Hva har 911 og The Global War on Terror felles med vaksiner og krigen mot virus?

Kommentarer av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

I dag, 11. september 2021, står vi overfor tap av borgerlige rettigheter uten sidestykke 20 år etter hendelsene i 911 på grunn av en verdensomspennende frykt for et “virus”, og det politikerne og mediene hevder er “krigen mot viruset” med COVID-19 erklærte å være den usynlige fienden som truer menneskeheten.

Vi står nå overfor et samfunn der regjeringen vil se på hver eneste detalj i livet vårt, alt i navnet “sikkerhet og sikkerhet”, fra denne usynlige fienden. Globalistene er endelig i posisjon til å kunne kontrollere alle aspekter av våre liv via “Helsepass” og “Vaksinepass.”

Økonomien er på randen av kollaps, og globalistene har allerede lagt planene om å erstatte nasjonale valutaer med en ny sentral digital valuta kontrollert av sine sentralbanker, hvor de ikke bare vil kunne spore hver eneste transaksjon folk foretar, men også ta bort eller begrense denne nye valutaen basert på sosiale standarder og sosiale kredittpoeng, som de kontrollerer.

Men dette startet ikke bare med “utseendet” på COVID-19-viruset. Dette har vært tiår i planleggingen og gjennomføringen, og jeg tror det er viktig at når vi ser på jubileet for 911, så ser vi på hvordan vi kom til dette punktet.

Hendelsene 11. september 2001 førte til omfattende endringer i hvordan den amerikanske regjeringen samler inn og bruker data om innbyggerne, alt for å “beskytte” oss mot “terrorister.”

På samme måte har vaksiner en lang historie i dette landet med å ha mandat til å “beskytte” oss mot disse usynlige fiender, vanligvis kalt “virus”. Fra det øyeblikket et barn blir født på et amerikansk sykehus, og får sin første vaksine, startes en oversikt over vedkommendes liv som kan spores gjennom hele livet.

Jeg publiserer et videointervju med prof. Michel Chossudovsky, redaktør for Global Research , av James Corbett i 2016, der de diskuterer hvordan den offisielle fortellingen som ble gitt publikum om hendelsene 11. september 2001, umulig kan være sann.

To år før 911, i juli 1999, skrev Barbara Loe Fisher, medgrunnlegger av National Vaccine Information Center, en eksponering med tittelen: The National Electronic Vaccine Tracking Registry-History of Forced Vaccination: How the Plan To Force Vaccination Fødte Til den nasjonale IDen, en offentlig helsedatabase og slutten på medisinsk personvern.

Ja, du leste det riktig. Det ble publisert i 1999 – for 22 år siden! Det er sannsynligvis den beste beretningen om vaksinasjonshistorien i USA jeg noen gang har lest.

Jeg inkluderer også en video-hyllest jeg opprettet tidligere i år til Barbaras 40-årige historie i kampen mot medisinsk tyranni gjennom vaksinasjon.

9/11 og den globale krigen mot terrorisme

Av prof Michel Chossudovsky og James Corbett

Prof Michel Chossudovsky fra Global Research påpeker at hvis vi noen gang håper å spore den uendelige krigen mot terror, må vi være helt klare på at verken Al Qaida eller Saudi-Arabia kunne ha trukket angrepene ut den dagen.

De tragiske hendelsene 11. september 2001 utgjør et grunnleggende landemerke i amerikansk historie, et avgjørende vannskille, et bristepunkt.

Millioner av mennesker har blitt villedet om årsakene og konsekvensene av 11. september.

9/11 markerer angrepet av “Global War on Terrorism” (GWOT), brukt som påskudd og en begrunnelse fra USA og dets NATO -allierte for å gjennomføre en “krig uten grenser”, en global erobringskrig.

En vidtrekkende overhaling av amerikansk militærlære ble lansert i kjølvannet av 11. september.

9/11 var også et springbrett i retning av den ubarmhjertige opphevelsen av sivile friheter, militarisering av rettshåndhevelse og innvielse av “Police State USA”.https://www.youtube.com/embed/fwfIRCwoqPo?feature=oembed&enablejsapi=1

Det nasjonale elektroniske sporingsregisteret

Historie om tvungen vaksinasjon: Hvordan planen om å tvinge vaksinasjon fødte nasjonal ID, en offentlig helsedatabase og slutten på medisinsk personvern

av Barbara Loe Fisher

Immuniseringslover i USA er ikke føderale, men statlige mandater. Myndighetene til amerikanske stater til å offentliggjøre forskrifter som beskytter folkehelsen og sikkerheten er veletablert, og har historiske røtter i helseforskriftene som ble opprettet i kolonistatene i løpet av 1700 -tallet.

En fremtredende høyesterettsavgjørelse i 1905, Jacobson mot Massachusetts, 197 US 11 (1905), bekreftet myndighetene til statlige lovgivere til å tildele “politimakt” til helsemyndigheter for å vedta karantene og håndheve obligatoriske vaksinasjonslover for å forhindre epidemier.

Selv om den historiske og juridiske presedensen for statens myndighet til å vedta og håndheve obligatoriske vaksinasjonslover er klar, er den ikke uten juridiske begrensninger og etiske imperativer.

Statlige folkehelselover for 18. århundre epidemier

Statlige folkehelselover i USA kan spores tilbake til 1700- og 1800 -tallet da uforutsigbare epidemier av svært smittsomme, farlige sykdommer som gul feber, tyfus og kopper ville feie gjennom overfylte, uhygieniske havnebyer etter at syke immigranter gikk av fra båter og smitte samfunnet.

Etter hvert ble det opprettet frivillige innbyggerkomiteer for å sette båtene i karantene i flere uker til de som gikk av, ble sertifisert som «sykdomsfrie».

