det, fordi de nåværende vaksinene som tilbys ikke forhindrer infeksjon eller overføring, selv Scientific Advisory Group for Emergencies (SAGE) har innrømmet dette i et nylig publisert dokument ( se her ), i som de sa at forskningen nå burde konsentrere seg om å produsere en vaksine som forhindrer overføring og infeksjon på grunn av at de nåværende vaksinene ikke forhindrer infeksjon hos de fleste.

SAGE uttalte imidlertid at de “føler at dagens vaksiner er gode for å redusere risikoen for sykehusinnleggelse”. Men støtter Public Health England -dataene den følelsen?

Ved første øyekast viser den siste Public Health England -rapporten at de fleste innleggelser på sykehus har vært blant den uvaksinerte befolkningen siden 1. februar 2021 frem til 12. september 2021.

Av 6.280 innleggelser står den uvaksinerte befolkningen for 49% av dem med totalt 3080 innleggelser. Mens de fullt vaksinerte står for 37,5% av dem med totalt 2 361 innleggelser. Ytterligere 728 innleggelser er også registrert blant den delvis vaksinerte befolkningen.

Når vi ser på tallene som ble offentliggjort i den  20. rapporten  publisert av PHE, kan vi imidlertid se at fra 1. februar til 2. august hadde det vært 1738 innleggelser blant den uvaksinerte befolkningen, 476 innleggelser blant den delvis vaksinerte befolkningen og 773 innleggelser blant den fullt vaksinerte befolkningen.

Dette viser at den uvanlige sommerens tredje bølge av Covid-19 har resultert i 1 342 innleggelser blant den uvaksinerte befolkningen, og 252 innleggelser blant den delvis vaksinerte befolkningen. Men fra 2. august til 12. september har flertallet av sykehusinnleggelser faktisk vært blant den fullt vaksinerte befolkningen, med totalt 1.588 innleggelser registrert. Det betyr at den vaksinerte befolkningen står for 58% av sykehusinnleggelsene de siste 41 dagene.

Når det gjelder dødsfall på grunn av Delta Covid-19-varianten, er det imidlertid ikke nødvendig å se bort fra tallene helt tilbake til 1. februar da bare 0,9% av befolkningen i Storbritannia var fullstendig vaksinert og landet var midt i den andre bølgen. Dette er fordi Public Health Englands 22. rapport viser at fra 1. februar 2021 til 12. september 2021 har 72% av dødsfallene av Covid-19 vært blant den vaksinerte befolkningen.

Dataene viser absolutt at den vitenskapelige rådgivende gruppen for nødssituasjoner er feilplassert, og det tyder også på at Covid-19-vaksinene faktisk øker risikoen for død med en betydelig mengde, i stedet for å redusere risikoen med 95% påstått.

Les hele artikkelen på The Daily Expose .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 Bioweapon Injection Casuals List

Lokal Detroit -TV ber om historier om uvaksdød død av COVID – Får over 180 000 svar på vaksine skadet og død i stedet

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter COVID -skudd rapportert i EUs database for bivirkninger

Tenåringer 50X mer sannsynlig å få hjertesykdom etter COVID -skudd enn alle andre FDA -godkjente vaksiner i 2021 kombinert – CDC innrømmer sant, men anbefaler det fortsatt

Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Militære medlemmer dør og lider av lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

CDC: Tenåringer injisert med COVID -skudd har 7,5 X flere dødsfall, 15 X flere funksjonshemminger, 44 X flere sykehusinnleggelser enn alle FDA -godkjente vaksiner i 2021

COVID -skudd dreper og lamslår tenåringer i rekordmange tall – Små barn er neste

INDIA: “Verdens første DNA-baserte vaksine” Gitt nødhjelpstillatelse for 12 til 18-åringer da foreldre sørger over døden til barna etter COVID-19-injeksjoner

Over 32 000 mennesker døde i Brasil etter COVID-19-vaksiner i henhold til offisiell medirapport

SENSURERT: COVID -vaksine skadet som angrer på sine beslutninger om å få skuddet og meldingen til deg

Vi ødelegger våre unges liv med eksperimentelle COVID -injeksjoner

Board Certified ergotherapeut Whistleblower: Flere pasienter dør av vaksinen enn av COVID

CDCs egne statistikker viser 1 270 for tidlige fosterdødsfall etter COVID -skudd, men anbefaler at gravide får COVID -injeksjoner

Far og militærveteran dør etter obligatorisk COVID-skudd da barn fortsetter å miste foreldre til COVID-19-skudd

Tragisk tap av liv etter COVID-19-injeksjoner

Legg igjen en kommentar