Tilbake I 2019 Sa Fauci At Maskering Og Sosial Distansering Var ‘Paranoia’, Og Oppfordret Til Sunn Mat Og Trening I Stedet

17. September 2021

I et lite kjent intervju fra begynnelsen av 2019 som nylig dukket opp igjen, sa Tony Fauci til David Rubenstein om “The David Rubenstein Show” at den beste måten å holde seg frisk på mot virus er ikke å bruke maske eller sosial distanse, men heller å spise sunt, trene og gjøre “positive” ting i stedet.

Nesten et helt år før Wuhan-koronaviruset (Covid-19) kom til syne, hånet Fauci på ideen om å gjøre “paranoide” ting som å dekke ansiktet med kinesisk klut og behandle andre mennesker som vandrepesten.

“Nei nei nei!” Fauci grep inn mens han lo mens Rubenstein foreslo å bruke maske og sosial distansering som en måte å holde seg trygg og beskyttet mot smittsomme sykdommer.

“Du unngår alle de paranoide aspektene og gjør noe positivt,” la Fauci til i fnisende nedlatelse ved Rubensteins blotte forslag om at innpakning av ansiktet i en bleie kan bidra til å forhindre infeksjon.

“A) godt kosthold, b) du ikke røyker, jeg vet. Jeg vet at du ikke drikker, i hvert fall ikke veldig mye, så det er ganske bra. Tren deg litt – jeg vet at du ikke får så mye trening som du burde. Sov godt-jeg tror at de normale, lavteknologiske og sunne tingene er det beste du kan gjøre, David, for å holde deg frisk. ”

Med andre ord, da han snakket som Rubensteins lege, anbefalte Fauci alle de tingene vi har anbefalt det siste halvannet året, bare for å bli kalt “konspirasjonsteoretikere” som sprer “feilinformasjon” om Wuhan -influensa.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1437565148173160448&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2F2019-fauci-masking-is-paranoia.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

https://t.co/4FPT7Uxskx?amp=1

Hvilken Fauci Tror Du: 2019 -Versjonen Eller 2021 -Versjonen?

Det ironiske i dette intervjuet er at Fauci fra tilbake i 2019 i dag ville bli utestengt fra Twitter for å spre “desinformasjon” om hvordan man kan være trygg og beskyttet mot kinesiske bakterier.

Hvis Fauci-versjonen 2019 gikk rundt i dag og snakket som han gjorde med Rubenstein den gangen, ville fjernsynshoder og Big Tech-ledere kalle ham en quack og en “gal Trump-supporter” mens han krevde hans umiddelbare fratredelse.

På en eller annen måte skal vi tro Fauci v.2020 og v.2021 i stedet for Fauci v.2019, av årsaker som er ukjente. Bare “tro vitenskapen”, selv når vitenskapen motsier seg selv fra måned til måned og år til år uten noen logisk forklaring på avvikene.

Amerika ville vært mye bedre hvis det ikke var noen Fauci i bildet i det hele tatt. Hvis vi må ha ham, ville det imidlertid vært bedre å komme tilbake v.2019 i motsetning til v.2021, ville du ikke være enig?

Den nåværende Fauci tar ingen hensyn til grunnloven og ser ikke noe galt i å drepe mennesker via Fauci-influensa-skudd, lockdowns, universell maskering og andre livsødeleggende inngrep som river samfunnet fra hverandre og ødelegger verden.

Ser på hvordan Faucis karriere som en skattebetaler-kriminell går tilbake til flere tiår , er det overraskende at han så sent som i 2019 faktisk utleverte ganske anstendig råd som ikke involverte farmasøytiske injeksjoner og dehumaniserende ansikts “tilbehør” som “kurene” for sykdom .

Ting endret seg åpenbart dramatisk for det verste når 2020 kom, og resten er historie. Men det er viktig å gjøre folk oppmerksom på at Fauci er over hele kartet med sine ‘råd’, ​​avhengig av hvordan vinden blåser, tilsynelatende.

“Jeg kan ikke tro det jeg hører. Sunn fornuft – gjør du ting for å forberede kroppen din til å bekjempe infeksjoner naturlig? ” spøkte en Twitter -bruker som svar på Fauci v.2019 -videoen.

“Hvor er dette i dagens folkehelsemelding? Det er latterlig – i dag er det eneste forsvaret evig genterapi. Følg pengene. “

En annen spøker spøkende:

“Hvem er du til å stille spørsmål til de sofistikerte, vaksinerte, 21-kjønnede virologene på Twitter? Hmmm ?? “

Av Ethan Huff, NaturalNews.comVAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I AmerikaForrige InnleggStopp Den Tyranniske FN -Våpenkontrollavtalen!Neste Innlegg

Relaterte Artikler

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter covid -skudd rapportert i EUs database over bivirkninger

KORONAVIRUSVAKSINER

24 526 Dødsfall 2317 495 Skader Etter COVID -Skudd Rapportert I EUs Database For Bivirkninger

HAF17. September 2021

vaers ca.  70 mennesker dør av covid -vaksiner hver dag i Amerika

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

VAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I Amerika

HAF16. September 2021

breaking - study finner ut at dagens covid 19 -vaksiner vil forårsake 'vaksineindusert forbedret sykdom' når de blir infisert med delta

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

BREAKING: Studie Finner Ut At Dagens Covid-19-Vaksiner Vil Forårsake ‘Vaksineindusert Forbedret Sykdom’ Når De Blir Infisert Med Delta

HAF16. September 2021

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

HAF15. September 2021

Legg igjen en kommentar