Etter århundreskiftet, etter at leger hadde overtatt disse frivillige innbyggerkomiteene og finansiering fra skatter støttet begynnelsen på en statlig og nasjonal infrastruktur for folkehelse, ble de første statlige vaksinasjonslovene vedtatt av lovgivere på oppfordring fra leger fra folkehelsepersonell.

Tanken om å sette karantene med smitte under epidemier utvides snart til de som ikke var vaksinert, for eksempel å ekskludere uvaksinerte barn fra skolen under kopperepidemier.

1905 Høyesterett taler

I 1905 saksøkte en mann ved navn Jacobson og sønnen staten Massachusetts for å kreve at de skulle få en ny koppevaksinasjon eller betale en bot på $ 55. Jacobson nektet å bli vaksinert på nytt eller betale boten, og hevdet at han og sønnen hadde hatt en dårlig reaksjon på en tidligere koppevaksinasjon og var redde for at de ville bli skadet eller dø av den andre. Jacobson hevdet at å tvinge ham til å bli vaksinert på nytt var “et angrep på hans person” og krenket hans konstitusjonelle rettigheter.

Høyesterett avviste bevisene Jacobson presenterte for å vise at koppevaksinasjonen kan forårsake skade og død og demonstrere at leger ikke kan skille mellom dem som vil bli skadet og de som ikke vil bli skadet av vaksinasjonen.

Domstolen konkluderte med “De modne meninger fra medisinske menn overalt, og menneskehetens erfaring, som alle må vite, negerer forslaget om at det ikke er mulig å avgjøre om vaksinasjon er trygg.”

Leger kan ikke forutsi hvem som skal bli vaksine skadet

Det faktum at de ni høyesterettsdommerne ved århundreskiftet ikke hadde nøyaktig medisinsk informasjon som de kunne bygge sin presedensavgjørelse på er like forståelig som uheldig.

Det har blitt bevist i de påfølgende 94 årene, sist i US Claims Court i Washington, DC, hvor mer enn 1 milliard dollar er blitt tildelt rundt 1000 amerikanske familier, hvis barn har dødd eller blitt skadet av de negative effektene av barndommen vaksiner, at leger ofte ikke kan forutsi på forhånd hvilke barn som vil reagere på vaksiner, dø eller stå igjen med psykisk utviklingshemming, medisinresistente anfallssykdommer, lærevansker, kronisk leddgikt, lammelse eller andre immunsvikt og hjerneskade.

Leger respekterer ikke biologisk mangfold eller rapporterer vaksinereaksjoner

Mellom 12.000 og 14.000 rapporter om sykehusinnleggelser, skader og dødsfall etter vaksinasjon sendes hvert år til regjeringens system for rapportering av vaksiner for bivirkninger (VAERS). Likevel anslås det at færre enn en til ti prosent av alle leger rapporterer om alvorlige helseproblemer som oppstår etter legemiddel- eller vaksineadministrasjon.

Det faktum at genetiske og andre ennå ikke identifiserte biologiske faktorer kan sette noen individer i større risiko for vaksineindusert skade og død, setter spørsmålstegn ved konstitusjonaliteten til en tvangsvaksinasjonspolitikk som ikke passer alle individuelle biologiske forskjeller.

Dette er et kritisk punkt for å måle konsekvensene av å tildele politimakter til folkehelsepersonell for å håndheve vaksinasjon, spesielt i tilfeller der foreldre mistenker at barna deres har større risiko for å reagere på vaksiner, selv om helsemyndigheter er ivrige etter å oppnå 100 prosent vaksinasjonsrate, uenig.

Grusom og umenneskelig til siste grad?

Etter deres oppfatning erkjente 1905 høyesterettsdommerne at vaksinasjon ikke må tvinges på en person hvis fysiske tilstand ville gjøre vaksinasjon “grusom og umenneskelig i siste grad.

Vi skal ikke forstås slik at vi mener at vedtekten var ment å bli anvendt i et slikt tilfelle, eller, hvis den var slik ment, at rettsvesenet ikke ville være kompetent til å forstyrre og beskytte helsen og livet til den enkelte.

“Derfor, når vi tolker Jacobson mot Massachusetts i 1999, er det viktig å huske at selv om domstolen uttalte at stater kan vedta” slike rimelige forskrifter som er etablert direkte ved lovfesting som vil beskytte folkehelsen og den offentlige sikkerheten, “sa domstolen gjorde det også klart at obligatoriske vaksinasjonslover ikke må anvendes urimelig for å skade mennesker.

Staten bør ikke kreve ofring av liv

Når helsemyndigheter i 1999 argumenterer for regjeringstvunget vaksinasjon, utelater de ofte omtale av dette signalet fra USAs høyesterett om at staten ikke har rett til å beordre at en person ofrer sin helse eller sitt liv i navnet av folkehelsen.

Hva mente 1905 Høyesterett da den fortsatte med å erklære at «det var konstituerte myndigheters plikt først og fremst å ta hensyn til de manges velferd, komfort og sikkerhet, og ikke la de manges interesser være underordnet de fås ønsker eller bekvemmelighet ”?

De fås «ønsker eller bekvemmelighet» oversettes absolutt ikke til de fås «liv», men likevel er den historiske konteksten som denne erklæringen ble avgitt ekstremt viktig.

Utilitarisme: Den politisk korrekte doktrinen

I 1905 var den politiske læren kjent som “utilitarisme” en populær filosofisk prinsipp, som hadde blitt utviklet av en britisk filosof og vitenskapshengivenhet fra 1800 -tallet, Jeremy Bentham. En konsekvensialistisk teori, utilitarisme dømmer om en handling er riktig eller uriktig etter dens konsekvenser og mener at en handling som er moralsk eller etisk resulterer i størst lykke for det største antallet mennesker.

