Australske Tjenestemenn Kunngjør Igjen En Ny Verdensorden

14. September 2021

En australsk ny verdensorden kommer til, etter den hyppige bruken av uttrykket i Land Down Under. I nok en tungetunge, som knapt kan betraktes som noe annet enn beregnet og bevisst, har New South Wales (NSW) sjef for helse, Dr. Kerry Chant kommet ut og uttrykkelig uttalt at ” vi skal se på hvordan kontaktsporing ser ut som i den nye verdensorden . ”australske tjenestemenn kunngjør igjen en ny verdensorden 2

Helsemyndigheter i NSW fortsetter å kunngjøre en australsk ny verdensorden på COVID -pressekonferanser. Hvorfor bruker de bevisst den eksplisitte “New World Order” -frasen?

Dette er ikke første gang Chant bruker uttrykket New World Order (NWO) angående statlig COVID -politikk, og det er heller ikke første gang at tjenestemenn i NSW (Australias mest folkerike stat) har brukt det heller.

En annen tjenestemann, NSW minister for helse og medisinsk forskning Brad Hazzard, har snakket om NWO mange ganger i forbindelse med COVID .

Les mer her:
1. Australian Public Health Chief sier at COVID -kontaktsporing er en del av ‘New World Order’
2. Forstyrrende! Australias helseminister: ‘Vi må akseptere at dette er den nye verdensorden’, ettersom harde COVID -lockdowns ble pålagt

Kan det bli mer åpenlyst og frekt?

Hva Skjer Med Chant’s Face Mens Hun Snakker?

Jeg vet ikke om noen andre har lagt merke til dette, men ta en titt på det ovenfor koblede 30-sekunders klippet der Chant snakker om sin australske nye verdensorden . Se ansiktet hennes nøye. Legg merke til hvordan en mørk tilstedeværelse kommer over ansiktet hennes (fra det 6 sekunders merket til det 9 andre merket eller så) når øyenbrynene skarpt renner over nesen. Ansiktet hennes går fra åpent til lukket, nesten som en enhet har overhalet ansiktet hennes og snakker gjennom henne:

australske tjenestemenn kunngjør igjen en ny verdensorden

Se på øynene hennes. Se på øyenbrynene hennes. Så forsvinner det plutselig. Det er en skummel effekt, og jeg har lagt merke til det flere ganger når jeg har sett henne snakke offentlig. Jeg har tidligere skrevet om wetiko , Archons og andre mellomdimensjonale enheter som ser ut til å være grunnlaget for NWOs verdensomspennende konspirasjon . Jeg sier ikke at det nødvendigvis er det som skjer her, men Chants ansiktsuttrykk er skummelt.

Varsleren Phil Schneider sa en gang: Den nye verdensordens agenda er den fremmede agendaen .

Militæringeniør og geolog Phil Schneider var en modig varsler, som ble offentliggjort i 1995 (og ble myrdet av “selvmord” et år senere i 1996).

Det er han som først uttrykte setningen “The New World Agenda is the alien agenda”-og han ville ha visst det, fordi han ifølge hans påstand personlig møtte ansikt til ansikt med både fiendtlige Gray og fiendtlige Reptilian ET’er mens han jobbet om bygging av DUMB (Deep Underground Military Bases). – Fortsett å lese

Australske Draconian COVID -Regler, Retningslinjer Og Lovgivning

Det australske New World Order- temaet har også blitt utbasunert i MSM-filler som SMH (Sydney Morning Herald) i artikler med overskrifter som ” Australias COVID-19-undersøkelse presenterer et veikart for en ny verdensorden .”

Den australske regjeringen har deltatt i noen helt fryktelige og drakoniske handlinger som å skyte redningshunder, med begrunnelsen å stoppe frivillige på et dyrehjem fra å reise for å hente dyrene. Hvorfor? Fordi COVID. Ikke behov for logikk – eller et stykke menneskelighet heller.

Bare nylig, 25. august 2021, vedtok begge husene i det australske parlamentet et annet tyrannisk lovforslag med tittelen lov om endring av overvåkingslovgivning (identifiser og forstyrr) 2021, der regjeringen nonchalant gir seg retten til å “forstyrre data ved å endre, legge til, kopiere eller slette data for å frustrere begåelse av alvorlige lovbrudd på nettet. ”

Hva betyr dette? Det betyr at regjeringen kan komme inn og endre det du sa på nettet – og det er ingenting du kan gjøre med det! Det tillater også politiet å “overta en persons online -konto for å samle bevis for å videreføre en kriminell etterforskning.”

Les mer her: Australske myndigheter kan nå lovlig endre innlegg på sosiale medier fra innbyggerne .

I denne Activist Post -artikkelen skriver Jeff Thompson:

“Hvis vi går tilbake til vårt første eksempel, kan myndigheter enkelt bestemme at du markedsfører skadelig innhold eller andre lignende tull. For de amerikanerne som ikke har vært oppmerksom, er dette ikke ukjente farvann for australiere:

1. Vi har nylig vært vitne til at Australia arresterte en gravid kvinne i hjemmet hennes-foran sine skrikende barn-rett og slett fordi hun forsøkte å organisere en protest mot frihet/ pro-frihet via et Facebook-innlegg . Hun ble dermed ansett som en trussel mot offentlig sikkerhet og ble trukket bort i håndjern en time før en ultralydsavtale. (Senere fikk vi vite at ytterligere tre personer har blitt arrestert for lignende “forbrytelser “.)2. Vi så senere at australsk politi arresterte hundrevis av (enda en) stor anti-lockdown / pro-frihet protest i landet .

