Contrail Cirrus Cloud Seeding and Thinning

  Kommentarer

“Jon Egill Kristjansson fortalte oss om den fine linjen en potensiell skyfrø måtte gå ved å så små, homogene iskjerner i cirrusskyer, som deretter avkjøler planeten ved å slippe ut mer langbølget stråling, men 

sørg for ikke å” over -frø “, ettersom injeksjon av for mange kjerner ville bety redusert solrefleksjon og senere mer oppvarming. Vi hørte at selv om innledende modellering av “tynning” av cirrussky på denne måten indikerer at metoden er vitenskapelig gjennomførbar, som et medlem av publikum påpekte, er svært lite kjent om dens tekniske gjennomførbarhet. Opprettelsen av små, homogene iskjerner i cirrusskyer kan avkjøle planeten, men det er mange spørsmål om hvordan, hvor og under hvilke forhold slike partikler kan opprettes med hell.TRM: Cirrus cloud seed

 • Idee: injiser svært effektive iskjerner i cirrusdannende områder.
 • Lag konkurranseeffekt mellom homogen og heterogen isdannelse.
 • Større og tyngre iskrystaller kan dannes
  • Tømming av issky
 • Fjerning av langbølgefangende cirrus og øvre troposfæriske vanndamp.
 • Foreslått såmateriale:
  • Vismut-tri-jodid, BiI3
  • Billig og giftfri.
 • Såing via kommersielle fly?
 • Fordel: Såing av aerosoloppholdstid er relativt kort i troposfæren.
 • Ulempe: tar ikke opp problem med forsuring av havet.

På grunn av konkurransen mellom disse ulike faktorene varierer strålingsforceringen av cirrussky såing mellom -1,8 og +2,1 W m − 2. Således, hvis cirrus såing ikke utføres nøye, kan effekten være ytterligere oppvarming i stedet for tiltenkt avkjøling.Contrails i løpet av dagen forårsaker avkjøling på grunn av refleksjon av sollys tilbake i verdensrommet. Om natten fanger de infrarød varme som forårsaker oppvarming. Så det er en balanse mellom de to tidsintervallene. 

Vi vil gjerne ha flere CIC (contrail-induced cirrus clouds) i løpet av dagen og ingen om natten. 

FAA -forsker: Vi vil ha skyer om dagen, ingen om natten

“Det maksimale potensialet for spiring av cirrus vil bli oppnådd ved å fjerne alle cirrusskyer,” skriver de. “Hvis tynning av cirrus virker, bør det foretrekkes fremfor metoder som retter seg mot endringer i solstråling, for eksempel stratosfæriske aerosolinjeksjoner, fordi tynning av cirrus vil motvirke oppvarming av klimagasser mer direkte.”

Hvis tid og sted for såing velges med omhu, kan klimaeffekten av tynning av cirrus forsterkes. For det bør bare den langbølgende oppvarmingseffekten av cirrusskyer målrettes, og deres solvirkning bør unngås. Dette kan oppnås hvis såing er begrenset til vintre på høy breddegrad eller til såing om natten . [6]
Klimaendringer og geoengineering: Kunstig kjøling av planeten jorden ved å tynne Cirrus -skyerKUNSTIGE SKYER • DOPET JET FUEL

 Referanser

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, må du kopiere URL -en og lime den inn i skjemaet nedenfor for å se Wayback -maskinen etter en arkivert versjon av nettsiden.

 Media

Legg igjen en kommentar