Med sin vekt på antall mennesker, skapte Bentham utilitarisme først og fremst som en guide til statlig lovgivningspolitikk. Karl Marx brukte utilitaristiske prinsipper for å formulere sine økonomiske teorier, mens moderne kostnads ​​-nytte -analyser også er etterkommere av utilitarisme.

Jacobson V. Massachusetts Sordid Legacy: Tvangsterilisering

I 1927 omfavnet den anerkjente amerikanske juristen Oliver Wendall Holmes den utilitaristiske begrunnelsen da han brukte Jacobson v. Massachusetts til å sanksjonere tvangssterilisering av Carrie Buck, en Virginia -kvinne som var psykisk utviklingshemmet, med det formål å beskytte den offentlige velferden.

Holmes skrev for flertallet i en 8-1 høyesterettsavgjørelse, Buck v. Bell, 274 US 200 (1927), og sa: “Prinsippet som opprettholder obligatorisk vaksinasjon er bredt nok til å dekke kutting av egglederne.”

Hitler påberoper utilitaristisk begrunnelse for å drepe millioner

Ikke lenge etter at Holmes brukte den utilitaristiske begrunnelsen til Jacobson v. Massachusetts for å tvangssterilisere Carrie Buck, ville Hitler omfavne den samme typen rasjonalisering som Holmes brukte i den praktfulle juridiske uttalelsen fra 1927. Hitler fortsatte med å forfølge sitt eget merke innen sosial ingeniørkunst for å eliminere individer som det tredje riket anser som genetisk defekte, dårligere og en trussel mot samfunnets helse og velvære.

Ved doktorforsøket i Nürnberg etter andre verdenskrig sendte leger ansatt i den tyske staten et utilitaristisk forsvar for å rettferdiggjøre dødshjelp for psykisk og fysisk funksjonshemmede og gjennomføring av medisinske eksperimenter på enkeltpersoner uten deres informerte samtykke. Legene fastholdt at ofringen til noen individer ville forbedre eller redde livet til mange.

Det var ved Nürnberg -rettssaken i 1946 at det fulle målet på utilitarismens tragiske moralske svikt endelig ble avslørt. Dommerne ved Nürnberg -domstolen utstedte Nürnberg -koden, som fødte prinsippet om informert samtykke som har styrt den etiske utøvelsen av vitenskap og medisin siden 1947.

The Public Health Empire: Powerful Big Business

Uttalelsene fra Høyesterett i 1905 må ses i deres historiske sammenheng for å tolkes rimelig og fornuftig i 1999.

Det som ikke kan bestrides er at Jacobson mot Massachusetts, som bekreftet statslovgivernes rett til å tildele politimakter til leger ansatt i staten, har blitt brukt av statlige og føderale helsemyndigheter til å bygge en kraftig og massiv folkehelseinfrastruktur i USA i løpet av dette århundre.

Folkehelseinfrastrukturen og driften av massevaksinasjonssystemet drives av milliarder av skattekroner, samt finansiering fra en farmasøytisk industri som er ivrig etter å tjene penger på regjeringstvunget kjøp av vaksiner av alle innbyggere.

Dette folkehelseimperiet, som har fungert som en uavhengig utøvende myndighet med finansiering fra, men lite tilsyn av, de lovgivende grenene av regjeringen, har opplevd sin mest dramatiske vekst de siste 25 årene. Dens makt og rekkevidde inn i livet til enhver amerikaner truer nå vårt privatliv, vår frihet og den biologiske integriteten til våre barn og barnebarn.

Trusselen om regjeringssystemer for sporing av vaksiner

Ingen steder er denne trusselen mer tydelig enn ved opprettelsen av et nasjonalt, regjeringsdrevet vaksinesporingsregistersystem som vil merke alle amerikanske borgere med et nasjonalt ID-nummer ved fødselen og spore bevegelsene sine gjennom livet for et uttrykkelig formål å håndheve vaksinasjon med alle myndigheter- godkjente vaksiner.

Det var ønsket fra offentlige helsemyndigheter om å håndheve innbyggernes overholdelse av obligatoriske vaksinasjonslover som først skapte behovet for et nasjonalt ID -nummer og den nasjonale elektroniske journaldatabasen som ble fremmet av Clinton -administrasjonen i 1993.

Misbruk av politimakt

Likevel kan til og med de som bruker den mest nidkjære tolkningen av Jacobson v. Massachusetts komme til at denne krenkelsen av personvernet og trusselen mot individuell frihet utgjør misbruk av politimaktene.

Opprinnelig tildelt helsemyndigheter av statlige lovgivere for å beskytte offentligheten mot kopperepidemier, bruker i dag helsemyndigheter Jacobson v. Massachusetts til å tvinge vaksinasjon av alle barn med 33 doser på 10 virus- og bakterievaksiner innen fem år.

Noen av disse sykdommene er vanligvis godartede, som vannkopper, eller er voksne livsstilssykdommer som overføres gjennom infisert blod, som hepatitt B.

Flere hundre vaksiner venter på å bli mandat

Flere hundre nye vaksiner opprettes i laboratorier i regjerings- og legemiddelfirmaer som bruker levende virus og genetisk konstruerte bakterier som ofte vokser på vevskulturer fra mennesker eller dyr for å teoretisk forhindre alt fra ørebetennelse, magesår og forkjølelse til herpes, gonoré og HIV.

De fleste, om ikke alle, blir utpekt av offentlige helsemyndigheter for fremtidig bruk av alle barn når legemiddelfirmaer setter dem på markedet.

