Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Totalt antall visninger: 214121  2Dele 1Dele 0  0  https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df12fabbd3841eb%26domain%3Dhealthimpactnews.com%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fhealthimpactnews.com%252Ff95615d166bac%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2021%2Fbesides-fetal-deaths-breastfeeding-babies-are-dying-and-becoming-sick-following-mothers-covid-shots%2F&layout=box_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false&size=large&size=large

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Tilbake i april i år publiserte vi en videokommentar av ReallyGraceful der hun rapporterte at mange mødre som ammet babyene sine hadde morsmelken tørket etter å ha tatt et COVID -skudd.

Etter hvert som flere og flere data legges inn i regjeringens system for rapportering av vaksiner for bivirkninger (VAERS), ser vi nå tilfeller der babyer som ammes, får bivirkninger av COVID -skuddene som mødrene tar. Skuddene har ennå ikke blitt godkjent for spedbarn, selv om en slik autorisasjon er forventet noen dag nå.

Celeste McGovern fra LifeSite News rapporterte om ett tilfelle der ammende baby døde med blodpropp, noe som sjelden er sett hos spedbarn, men en vanlig bivirkning vi ser hos mennesker som tar COVID -skudd, blodpropper som CDC sier er “sjeldne ”Til tross for dataene i VAERS som viser over 10 000 tilfeller av“ trombose ” , inkludert 488 dødsfall.

VAERS rapport-ID 1532154 ble tilsynelatende arkivert av moren, en 36 år gammel kvinne fra New Mexico:

17. juli døde babyen min.

Jeg hadde ammet den 6 uker gamle babyen min da jeg mottok den første Pfizer -vaksinen 4. juni 2021.

Han ble veldig syk med høy feber ca 2 uker etter at jeg fikk den første Pfizer -vaksinen 21. juni. Han ble behandlet i 2 uker med IV -antibiotika for en antatt bakteriell infeksjon.

Imidlertid fant de aldri noen spesifikke bakterier, og kalte diagnosen hans for kulturnegativ sepsis. På slutten av sykehusoppholdet testet han positivt for rhinovirus.

Etter 14 dagers antibiotikakur var han hjemme i en uke, men viste merkelige symptomer (f.eks. Hovent øyelokk, merkelige utslett, oppkast).

Jeg tok ham tilbake til sykehuset 15. juli, hvor han presenterte det de kalte en atypisk Kawasaki sykdom.

Han døde kort tid etter blodpropper i de sterkt betente arteriene.

Jeg er nysgjerrig på om piggproteinet kunne ha gått gjennom morsmelken og forårsaket en inflammatorisk respons hos barnet mitt.

De sier at Kawasakis sykdom viser seg på samme måte som multisysteminflammatorisk syndrom hos barn som de ser etter infeksjoner etter Covid. (Babyen min hadde også uvanlige fødselsforhold, da han ble født i 37 uker, utløst av en blindtarmsbetennelse hos mor.)

Men hvis de vet at antistoffer går gjennom morsmelken som en god ting, hvorfor skulle ikke piggproteinet også gå gjennom morsmelken og potensielt forårsake problemer. ( Kilde .)

Jeg søkte i VAERS -databasen for å se hvor mange andre rapporter som har blitt arkivert til mødre som ammer babyer, og kom med 94 tilfeller, inkludert en annen spedbarnsdød . ( Kilde .)

Den andre ammende spedbarnsdøden er VAERS -sak 1166062, som viser trombotisk trombocytopenisk Purpura som et av symptomene. Trombotisk Trombocytopen Purpura er en sjelden blodforstyrrelse der blodpropper dannes i små blodkar i hele kroppen.

Pasienten mottok andre dose Pfizer -vaksine 17. mars 2020 mens han var på jobb. 18. mars 2020 hennes fem måneder gamle ammede spedbarn utviklet utslett og var innen 24 timer trøstelig, nektet å spise og utviklet feber.

Pasienten brakte babyen til lokal legevakt der vurderinger ble utført, blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer. Spedbarn ble innlagt på sykehus, men fortsatte å avvise og døde.

