Vaksineskader fra COVID-19-skudd fyller sykehus mens den amerikanske regjeringen lyver og hevder en “pandemi av uvaksinerte”

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Kamplinjene om obligatoriske COVID-19-vaksiner går nå for fullt i USA ettersom Biden-administrasjonen kunngjør i dag at alle føderale ansatte nå må få et COVID-19-skudd som betingelse for ansettelse, og at de eliminerer testen melde deg ut.

Argumentet om at bare COVID-19-skudd vil avslutte den endeløse “pandemien” og løgnen om at sykehus er over 90% fulle av uvaksinerte mennesker blir brukt som begrunnelse for obligatorisk massevaksinasjon.

Det krever ikke mye forskning på egen hånd å omgå bedriftsmediene og finne ut at de lyver, og at det er mange rapporter om at den nøyaktig motsatte situasjonen nå skjer i USA og rundt om i verden, som er at sykehusene er fulle av mennesker som allerede er vaksinert med COVID-19-skudd og at de som har overlevd nå fyller sykehusene våre.

Dette er tydelig fra den siste utgivelsen av data i regjeringsdatabasen Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), som fra i fredags viser at etter COVID-19-skudd har det vært 13 911 dødsfall, 18 098 varige funksjonshemmede, 76 160 ER-besøk, 56 912 sykehusinnleggelser, 2 933 377 skadesymptomer og 14 327 livstruende hendelser.

Og dette er bare tilfellene som har blitt rapportert, og som CDC har tillatt å bli offentliggjort for publikum. Mange helsearbeidere har uttalt at det er press fra leger og sykehusadministrasjoner for IKKE å knytte skader til COVID-19-skuddene og ikke rapportere dem i VAERS, noe en sykepleier sa at det tar over 30 minutter å gjøre for et enkelt tilfelle og er veldig tid forbrukende.

Vi har tidligere avslørt regjeringens løgner om hvem den fyller sykehusene i dag. Se:

CDC -direktør lyver til Amerika og kunngjør den siste “pandemien” – “Pandemien til de uvaksinerte”

Vanvittighetsregler i USA som sykehusinnleggelser og dødsfall blant vaksinerte “gjennombrudd” -saker øker mens helsemyndighetene klandrer de “uvaksinerte”

Og i løpet av den siste uken kjørte Toronto Sun en historie som rapporterte at mer enn 100 ungdommer i Ontario ble sendt til sykehuset for vaksinerelaterte hjerteproblemer.

En rapport som stille ble offentliggjort i forrige uke av Public Health Ontario (PHO), teller antall mennesker i provinsen som har presentert for sykehus med hjerteinflammasjon etter mRNA -vaksinasjon, og den skjev seg kraftig mot unge mennesker.

7. august var det 106 hendelser med myokarditt/perikarditt i Ontarians under 25 år. Det er litt mer enn halvparten av summen av alle slike hendelser. ( Full artikkel .)

Her er en videorapport jeg har satt sammen med vitnesbyrd fra sykepleiere, en lege og ergoterapeut som forklarer hva de ser på sykehusene, så du kan høre det selv fra frontarbeiderne.

Dette er fra vår Rumble -kanal , og det burde også være tilgjengelig på vår Bitchute -kanal .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 Bioweapon Injection Casuals List

I tillegg til fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Legg igjen en kommentar