Flere vaksiner og flere kroniske sykdommer

Etter hvert som bruken av flere vaksiner for å undertrykke alle smittsomme sykdommer øker, øker også antallet kroniske sykdommer hos barn.

Flere barn i dag lider av astma, lærevansker, oppmerksomhetsunderskudd, autisme, ungdomsdiabetes, multippel sklerose, kronisk tretthet og annen autoimmun og nevrologisk dysfunksjon enn tidligere tiår.

Institute of Medicine bekrefter vaksineskade og død

Komiteer for ikke-statlige, ikke-industrielle legeeksperter gjennomgikk medisinsk litteratur for bevis på at vaksiner kan forårsake skade og død og bekreftet at:

  • DTP (Diphtheria-Tetanus-Pertussis) vaksine kan forårsake akutt hjernebetennelse og permanent hjerneskade som spenner fra læringsforstyrrelser til alvorlig og dyp mental retardasjon;
  • DT (difteri-tetanus) vaksine kan forårsake Guillain-Barre syndrom, inkludert død, samt brachial nevritt;
  • Rubella -vaksine kan forårsake akutt og kronisk leddgikt;
  • Levende oral poliovaksine (OPV) kan gi polio til personen som blir vaksinert eller til noen som kommer i kontakt med vedkommendes kroppsvæsker; og
  • MMR-vaksine mot meslinger-kusma-røde hunde kan forårsake sjokk og død av virusinfeksjon av meslinger.

Fordi det var så få vitenskapelige studier som undersøkte vaksineindusert immun- og hjernedysfunksjon publisert i medisinsk litteratur, var komiteen ikke i stand til å evaluere en lang liste med vaksineassosierte helseproblemer, for eksempel diabetes og multippel sklerose. IOM -komiteen konkluderte med:

”Mangelen på tilstrekkelige data om mange av de [vaksine] bivirkningene som ble studert var av stor bekymring…. Komiteen møtte mange hull og begrensninger i kunnskap som direkte eller indirekte angår sikkerheten til vaksiner.

Disse inkluderer utilstrekkelig forståelse av de biologiske mekanismene som ligger til grunn for bivirkninger etter naturlig infeksjon eller immunisering, utilstrekkelig eller inkonsekvent informasjon fra saksrapporter og saksserier … og utilstrekkelig størrelse eller lengde på oppfølging av mange populasjonsbaserte epidemologiske studier. ”

En politisk agenda

Kongressen vedtok immuniseringshjelpsloven i 1965 for å sette opp kategoriske tilskuddsprogrammer til stater for å gi føderale midler til å kjøpe vaksiner til offentlige helseklinikker og etablere immuniseringsprogrammer. Det var ikke før Dale Bumpers ble guvernør i Arkansas i 1971 at ideen om å bruke vaksinasjon som et politisk verktøy ble på moten.

I 1973 tok guvernør Bumpers og hans kone, Betty, hjelp av media og Centers for Disease Control (CDC) og ba Arkansas National Guard om å vaksinere alle barn i Arkansas. Støtfangere til det amerikanske senatet i 1974.

I 1976, da Jimmy Carter ble valgt til president, var det Dale og Betty som overtalte Jimmy og Rosalyn og HHS -sekretær Joe Califano til å kartlegge en landsomfattende kampanje for å håndheve vaksinasjonslover.

Bumpers forklarte: “Betty gikk bort for å se Rosalyn og snakket med henne om det og sa” Du vet, dette er noe presidenten kan gjøre slik at når han stiller til gjenvalg, kan han si at regjeringen gjorde det. ‘ Fordi du vet, regjeringen var i så dårlig respekt, ingen trodde at regjeringen kunne gjøre noe. ”

Vaksinebevilgningene skyter i været mellom 1978 og 1999

Bumpers lyktes med å doble de årlige føderale bevilgningene til vaksineprogrammer fra $ 14,5 millioner til $ 33 millioner i 1978 og til $ 46 millioner i 1979. I 1989 traff vaksinebevilgningene 141 millioner dollar.

Juni 1999 kunngjorde president Clinton etableringen av Dale and Betty Bumpers Vaccine Research Center, med 200 millioner dollar i årlig finansiering. Clinton sa “Inntil en AIDS -vaksine er testet og godkjent, vil den forbli hovedoppdraget til Dale og Betty Bumpers Vaccine Research Center … Jeg gleder meg til den dagen jeg kan komme tilbake hit … som varsler en annen stor vaksineprestasjon for menneskeheten, slutten på AIDS. ”

I 1997 utstedte Clinton en offentlig utfordring til forskere fra regjeringen og industrien om å sette vaksine mot aids på markedet innen 2007, og sammenlignet utfordringen med den som president John Kennedy gjorde for USA om å sette en mann på månen.

Samme år minnet et medlem av CDCs rådgivende komité for immuniseringspraksis, den føderale komiteen som fastsetter nasjonal vaksinepolitikk, offentlig og industriell HIV -vaksineutviklere om å teste kandidat AIDS -vaksinene hos barn fordi en fremtidig AIDS -vaksine vil være målrettet for bruk hos alle 12 år gamle barn.

En lov fra 1986 for å beskytte narkotikaselskaper mot sivilt ansvar

Etter nasjonal publisitet i 1982 med kringkastingen av NBC-TV-dokumentaren DPT: Vaccine Roulette som informerte offentligheten om DPT-vaksinerisiko, lobbyet vaksineprodusentene og legeorganisasjonene kongressen for lovgivning for å beskytte dem mot vaksineskadesaker.

Foreldre til vaksine skadde barn, som var med på å grunnlegge National Vaccine Information Center, kjempet for å beskytte familiens rettigheter og for å sette inn vaksinesikkerhetsbestemmelser i loven, inkludert obligatorisk rapportering og registrering av vaksineraksjoner fra leger.

