Klimaforskere tar feil – ismassene vokser

Sist oppdatert 9. september 2021 av Kjell Schevig

Isen på Sydpolen smelter ikke, den vokser. Sammenligner vi 5. september 2021 med samme dato i 2012, så ser vi at isen på Sydpolen har vokst med et areal dobbelt så stort som Norges landareal, noe som er stikk i strid med hva klimaforskere forteller oss.

Sydpolens er-området måltider av National Snow and Ice Data Center

Du kan følge satellittmålinger av is-arealet for både Nord- og Sydpolen hos National Snow and Ice Data Center (NSIDC).

Kald sommer på Grønland

I artikkelen «For tiden er det ingen global oppvarming» skriver Steinar Jakobsen på «hovedmassivet på Grønland i år har hatt mindre smelting enn referanseperioden 1981-2010.» Jacobsen forklarer videre at man på Grønland har opplevd lange og sterke kuldeperioder lengre sørover enn vanlig, og lenger utover våren enn vanlig. 

Sommerisen på Nordpolen

Al Gore sa sitt nobelforedrag i 2007 at sommerisen på Nordpolen ville smelte helt innen syv år, men det slo grunnig feil. I september 2012 var det 355 millioner kvadratkilometer som ble avdekket, noe som er det laveste nivået siden målingene startet. Men siden har sommeren vokst igjen, og 5. september 2021 ser vi at arealet har vokst til 5,05 millioner kvadratkilometer.

Nordpolens er-området i september måltider av National Snow and Ice Data Center

Hvordan kan klimaforskere ta grunnleggende feil?

Sydpolen vokser og sommerisen på Nordpolen har lagt på seg 1,50 millioner kvadratkilometer siden 2012. Menn liker fullt leser jeg på Ciceros nettsider at det blir varmere både i Arktis og Antarktis, at isen smelter og at «de raske klimaendringene i Arktis har store konsekvenser ».

Klimaforsker Bjørn Samset skriver at «den forsterkede drivhuseffekten skyldes vår bruk av fossile brensler». Vi burde kunne forvente en solid vitenskapelig dokumentasjon fra Ciceros klimaforskere, men den kommer ikke. For her er Bjørn Samsets selsomme og intetsigende begrunnelse ; «Vi sjekker alle bitene av drivhuseffekten».

Vi sjekker alle bitene – hva i all verden betyr det? Har ikke Cicero feltdata som støtter påstandene om forsterket drivhuseffekt? 

Klimakrisen savner basis i vitenskap

Universitetslektor Geir Hasnes har lest FNs klimapanels rapport og skriver at «Klimakrisen savner basis i vitenskap» . Hasnes mener at klimakrisen ikke har grunnlag for vitenskap eller observasjoner, og at vi serveres en styrtflom av påstander i media.

Hvem sprer egentlig falske nyheter?

Folk flest vil kikke rart på deg om du forteller dem at isen på Sydpolen har vokst i år. De vil tro at du er en konspirasjonsteoretiker som er villedet av falske nyheter. Men det er fordi de fleste ennå ikke har oppfattet at det er NRK, TV2 og Schibsted som er de største leverandørene av falske klimanyheter.

Hvis du ønsker å holde deg orientert om hva som egentlig gjør så anbefaler jeg steigan , Resett , Document , Værstat , Miljømytene , Klimarealistene og selvsagt avdekt.no .

KLIMA: Nobelprisvinner Ivar Giæver var i 2015 med i Underhuset på TV2

20. nov. 2019

Legg igjen en kommentar