3. Så så vi opprettelsen av veritable konsentrasjonsleirer for australske borgere .

Artikkelen Facebook eller Twitter -innlegg kan nå i stillhet endres av regjeringen under nye overvåkingslover fra The Conversation forklarer:

“Lovforslaget introduserer tre nye fullmakter for rettshåndhevende organer:

1. “data avbrudd garanterer” at myndighetene til “forstyrre data” ved å kopiere, å slette eller modifisere data som det passer
2. “nettverk aktivitet garanterer” tillater samling av informasjon fra enheter eller nettverk som er brukt, eller som sannsynligvis vil bli brukt , etter emnet for ordren
3. «overtakelsesordre» lar byråer ta kontroll over en online -konto (for eksempel en konto for sosiale medier) for å samle informasjon for etterforskning.

Det er også en “nødautorisasjonsprosedyre” som tillater disse aktivitetene uten garanti under visse omstendigheter. “

Med andre ord kan de nå endre det du skriver, kapre telefonen eller datamaskinen og overta kontoen din – og alt uten garanti! Hellige ku! Hva i all verden har dette å gjøre med COVID? Tenk deg et øyeblikk – du skriver en kommentar på sosiale medier eller et blogginnlegg, og regjeringen går inn og bestemmer at den vil skrive om det du sa, og det er ingenting du kan gjøre med det. På dette tidspunktet prøver de ikke engang å late som om de bryr seg om menneskerettigheter eller maskere disse autoritære reglene i kappen for å beskytte folkehelsen.

Slik ting ser ut i USA, vil denne typen lovgivning være i strid med en fjerde endringsbeskyttelse mot søk og beslag, men i COVID NWO -tiden er ingenting garantert. Jeg er ikke i tvil om slik lovgivning vil bli innført i USA. La oss huske: dette er en verdensomspennende agenda, og mens Down Under har gått i full tyranni -modus med en australsk ny verdensorden, er planen å harmonisere alle lover over hele verden for å gjøre hver enkelt nasjon identisk tyrannisk.

Australian New World Order: NSW Og Victoria Erklærer Åpent Agendaen

Premiærene for Australias to mest folkerike stater, NSW og Victoria, har eksplisitt erklært NWO -fremtiden i øynasjonen. NSW -premier Gladys Berejiklian fortalte uvokset Aussies “Du har blitt advart!” som hun uttalte at australiere som ikke hadde mottatt den farlige og eksperimentelle COVID -vaxen, ville forbli under ubestemt tid.

I mellomtiden advarte viktoriansk premier Dan Andrews, eller diktator Dan / Kim Jong Dan, om du foretrekker det, åpent om den kommende vaksinerte økonomien, der de uvaksinerte ville bli sperret utenfor deltakelse i normalt økonomisk liv. Dette er en svimlende handling av ulovlig segregering og diskriminering – for faktisk å forhindre mennesker som bare ønsker kroppslig autonomi og medisinsk suverenitet fra å besøke sykehus. Men i den australske nye verdensorden vil dette tilsynelatende være normen, med mindre nok Aussies går inn i makten deres akkurat nå og reiser seg for å få slutt på dette tullet en gang for alle .

Siste Tanker

Jo mer de presser, jo mer avslører de sin autoritære agenda. Australia er kjent for sin kjærlighet til sprit, men selv det heftige tidsfordrivet er nå under angrep, ettersom en fersk rapport avslører at NSW -tjenestemenn begrenset innbyggerne i et fengselskarantentårn til 6 øl per dag. Jøsses! Ting må bli dårlige hvis de innsatte ikke engang kan drukne sorgen i alkohol.

På et mer alvorlig notat kan det bare være så mange vekking før verden når et punkt hvor man ikke skal komme tilbake. Det må gjentas at all denne galskapen kan stoppes – og raskt – hvis nok folk forener seg og fredelig, men veldig bestemt bestemmer seg for å samarbeide mer med noen aspekter av Operation Coronavirus.

Av Makia Freeman , gjesteskribent , HumansAreFree.comCOVID-19-Variant Svindel Avslørt: Hvorfor Vil De Ikke Fortelle Deg Hvilken Variant Du Er Smittet AvForrige InnleggLekkasje: Tjenestemenn Diskuterer Endring Av Antall COVID -Pasienter For Å Gjøre Det Mer Skummelt For PublikumNeste Innlegg

Relaterte Artikler

rothschild -dynastiet søker å oppfylle kalergi -avfolksingsagenda

SAMMENSVERGELSEKONTROLLAVFOLKNINGROTHSCHILD

Rothschild -Dynastiet Søker Å Oppfylle Kalergis Avfolksingsagenda

HAF14. September 2021

anthony fauci, chris whitty, kerry chant onde demoner

SAMMENSVERGELSEKONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

‘Jeg Vil Aldri Stole På En Annen Lege’

HAF14. September 2021

tjenestemenn diskuterer endring av antall covid pasienter for å gjøre det 'mer skummelt for publikum'

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNI

Lekkasje: Tjenestemenn Diskuterer Endring Av Antall COVID -Pasienter For Å Gjøre Det Mer Skummelt For Publikum

HAF14. September 2021

covid 19 variant svindel avslørt

KORONAVIRUSTYRANNI

COVID-19-Variant Svindel Avslørt: Hvorfor Vil De Ikke Fortelle Deg Hvilken Variant Du Er Smittet Av

HAF13. September 2021

Legg igjen en kommentar