ERKJENNELSEN 12.09 2021

Dersom man har fulgt denne gruppa PÅ FB over tid…og lest/ sett videoene som er lagt ut burde man ikke lenger tvile på det som foregår. Det som faktisk skremmer meg er at man bruker tid her på FB…men spørsmålet mitt blir da: Hvorfor fortsette å bruke tid og ikke prøve en gang å ta steget videre og da mener jeg med det å gjøre noe praktisk? Det er mange der ute som ikke aner noe….og som trenger å bli informert.

Sjøl har jeg reist rundt i Østfold og snakket med folk på gata samt tatt intervjuer. Sprayingen..5G Agenda 21-30 Migrasjonsavtalen, NWO osv vet de ingenting om. Noen er interessert men mange er det ikke…de tror ikke på det. Ikke så rart når vi har politikere som står på tv og juger så det renner av de.

Vi har en statsminister som sa at Migrasjonsavtalen IKKE var forpliktende..at NWO er sprøyt og konspirasjonsteoerier…noe VI som er opplyste vet at det er tilfelle. Vi har et FHI som er styrt av Rockefeller og en regjering som styres av FN/EU og Europabevegelsen. DET er det mange beviser for. Etter 4 år med nedlagt mange timer for å gjøre ett forsøk på å gi info via FB og bloggen ser jeg nå at den tiden ikke har gitt resultater.

For 14 dgr siden la jeg ut at jeg ville ta opp igjen arbeidet i den organisasjonen som 5 av oss startet slik at vi kunne ha større mulighet for å nå frem til myndighetene og spesielt nå når fr har lagt ut på høring ang det å benytte enda flere og kanskje sterkere stoffer i brennstoffet til flyene som sprayer. Fristen går ut om noen dager og EN person av 1200 har meldt seg. Sjøl har jeg fulgt med på dette med spraying av chemtrails siden 2000…har veldig mye dokumentasjoner..hvor jeg har videoer og bilder som avslører årsaken til klimaendringene. Det være seg patenter og dokumenter fra USA der vitenskapen baserer seg på modeller som slår feil hver gang.

Klimarapporten fra FN er blåkopi med masse svada i tilegg til den forrige. Vitenskapen som kommer fra USA er styrt av bla Bill Gates og hans like..som CIA og US Military. 15 mars 2019 overga Trump styringen til FEMA og Fauchi og DET ser man resultatet av idag. Mao NWO er langt på vei til å lykkes. Verktøyene deres er bombing av muslimske land tilbake til steinalderen med påfølgende masseinvasjoner av flyktninger til Europa.

Viruset med vaksina samt spraying av kjemikalier med depopulasjon som resultat. Og dette er SAMTLIGE politikere i Norge med på. ALLE de 169 er kriminelle og landsforrædere mens folket går lydig på “toget” slik jødene gjorde under siste verdenskrig. Vi ser allerede nå bivirkninger av vaksinen og til vinteren vil resultaet av sprayingen skyte fart.

Valget i år er en farse og egentlig ulovlig. DET siden Nygaardsvold kuppet i 1939. Det norske folk er fange i eget “land” og om få år vil de som er tilbake fungere som Zombier…OG DET er hva verdensregjeringen med Erna Solberg har som mål. Jeg har EN gang tidligere sagt at jeg kommer til å trekke meg fra offentligheten…og denne gangen er det endelig. Jeg drifter gruppa til 1 okt men da er det slutt for MIN del. Dersom noen ønsker å overta gruppa så er det fint…om ikke beklager jeg at den blir lagt ned.

Som en siste bønn til de som leser dette…gjør hva dere kan for å skåne barn. barnebarn og oldebarn fra test og vaksine og for ikke å snakke om sett dere inn i hvordan 5G og chemtrail påvirker alt liv på jorden. Om dere ikke våkner…og det snart så vil målet til Erna Solberg og Støre være nådd innen få år.

NB! Dette skrev jeg i 2021 og jeg sitter fortsatt og skriver 02.11 2022…til INGEN nytte!

God Bless

Jan E Winås

RED

Legg igjen en kommentar