Føderale helsemyndigheter motsatte seg lovgivningen helt til slutt. De hevdet at vaksiner ikke har noen vesentlig helserisiko, og at barna som blir skadet eller dør etter vaksinasjon, faktisk er genetisk defekte og ville ha dødd eller blitt deaktivert selv om det ikke var gitt vaksinasjoner.

Federal Vaccine Injury Compensation Program faller kort

I 1986 undertegnet president Reagan loven National Childhood Vaccine Injury Act (PL99-660). Loven var historisk samfunnserkjennelse om at vaksiner kan skade og drepe enkeltpersoner og opprettet et føderalt vaksineskadekompensasjonssystem.

Siden 1993 har føderale helsemyndigheter under Department of Health and Human Services (HHS) sekretær Donna Shalala flyttet til systematisk å tømme loven og bekjempe ethvert krav ved hjelp av justisdepartementets advokater.

I dag blir tre av fire vaksineskadde barn avvist, og mer enn 1 milliard dollar sitter inaktiv i fondet for vaksineskade som er skapt av et lite tilleggsgebyr eller “brukergebyr” som blir belastet foreldre for hver statlig mandatvaksine barna får.

Vaksinemandater, skader og ingen ansvar

Siden 1986 har vaksineprodusenter og leger som administrerer vaksiner blitt fritatt for ansvar for sine produkter og handlinger med hensyn til salg og administrering av mandatvaksiner til barn.

Når FDA lisensierer en ny vaksine, lobbyer legemiddelfirmaet føderale helsemyndigheter ved CDC for å utstede en anbefaling om “universell bruk” av den nye vaksinen av alle barn. Etter det legger statlige helsemyndigheter den nye vaksinen til listen over mandatvaksiner.

Vaksineprodusentene har et stabilt, forutsigbart årlig marked for produktet sitt uten ansvar når produktet skader, dreper eller ikke virker. Det er en legemiddelfirmaets aksjonærdrøm og en helseforbrukeres verste mareritt.

Robert Wood Johnson blir involvert i 1991

I 1991 opprettet Robert Wood Johnson Foundation ALL KIDS COUNT, et nasjonalt program for å sette opp elektronisk vaksinasjonsregister og sporingssystemer for å overvåke og følge opp førskolebarn for å håndheve massevaksinasjon. Tilskudd på totalt 9 millioner dollar ble gitt til 20 byer for å sette opp vaksinesporingssystemer.

ALL KIDS COUNT har hovedkontor i Task Force for Child Survival and Development ved The Carter Center i Atlanta, som ble grunnlagt av tidligere president Jimmy Carter. Carter Center jobber med føderale helsemyndigheter for å implementere offentlige helsemessige tiltak både her og i utlandet.

Nasjonal kampanje for vaksinering av småbarn lansert

I 1991, samme år som det ble opprettet sporingssystemer for byvaksiner, ble den ideelle organisasjonen Hvert barn av to medstifter av Betty Bumpers og tidligere førstedame Rosalyn Carter. Hvert barn av to er en nasjonal kampanje som letter etableringen av mekanismer for å vaksinere barn med alle vaksiner som er godkjent av staten innen to år. Det finansieres delvis av tilskudd fra vaksineprodusenter Merck, Lederle og Connaught.

CDC sier at alle nyfødte må få hepatitt B -vaksine

1991 var også året CDC anbefalte alle nyfødte å få hepatitt B -vaksine ved fødselen før de forlater det nyfødte barnehagen. Denne nasjonale vaksinepolitikken ble innført selv om bare 21 000 tilfeller av hepatitt B ble rapportert til CDC i alle aldersgrupper i 1990, og selv om hepatitt B er en voksen sykdom spredt gjennom infisert blod.

Hepatitt B er hovedsakelig begrenset til voksne høyrisikogrupper som IV -narkotikabrukere og personer med flere seksuelle partnere. Likevel var det i 1999 42 statlige helseavdelinger som hadde lagt til tre doser hepatitt B -vaksine til den obligatoriske vaksinasjonslisten for alle barn som gikk på grunnskolen og videregående.

Hep B -vaksinereaksjoner er flere enn B -tilfeller hos barn

Mellom 1. juli 1990 og 31. oktober 1998 var det 24 775 rapporter om hepatitt B-vaksinerelaterte bivirkningsrapporter til regjeringen, inkludert 9 673 alvorlige bivirkninger og 439 dødsfall.

I samme tidsperiode var det totalt 2424 bivirkningsrapporter, med 1209 alvorlige hendelser og 73 dødsfall hos barn under 14 år som fikk hepatitt B -vaksine alene uten andre vaksiner.

Dette betyr at en av to saksrapporter om helseproblemer etter hepatitt B-vaksinasjon hos barn ender med en tur til sykehusets legevakt, en livstruende tilstand, sykehusinnleggelse eller permanent funksjonshemming.

Nasjonal ID og elektroniske sporingssystemer

Bill Clintons valg i november 1992 brakte Donna Shalala til Washington, DC som landets nye sekretær for helse og menneskelige tjenester. (Barneforsvarsfondet (CDF) ble grunnlagt i 1973 og ble tidligere ledet av Hillary Clinton, Donna Shalala og deretter Marian Wright Edelman. Et av CDFs hovedmål er å registrere og overvåke alle barn i et nasjonalt datastyrt vaksinasjonssporingssystem.)

I løpet av uker etter at han tiltrådte i januar 1993 kunngjorde Shalala “President Clintons immuniseringsinitiativ.” Hillary Clinton flyttet deretter til å spille en nøkkelrolle i arbeidsgruppen for helsevesenet for å omstrukturere amerikansk helsehjelp med en plan om å merke hver innbygger et unikt helsevesen Identifikasjonsnummer.

Det første trinnet var å bruke Unique Health Care Identifier Number til å registrere og spore alles vaksinasjonsstatus og personlig helseinformasjon fra fødsel til død i en regjeringsdrevet elektronisk database. Ira Magaziner sa at president Clinton ønsker å “lage et integrert system med et kort som alle vil få ved fødselen.”

Lov om omfattende immunisering av barn

Offentlig motstand mot Unique Health Care Identifier Number, National ID “smartcard” og et sporingssystem for medisinske journaler avsluttet til slutt Hillary’s Health Care Plan. 1. april 1993 introduserte imidlertid senatorene Ted Kennedy (D-MA), Don Riegle (D-MI) og kongressmedlem Henry Waxman (D-CA) “The Comprehensive Child Immunization Act.” En sentral bestemmelse i dette lovforslaget påla sekretær Shalala å “etablere et nasjonalt system for å spore immuniseringsstatus for barn.”

Informasjon innhentet om innbyggere kan brukes av offentlige helsemyndigheter og videreformidles til andre tredjeparter uten samtykke fra den enkelte eller forelder eller foresatte. Prislappen for å sette opp den elektroniske overvåkingsdatabasen, som skulle spore innbyggeres bevegelser fra stat til stat, var 1,1 milliarder dollar.

Privacy Coalition motsetter seg vaksinesporing

En koalisjon av fortalere for personvern ble dannet for å motsette seg bestemmelsene om sporing av vaksiner, inkludert Free Congress Foundation, Eagle Forum, Family Research Council, National Center for Home Education, National Vaccine Information Center, American Civil Liberties Union, Concerned Women for America, Traditional Values ​​Coalition , Christian Life Commission of the Southern Baptist Convention og American Association of Christian Schools.

Høsten 1993 tvang sterk motstand fra republikanerne, fortalere for personvern og farmasøytisk industri (som ifølge loven ville bli tvunget til å selge vaksiner til regjeringen til en lavere pris slik at barn kunne få gratis vaksiner) endringer i regningen.

Statene skal overvåke “immuniseringsstatus for alle barn”

Språket som tillot opprettelsen av et nasjonalt, føderalt drevet vaksinesporingssystem ble eliminert. Imidlertid ble det satt inn språk for å godkjenne 417 millioner dollar i bevilgninger til HHS, slik at Shalala kunne jobbe med statlige helsemyndigheter for å etablere et nasjonalt nettverk av “statlige registersystemer for å overvåke immuniseringsstatusen til alle barn.”

Loven som vedtok ga Shalala myndighet til å tildele føderale tilskudd til stater for å sette opp vaksinesporingssystemer og penger for å belønne stater mellom $ 50 og $ 100 per fullt immunisert barn, med dollarstallet bestemt av den totale prosentandelen av barn som er fullstendig vaksinert i staten med alle CDC -anbefalte vaksiner.

Den føderale regjeringen ville i realiteten tilby monetære “insentiver” til statene for å holde vaksinasjonsraten høy.

Den nasjonale (og internasjonale) vaksineplanen tar form

I 1994 publiserte Department of Health and Human Services The National Vaccine Plan, som er en strategisk plan for å vaksinere alle amerikanske barn med alle eksisterende og fremtidige vaksiner anbefalt av regjeringen.

Planen posisjonerte også det amerikanske massevaksinasjonsprogrammet i sammenheng med et globalt massevaksinasjonsprogram.

Vaksinere alle barn i verden

Planen understreker at USA er en medsponsor for Children’s Vaccine Initiative (CVI), som ble lansert på World Summit for Children i 1990 i New York City. Målet med CVI er å sørge for at alle verdens barn blir vaksinert med eksisterende og fremtidige vaksiner utviklet av legemiddelfirmaer.

I tillegg til vaksineprodusentene, er midler til CVI gitt av FNs barnefond (UNICEF), FNs utviklingsprogram (UNDP), Rockefeller Foundation, Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Shalala passer våre personnummer

Mars 1995 publiserte Shalala en melding i det føderale registeret om intensjonen om å etablere en ny rutinemessig bruk av personnummeret.

I dag er Social Security Administration autorisert til å offentliggjøre personnummeret til en nyfødt til statlige helsedepartementer for “folkehelseprogrammer.”

Disse folkehelseprogrammene inkluderer, men er ikke begrenset til, etablering av offentlige immuniseringsregistre med det mål å drive et nasjonalt nettverk av koordinerte statlige immuniseringsregistre.

Den nye rutinemessige bruken av personnummeret tillater DHHS å offentliggjøre medisinsk og annen informasjon om enkeltpersoner uten deres informerte samtykke hvis det er for å administrere et offentlig folkehelseprogram eller for å utføre medisinsk forskning.

Så selv om språket som godkjente en føderalt drevet journal og vaksinesporingssystem ble eliminert fra det foreslåtte lovverket fra 1991 for å reformere amerikansk helsevesen, var myndighetene i helsevesenet i stand til å få det de ønsket gjennom regelverk som skapte statsbaserte elektroniske sporingssystemer som er koblet sammen for å lage et nasjonalt elektronisk sporingssystem.

Tenåring blir fengslet for manglende bevis for vaksinasjon

Etter at en politimann trakk ham for å ha kjørt sin mors varebil med utløpte lisensplater, ble en tenåring i Milwaukee påsatt håndjern, strippet og fengslet over natten i april 1996 da politiet oppdaget at han ikke hadde vist offentlige helsemyndigheter på skolen eller fylket at han hadde fått et sekund MMR -skudd.

Den travle moren til Jacob Kallas hadde ignorert gjentatte rettsordre om å gi sønnens skole bevis på vaksinasjon.

