En vanskelig avgjørelse:

Det er ikke lett å bli varslet om unge menneskers død, og bli forklart at dødsfallet døde i nær tid etter vaksinasjon… Det er bare så uendelig trist……Og som vi har lært i den senere tid, er et eneste menneske sin død, en tragedie, mens mange menneskers død og alvorlige bivirkninger følelsesløs statistikk…..Jeg har brukt mer tid i denne tematikken enn de fleste, og da jeg selv fikk Men-B vaksinen i forsvaret Det døde mange soldater, mange av oss ble syke, og flest kom med symptomene etter hvert. Fokus ble at VI hadde dårlige holdninger, og kjørte uvettig… Vi måtte ta “Holdningsendrende kurs” og skylden ble lagt på oss soldater, ikke på folkehelseinstituttets største eksperimentelle forsøk på 230 000 soldater og ungdomskoleelever…. Akkurat som nå… Legene ble nektet å rapportere bivirkninger, og folkehelseinstituttet som også hadde ansvaret for å telle de syke, NEKTET å sende ut det skjemaet som DE SELV, KREVDE at bivirkningene skulle leveres inn på… Jeg som syk, måtte hver uke ned til legen, for å minne ham på å sende inn skjemaet, men det kom aldri….. Jeg kjenner systemet, og folkene bak….. Det tok 20 år og 2 måneder, for å få godkjent sammenhengen mellom vaksinen, og min narkolepsi, og ME… akkurat 2 måneder for mye for å få erstatning… Jeg fikk narrevaksine/Pacebo… men det var samme skiten i begge vaksinene… og Tusenvis av personer fra 40-50 års alderen går med diffuse utfordringer, er ufør, uten å skjønne sammenhengen….. Det er holdt skjult, og legene er livredde for å koble vaksiner med sykdom…. det er TABU….Jeg varslet om Pandemrixvaksinens bivirkninger lenge før første vaksine var satt…. Legene sendte barnevernet på meg, nettopp for å få meg til å holde kjeft…. En apoteker gjorde det samme…… Og det kom senere frem at jeg hadde helt rett… men jeg og min familie fikk mye juling…. og rykter ble satt ut om meg….. Min eneste intensjon var å få ut informasjon, når propagandamaskineriet programmerte folk til å ta en vaksine som vi viste ville skade, gi narkolepsi, diabetes1, og en serie med andre autoimmune sykdommer…. Jeg får aldri helsa tilbake, og har innfunnet meg med det… Men jeg klarer ikke sitte å se på at andre friske skal måtte oppleve det samme som meg, og mange av de jeg ble vaksinert sammen med…. Jeg har brukt tiden min, til å lære meg opp om internasjonal politikk og agenda. og vet derfor planene, hvordan de skal gjennomføres, og vet at DE vet hvordan de skal sette oss opp mot hverandre, i stedet for å sette fokus på DEM som styrer bedraget om en “Pandemi”, hvor ingen finner døde, men alle må vaksineres…. Selv begravelsebyråene har fått Coronastøtte…. uten at Ola og Kari, reagerer….. Det er derfor de bruker “Slow-kill”, slik at kroppen startes til å produsere dette spikeproteinet… men det hoper seg opp, i hjerte, lever, nyrer, eggstokker og testikler… Og noen få får kraftige immunreaksjoner, og dør plutselig…. Disse tallene er det viktig å holde skjult/ lave, slik at det ikke bremser vaksineringen… Media tier om alle “døde plutselig og brått fra oss…”, men hvem andre er det enn media som driver propagandaen mot oss?Mange har ringt meg, mange har sendt meg PM, om dødsannonsen jeg la ut….. etter at jeg fikk svært troverdig informasjon, og valgte å stole på den som gav meg den…… Men som jeg skrev over….. jeg fikk bekreftet det igjen….. Ett menneskes død er en tragedie…. og folk ringer meg ned og skal tvinge kilden ut av meg…. Jeg er uetisk om jeg ikke oppgir alt hva jeg har………Hvorfor stiller ikke folk seg like engasjert, like forbannet, og krever å FÅ VITE: HVA som er i disse sprøyten som snart alle har blitt tvunget/overtalt til å ta? Og som de nå skal gi til våre barn og barnebarn?Sannheten om hvem som styrer dette, og hva som er innholdet/målet, er hemmeligstemplet i 60 år!!!!Hva gjør oss mennesker så opptatt av at en enslig facebookprofil som meg, poster 110% dokumenterbar påstand, med alle lisenser fra alt og alle….. men ikke bryr seg om hva milliardærene som sier det er alt for mange av oss, har kokt i sammen til “Vårt beste”?”Et menneskes kanskje kildefeil, er en tragedie,, om familier og slekter blir radert ut på sikt i et vaksineforsøk er statistikk……”Ikke glem, at vaksinene som brukes ikke er godkjent fø 2023…Jeg selger ingen ting, tjener ingen ting på å advare… Jeg har helt andre verdier, jeg ønsker INGEN skal gjennomgå et jeg selv har gjort…. Etter at jeg Ble tvunget til å ta en sprøyte min kropp ikke ville ha………..Jeg legger ut et bilde jeg fikk nå… og har ingen anelse om disse er vaksinert……STUDER din egen avis, og gjør dine egne tanker…. VI MÅ TØRRE Å STILLE SPØRSMÅL, om HVORFOR, og HVA….For vi ofre blir tiet i hjel, obduksjonsrapporter tar lang tid… og utnyttes av de som tjener penger, og kan betale for seg… Og da er det for sent……PS, om annonsen jeg la ut:Om mine kilder har gitt meg feil informasjon, så beklager jeg på det sterkeste. Men ingen av de som ringer/ kontakter meg, kan avkrefte at innholdet i det jeg skrev var feil. og at det ikke var noen sammenheng mellom vaksinen og dødsfallet… Eneste grunnen til at jeg la informasjonen ut, var for å få folk til å forstå ALVORET,søke allsidig kunnskap, før de tar beslutningen om å vaksinere sine barn, og havne i en tilsvarende situasjon… Som sagt, annonser er offentlige, og det må være lov til å stille spørsmål…. til ALT som er krevet, også med liten skift….

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar