Anders Brunstad 16.09 2021

Denne VIDEOen kom til en Telegram Group i går. Det er fra en NWO -konferanse i 2015. Definere agendaen for konferansen. og NWO. Å drepe milliarder av mennesker.NWO / Agenda 2030 / FN. WEF. Roma -klubben. Big Tech. Big Pharma.Direkte tilknyttet “BlackRock, Vanguard, State Street Bank” og det norske oljefondet. Dette implementeres nå av C-19 / C1984 “Vaksinasjon”, Og maskemandatene. Å forårsake sykdom i massiv skala.- se vedlagte informasjon, som jeg ikke kan bekrefte, men finner sannsynlig. – vi har statistikk over dødsfall i Skandinavia som går kraftig opp etter maskemandat oktober 2020. Og testing med farlige kjemikalier og DARPA -teknologi som bevist avet Bratislava Resarch -papir i slutten av april 2021. Og massiv pågående psykologisk krigføring. Og pågående “Chemtrails” godkjent av de nasjonale lederne, den samme som hevder at de handlet for å “ta vare på helsen vår” under den pågående “Covid-Plandemic”.Se vedlagte foto som lenker Merkel til denne godkjenningen for Tyskland / EU. “Psykopatene” kobler dette til “å redde planeten” til “Global Warming” C02 -utslipp “Ideologi”. Det er viktig å sette det “alt i sammenheng”. av hva som egentlig skjer.Og få NWOs Agenda for massiv avfolking ut til massene. Å vekke den sovende elefanten; før det er for sent.Den pågående vaksinasjonen av yngre og yngre barn må slutte nå.

https://www.facebook.com/100009903517995/videos/313956427197170

Legg igjen en kommentar