I 1996 ble foreldre tiltalt for barnemishandling for unnlatelse av å vaksinere barna sine med alle vaksiner anbefalt av regjeringen.

Stater som avskaffer ikke-medisinske unntak

Siden 1982 har seks stater avskaffet filosofisk eller personlig trosfritak for vaksinasjon, og bare 16 stater har denne retten. Alle stater sørger fortsatt for medisinsk unntak (som må skrives av en MD eller DO), og alle unntatt to tillater unntak for oppriktig religiøs tro.

I juli 1999 foretok imidlertid CDC-tjenestemenn et angrep for å motvirke lovgivningsinitiativer for informert samtykke fra foreldre som ble ledet i Texas, Illinois, New Jersey, Massachusetts og andre stater.

Det ble publisert en artikkel i Journal of the American Medical Association som kritiserte foreldre, som hevder filosofiske eller religiøse unntak fra vaksinasjon for barna sine.

CDC -tjenestemenn anklaget at de uvaksinerte var en potensiell sykdomstrussel for andre uvaksinerte personer, så vel som for vaksinerte personer som vaksinene ikke har fungert for.

Den religiøse inkvisisjonen av “fritakere” begynner

Ved å feste en ny etikett til de som tar unntak for vaksinasjon (“fritakere”), sa de føderale helsemyndighetene “Personer som hevder filosofiske og/eller religiøse unntak kan skape en viss risiko for samfunnet fordi uvaksinerte eller undervaksinerte personer kan være en kilde til overføring …. Fritakere utgjør også et spørsmål om sosial egenkapital. ”

Når det gjelder spørsmålet om religiøs fritak for vaksinasjon, foreslår CDC -tjenestemenn at strengere screeningstandarder for å bevise kvaliteten og oppriktigheten av religiøs tro må brukes når myndighetspersoner vurderer et religiøst unntak fra vaksinasjon for aksept.

Noen stater krever en entydig uttalelse fra en religiøs leder om at vaksinasjon er i konflikt med personens religiøse tro. Denne typen krav om fritak vurderer i hovedsak styrken til overbevisning for den enkelte som søker om fritak, på samme måte som selektive tjenestestyrer som vurderer unntak fra det militære utkastet.

Andre stater gir unntak basert på et skjema signert av foreldre, som indikerer at immuniseringer er i strid med den enkeltes personlige tro. I disse statene kan det ikke gjøres innsats for å vurdere overbevisningens styrke.

CDC -tjenestemenn blir tøffe med “fritakere”

CDC -tjenestemenn signaliserer at de vil ta en enda mer aggressiv og påtrengende tilnærming til å tvinge vaksinasjon i fremtiden, ved å bruke “inngrep” for å overtale fritakere til å bli vaksinatorer:

“Etter å ha fastslått at fritakere er en risikofaktor for å pådra seg en VPD (Vaccine Preventable Disease), er det viktig å oppdage de underliggende årsakene til at enkeltpersoner krever unntak. Intervensjoner bør utvikles og implementeres for å motvirke misforståelse av de relative risikoene og fordelene ved immunisering både på individ- og samfunnsnivå. ”

Lov om helseforsikring og ansvarlighet

Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) fra 1996, også kjent som Kennedy-Kassebaum-regningen, forsterket ytterligere den statlige elektroniske overvåkings- og sporingsmekanismen for overvåking av alle amerikaners medisinske journaler, ved å bruke vaksinasjon som kjøretøy. Uniform elektronisk dataelement, innsamlings- og utvekslingsstandarder ble vedtatt.

HIPAA gjenoppsto også det unike helsevesenets identifikasjonsnummer. Tjenestemenn som driver det nasjonale immuniseringsprogrammet og HHS var fornøyd med HIPAA og uttalte: “Alle standarder … bør støtte helsearbeidere og offentlige helsemyndigheters mulighet til å få tilgang til passende spesifikke og presise helsedata.”

Hepatitt B -vaksine Fødselsdose Nøkkelen til sporing

HIPPA -språket gir bevis på hvorfor føderale helsemyndigheter i 1991 insisterte på at alle nyfødte babyer i Amerika må få den første dosen hepatitt B -vaksine før de forlater sykehuset i nyfødt barnehage – selv om USA har hatt historisk lave forekomster av hepatitt B -sykdom hos barn og voksne. (Mindre enn halvparten av en prosent av barna fikk hepatitt B fra sine infiserte mødre eller fra infiserte blodtilførsler før 1991, da føderale helsemyndigheter sa at alle nyfødte må få sin første dose ved 12 timers alder).

“En gjeldende anbefaling er at den første dosen hepatitt B -vaksine skal gis ved fødselen. For å registrere denne første vaksinasjonen, når den gis i sykehusbarnehagen og for å støtte den endelige koblingen til immuniseringsregisteret, må enten den nye unike helseomsorgsidentifikatoren tilordnes raskt innen få timer etter en forespørsel, eller en midlertidig ID nummer som til slutt ville koble til den definitive identifikatoren, ville være nødvendig. “

“Vi ser oppføringer i immuniseringsregistrene som en liten del av det som til slutt kan utvikle seg til mer omfattende kliniske og forebyggende databaser.”

“Statslovgivningen som har til hensikt å sikre personvernet, har på noen områder vist hindringer for immuniseringsregistre. Forebyggende føderal lovgivning er nødvendig for å sikre hensiktsmessig personvern mens du tillater deltakelse i registre som beskytter publikum ved å redusere sykdom. Det er ikke klart at signert samtykke fra pasienten er nødvendig … “

Shalala vil bestemme personvernrettigheter hvis kongressen ikke handler

HIPAA forutsatte at hvis kongressen ikke vedtar lovgivning for å lage standarder for å beskytte individuelt identifiserbar helseinformasjon i medisinske journaler innen 21. august 1999, må DHHSs sekretær handle. Innen 21. februar 2000 vil Shalala være pålagt å fastsette regler for hvor mye informasjon regjeringen og andre tredjeparter kan få ut av private medisinske journaler.

For øyeblikket er det fire medisinske personvernregninger i huset og senatet, inkludert loven om ikke-avsløring av helsepersonell fra 1999 (S.578-Senators Jeffords/Dodd); Medical Information Protection Act fra 1999 (S.881-Senator Bob Bennett) og Medical Information Privacy and Security Act (S.573/HR 1057-Leahy/Kennedy).

Å invadere personvernet ditt i navnet på folkehelsen

Alle de pågående medisinske “personvernregningene” tillater omfattende unntak for ubegrenset tilgang og bruk av personlig medisinsk informasjon i en persons medisinske journaler av alle som påberoper seg retten til å få tilgang til den i folkehelsens navn. Dette inkluderer myndigheter, forskere og politimenn.

Borgere kan registreres uten deres informerte samtykke som forskningsemner i medisinske eksperimenter hvis forskere hevder at studien vil bidra til folkehelsen. Det betyr at forskere som arbeider med myndigheter, industri og private leger, uten den enkeltes informerte samtykke, vil være tillot ubegrenset tilgang til personlige medisinske journaler med det formål å registrere intetanende pasienter i medisinske forskningsforsøk.

Fremtidige vitenskapelige forskere kan eksperimentere med innbyggere med nye medisiner og vaksiner. Eldre vil ikke vite om sykehjemslegen som oppfordrer til bruk av et nytt antidepressivt middel eller barnelegen som anbefaler en mor at barnet hennes skal få 15 vaksiner på en dag, kommer med den anbefalingen fordi det er i den enkeltes beste eller fordi legen har registrert pasientene sine i et medisinsk eksperiment som er godkjent av regjeringen.

Elektronisk sporing tvinger til bruk av vaksiner

Regjeringen presser på for en nasjonal ID og nasjonal database for elektroniske medisinske journaler som har sitt ønske fra regjeringens og industriens ønske om å finne en institusjonell mekanisme for å håndheve obligatorisk vaksinasjon.

Koblingen av statlige vaksinesporingsregistre til en føderalt operert nasjonal journaldatabase kan brukes til andre formål enn håndheving av vaksinasjon.

Elektroniske sporingssystemer som registrerer innbyggere uten deres bevisste og frivillige, informerte samtykke, kan brukes til å begrense valgene i helsevesenet og pålegge økonomiske eller andre samfunnssanksjoner mot dem som ikke er enige i regjeringens helsepolitikk.

Samfunnssanksjoner blir allerede anvendt

Barn nektes allerede utdannelse og blir avvist av helseforsikring av HMO fordi de ikke har blitt vaksinert med alle vaksiner anbefalt av regjeringen.

Vaksinasjonsstatus kobles til regjeringsprogrammer, og det har kommet forslag fra lovgivere på både statlig og føderalt nivå om å gjøre skattefradrag for barn avhengig av overholdelse av vaksinasjonslover.

Å bli merket og sporet i en regjeringsoperert elektronisk overvåkingsdatabase kan føre til alvorlige økonomiske og andre sanksjoner fra regjeringen av helsemyndigheter som er tildelt politimakt for å “beskytte folkehelsen.”

Borgere som for eksempel ikke overholder myndighetene til å bruke en aids -vaksine når den kommer på markedet i fremtiden, kan effektivt forhindres i å fungere i samfunnet ved å bli nektet utdannelse, helseforsikring, førerkort, ansettelse eller til og med innleggelse på sykehus, hotell eller fly.

Trusselen mot frihet og helse

Erosjonen av medisinsk frihet og personvern under dekke av å beskytte folkehelsen er en trussel mot individuell frihet. Det er en trussel mot selve grunnlaget for frihet slik vi har kjent den siden grunnloven ble ratifisert i 1787 og endret ved Bill of Rights i 1791.

Et de facto medisinsk diktatur, som er opprettet av offentlige helsemyndigheter ved bruk av politimakt tildelt av statlige lovgivere, bekreftet av Høyesterett i Jacobson mot Massachusetts, drevet av føderale midler, og hjulpet av politikere som er ivrige etter å tro at leger bør spore borgere “Til det større gode” ødelegger den helligste av alle individuelle friheter: menneskerettigheten til selvbestemmelse.

Menneskeretten til å velge hva man er villig til å dø for, eller, i tilfelle av en forelder, det man er villig til å risikere et barns liv for er en grunnleggende menneskerettighet. Hvis staten kan merke, spore opp og tvinge innbyggerne mot deres vilje til å bli injisert med biologer av kjent og ukjent toksisitet i dag, så vil det ikke være noen grense for hvilke individuelle friheter staten kan ta fra seg i navnet på det større gode i morgen.

Utilitarisme bør ikke brukes til å tvinge vaksinasjon

Det er på tide at amerikanerne stopper den umoralske bruken av utilitarisme fra regjeringens side for å tvinge innbyggerne til å følge folkehelsepolitikken som tvinger medisinsk risikotaking uten frivillig, informert samtykke. Det er på tide at vi tar tilbake vår rett til fritt og privat å velge hva slags helsehjelp vi ønsker for oss selv og våre familier.

Barbara Loe Fisher er medgrunnlegger og president for National Vaccine Information Center, en ideell utdanningsorganisasjon i Wien, VA, grunnlagt i 1982.

Kilde .

Barbara Loe Fisher vs. Big Pharma and Corporate Media 40+ History – Champion of Informed Consent

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Legg igjen en kommentar