Diagnose av TTP. Ingen kjente allergier. Ingen nye eksponeringer bortsett fra mors vaksinasjon dagen før. ( Kilde .)

Her er noen flere tilfeller i VAERS der COVID -skuddet som ble gitt til den ammende moren tilsynelatende også påvirket babyen. Noen av tilfellene med ammende mødre som fikk COVID -skuddrapporten, reduserte melkestrømmen, grønn melk, mastitt, tromboflebitt i brystet, tunge menstruasjoner selv om de ammet, etc.

Jeg inkluderer bare noen av tilfellene her som påvirket babyen som ammet, og som IKKE fikk skuddene, men tilsynelatende hadde bivirkninger av å drikke morsmelken fra mødrene deres som fikk skuddene.

30 år gammel ammende mor i Connecticut med en 5 måneder gammel sønn-oppkast, diaré, kroppsutslett og hematuri

VAERS -sak 970309 : Pasienten ammer sin 5 måneder gamle sønn. To netter etter hennes første Moderna -dose hadde han voldsom oppkast, diaré, utslett i kroppen og hematuri (blod i urinen).

36 år gammel ammende California-Elveblest

VAERS -sak 999040 (Pfizer): Sønnen som ammes, har alvorlige elveblest x5 dager.

31 år gammel ammende mor i California med en 4 måneder gammel sønn-Diaré

VAERS -sak 1070803 (Pfizer): Jeg ammet utelukkende da jeg fikk begge dosene. Min 4 måneder gamle sønn utviklet diaré 1. februar og det varte i 2 uker. Laboratorie-/avføringsstudier var negative for bakterielle eller virusinfeksjoner.

38 år gammel ammende mor i New Jersey med 3 måneder gammel datter-hudutslett

VAERS -sak 1111787 (Pfizer): Jeg ammer utelukkende datteren min. Hun ble født 9. desember 2020. Hun er omtrent 3 måneder gammel. Hun hadde utslett i hele kroppen.

35 år gammel Alaska ammende mor med 12 måneder gammelt spedbarn-Anafylaksisk sjokk

VAERS-sak 1119088 (Pfizer): Pasienten mottok første i serie covid-vaksine på cirka 915 … hun ammet sitt 12 måneder gamle spedbarn kort tid etterpå uten problemer. rundt 1215 ble babyen masete og ammet i omtrent 5 minutter før baby brøt ut i elveblest.

EMS ble kalt og epinefrin/difenhydramin administrert for kurs hoste/piping, antagelig anafylaksi.

Andre matvarer som ble spist av babyen samme dag inkluderte banan, fiken Newtonbarn, tørket eple, kjøtt fra frosset måltid og to kornblandinger (nytt for babyen). ER -kurs krevde 4 timers overvåking, men ingen andre medisinske inngrep.

Spedbarn ammende gutt i Alaska – Anafylaksi sjokk

VAERS -sak 1124474 (Pfizer): MOR AV 12 MÅNEDERS GUTT MOTTAR FØRSTE DOSE AV COVID 19 VACCINE KL. 9:15 AM HUN 12 MÅNEDE SONNE 3 TIMER SENERE OG MELLOM BARNFØRTE BARNET UTVIKLET AKUTT. FOR Å VÆRE KLAR: MOR HAD Vaksinen OG BARNET HAR REAKSJONEN

34 år gammel California ammende mor med 11 uker gammel spedbarn-Appetittreduksjon, oppkast

VAERS sak 1139952 (Moderna): Ammer utelukkende en 11 uker gammel spedbarn. Jeg har ingen andre bivirkninger enn vond arm, men innen 24 timer har babyens appetitt redusert og kastet opp en gang så langt.

40 år gammel ammende mor med 1 mnd gammelt spedbarn-diaré i 36 timer

VAERS-sak 1144429 (Pfizer): Jeg ammer, og dagen etter at jeg mottok Pfizer-BioNTech COVID19-vaksinen og ammet den dagen, hadde en måned gammel diaré i omtrent 36 timer. Det var ingen andre endringer i kostholdet. Omtrent 14 timer før diaréen hadde jeg en dose tylenol for å hjelpe mot smerter fra vaksinereaksjonen.

