Stol På Vitenskapen: Beviset For Ivermectin Og COVID-19

15. September 2021

Siste fagfellevurderte undersøkelser: Umiddelbar global bruk av ivermektin vil avslutte COVID-19-pandemien

Peer-reviewed publikasjon

FRONTLINE COVID-19 CRITICAL CARE ALLIANCE (FLCCC ALLIANCE)

WASHINGTON, DC- Faglig omtale av medisinske eksperter som inkluderte tre amerikanske forskere og publisert i American Journal of Therapeutics, er forskningen den mest omfattende gjennomgangen av tilgjengelige data fra kliniske, in vitro-, dyre- og virkelige studier . Ledet av Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), har en gruppe medisinske og vitenskapelige eksperter gjennomgått publiserte fagfellevurderte studier, manuskripter, ekspertmetaanalyser og epidemiologiske analyser av regioner med ivermektin-distribusjonsarbeid, som alle viser at ivermektin er en effektiv profylakse og behandling for COVID-19.

Eksempler: Antall tilfeller av COVID i Delhi -krasjer etter massedistribusjon av Ivermectin og COVID -tilfeller stuper i India etter at regjeringen fremmer bruk av Ivermectin og hydroksyklorokin .

“Vi gjorde jobben de medisinske myndighetene ikke klarte, vi gjennomførte den mest omfattende gjennomgangen av tilgjengelige data om ivermektin,” sa Pierre Kory, MPA, MD, president og sjefsjef for FLCCC. “Vi brukte gullstandarden for å kvalifisere dataene som ble gjennomgått før vi konkluderte med at ivermektin kan stoppe denne pandemien.”

Manuskriptet fokuserte på de 27 kontrollerte forsøkene som var tilgjengelige i januar 2021, hvorav 15 var randomiserte kontrollerte studier (RCT), den foretrukne studien til Verdens helseorganisasjon, US National Institutes of Health og European Medicines Agency. I samsvar med mange metaanalyser av ivermektin RCT siden de ble publisert av ekspertpaneler fra Storbritannia, Italia, Spania og Japan, fant de en stor, statistisk signifikant reduksjon i dødelighet, tid til restitusjon og viral clearance hos COVID-19 pasienter behandlet med ivermektin.

For å evaluere effekten av ivermektin for å forhindre COVID-19, rapporterte 3 RCT og 5 observasjonskontrollerte studier, inkludert nesten 2500 pasienter at ivermektin reduserer risikoen for å pådra seg COVID-19 ved regelmessig bruk.

Mange regioner rundt om i verden erkjenner nå at ivermektin er en kraftig profylakse og behandling for COVID-19. Sør -Afrika, Zimbabwe, Slovakia, Tsjekkia, Mexico og nå India har godkjent stoffet for bruk av medisinsk fagpersonell. Resultatene som vist i denne siste studien viser at distribusjonskampanjene for ivermektin gjentatte ganger førte til “raske nedgang i sykelighet og dødelighet over hele befolkningen .”

“Vår siste forskning viser nok en gang at når bevisets helhet er undersøkt, er det ingen tvil om at ivermektin er svært effektivt som en sikker profylakse og behandling for COVID-19 ,” sa Paul E. Marik, MD, FCCM, FCCP, grunnlegger av FLCCC og Chief, Pulmonary and Critical Care Medicine ved Eastern Virginia Medical School. “Vi kan ikke lenger stole på at mange av de større helsemyndighetene foretar en ærlig undersøkelse av det medisinske og vitenskapelige beviset. Så vi oppfordrer regionale folkehelsemyndigheter og helsepersonell rundt om i verden til å kreve at ivermektin blir inkludert i deres omsorgsstandard med en gang, slik at vi kan avslutte denne pandemien en gang for alle . ”

Den publiserte forskningen finnes i den siste utgaven av American Journal of Therapeutics: Journals.lww.com/americantherapeutics

JOURNAL: American Journal of Therapeutics

DOI: 10.1097/MJT.0000000000001377 

Referanser: Eurekalert.org ; Rumble.comRothschild -Dynastiet Søker Å Oppfylle Kalergis AvfolksingsagendaForrige InnleggHistorien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

HAF15. September 2021

tiårets historie - er dette massemordet av medier og myndigheter

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?

HAF15. September 2021

anthony fauci, chris whitty, kerry chant onde demoner

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

‘Jeg Vil Aldri Stole På En Annen Lege’

HAF14. September 2021

tjenestemenn diskuterer endring av antall covid pasienter for å gjøre det 'mer skummelt for publikum'

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

Lekkasje: Tjenestemenn Diskuterer Endring Av Antall COVID -Pasienter For Å Gjøre Det Mer Skummelt For Publikum

HAF14. September 2021

Legg igjen en kommentar