29-årig New Jersey ammende mor med 15 måneder gammelt barn-Ørebetennelse, feber

VAERS -sak 1149144 (Moderna): Pasienten som mottok vaksinen var en ammende mor. Hennes 15 måneder gamle utviklet en ørebetennelse, som krever antibiotika for første gang noensinne, innen 72 timer etter vaksineadministrasjonen.

Hennes 15 måneder gamle utviklet en feber på 102,6 omtrent 6 dager etter at vaksinen ble administrert. Han ble deretter foreskrevet antibiotika syv dager etter at vaksinen ble gitt til moren.

31 år gammel Illinois ammende mor med en 10 måneder gammel sønn-vedvarende feber på 100-103 F.

VAERS-sak 1168528 (Moderna): Pasienten ammer sin 10 måneder gamle sønn, og barnet utviklet en vedvarende feber på 100-103 F. Fra 12-24 timer etter vaksinasjon og fortsatt vedvarer på dag nr. 4 etter vaksinasjon.

34 år gammel Indiana ammende mor med sønn-hudutslett

VAERS sak 1205906 (JANSSEN): Ble sliten rundt 20.00, etterfulgt av frysninger, feber 101,8, svette (tatt rundt 12:30), svakhet, leddsmerter og kvalme. Feberen og frysningene varte i rundt 5 timer. Dagen etter var jeg svak i hendene og leddene var ømme. Jeg er ammende mor og sønnen min brøt ut i utslett dagen etter.

30 år gammel Indiana ammende mor med sønn-utslett spredte seg fra magen til hele kroppen

VAERS-sak 1229118 (Pfizer): Jeg ble diagnostisert med helvetesild 3-18-21. Jeg begynte å få utslett 3-15-21. Jeg har fått foreskrevet medisiner som jeg nettopp startet. Jeg ammer og sønnen min utviklet utslett 3-15-21. Utslettet spredte seg fra magen til hele kroppen.

Utslettet ble knallrødt og humper var synlige på hele kroppen. Rødheten gikk ned 3-17-21. Han ble sett av en lege 3-19-21 og fortalte at det er et viralt utslett sannsynligvis fra vaksinen, men ingenting kan gjøres.

28 år gammel Indiana ammende mor med 9,5 måneder gammel sønn-Feber, unormal avføring

VAERS -sak 1242964 (Moderna): Jeg ammer for tiden * en mannlig baby som var 9,5 mnd gammel da * min * vaksine.

Den ettermiddagen tok han en uvanlig lang lur, var uvanlig grinete og sløv i løpet av dagen; og hadde en feber på 100,7*F om kvelden.

Han sov hele natten (hoppet over nattlige fôr – dette har bare skjedd tre ganger siden fødselen, så veldig uvanlig) og var fremdeles sliten og sliten/søvnig dagen etter. Feberen brøt omtrent 30 timer etter starten.

Han har siden hatt en betydelig endring i våte/skitne bleier-hans totale, daglige våte bleier har gått ned, og hans skitne bleier har gått fra halvfast avføring til veldig våt, mer eksplosiv og utrolig kornete/grusete siden den gang (det er) det har vært halvannen uke nå siden dosen min). Jeg har fortsatt å amme hele denne tiden.

37 år gamle New Jersey ammende mor med 3 måneder gammel baby-Diaré

VAERS -sak 1258446 (Pfizer): Amming 3 måneder gammel baby hadde løs avføring i en uke etter å ha mottatt andre Pfizer -skudd.

33 år gammel New York ammende mor med spedbarn-prosjektil oppkast

VAERS sak 1262437 (Pfizer): Ammende spedbarn utviklet prosjektil oppkast i flere timer. Gikk til akuttkort som sa at andre ammende mødre var der med syke spedbarn med lignende symptomer få dager etter at de ble vaksinert.

27 år gammel ammende mor i New York med 8 uker gammelt spedbarn-Feber

VAERS sak 1275035 (Moderna): Amming 8 uker gammel baby hadde feber en dag etter mors vaksinasjon.

25 år gammel Florida ammende mor med datter-Feber, diaré

VAERS sak 1277155 (Moderna): Jeg ammer og klokken 19:15 begynte datteren min å utvikle feber. Hun følte seg varm ved berøring. Hennes pannetemperatur var 99,7F.

Hun har siden hatt diaré og har oppført seg veldig klissete og pleie døgnet rundt. Fortsetter fortsatt kl. 07.11. 05.05.2021

35 år gammel ammende mor med 14 måneder gammel-Diaré

VAERS-sak 1298064 (Moderna): Jeg ammer min 14 måneder gamle 3x om dagen. Hun hadde mild diaré og mild magesmerter den 5/6 og 5/7. Utelukket ingen endring i kostholdet. Diaré er ikke vanlig for henne.

30 år gammel ammende California med mor med 22 måneder gammel datter-Feber, irritabel

VAERS -sak 1324020 (Pfizer): Omtrent ti dager etter vaksinen begynte jeg å få intense kramper og jeg mistet en blodpropp. Magen min strammet opp og jeg begynte å føle et press nedover. Jeg hadde også vondt i ryggen. Jeg ble sjekket ut på sykehuset, og de fant ikke noe galt. Jeg var 23 uker gravid den gangen. Jeg har ikke hatt mer krampe.

Jeg ammer også smårollingen min, og hun var grisete og utrivelig etter hver dose vaksine. Hun var veldig irritabel, og hun hadde lav feber. Datteren min er 22 måneder gammel. Graviditet-sekund

32 år gammel ammende mor med 7 uker gammel baby-sløv, økt spytting

VAERS sak 1334516 (Pfizer): Smerter og frysninger som begynner 10-12 timer etter dosering. Også litt svakhet og tretthet. Holdt på i omtrent 24 timer. Moderat administrert med acetaminophen (500 mg Q 6 timer). Pasienten ammer; hennes 7 uker gamle baby var noe sløv og hadde signifikant økt hyppighet og volum av spytt opp i løpet av det samme 24 -timers vinduet, men syntes ikke å være ubehagelig.

31 år gammel ammende mor i North Carolina med 2 måneder gammelt spedbarn-Blodpropp, mørke avføring

VAERS -sak 1347789 (Pfizer): Denne personen har et to måneder gammelt spedbarn og ammet ved administrering av begge Pfizer covid19 -vaksinene.

Fire dager etter den første vaksinen la individet merke til en blodpropplignende spytt som spyttes opp hos spedbarn og deretter mørk avføring fra spedbarnet en dag senere.

To dager etter den andre vaksinen la mor merke til en blodpropplignende drenering fra brystvorten (den personen sier så ut akkurat som blodfarget spytt som ble lagt merke til hos spedbarn).

32 år gammel Texas ammende mor med 4 uker gammelt spedbarn-Feber, nesetetthet, tap av matlyst

VAERS -sak 1443445 (Pfizer): Jeg ammer for tiden. Sønnen min var bare 4 uker gammel og opplevde en feber på 101? rundt kl. 12.6.2021 og feberen vil ikke senke seg selv med Tylenol. Han hadde også tett nese og ville ikke spise. Han ble kjørt til sykehus samme dag, men det ble ikke funnet noen kilde til feber etc.

37 år gammel ammende mor i Texas med en datter på 10 måneder-Elveblest på ansikt og kropp

VAERS -sak 1592542 (Moderna): Innen 10 minutter etter at jeg mottok vaksinen, følte jeg at jeg skulle besvime . Jeg måtte sette meg på gulvet i apoteket. I løpet av de neste timene opplevde jeg milde brystsmerter, mild til moderat hodepine og influensalignende symptomer. I tillegg ble det meste av venstre side av ansiktet mitt nummen som Bells parese (panne, kinn, lepper og tunge til venstre). Jeg fikk vaksinen på en tirsdag.

Onsdag og torsdag begynte min 10 måneder gamle ammende baby å oppleve elveblest i ansiktet og på kroppen. Ørene hennes var røde på tuppene. Hendene og fingrene hennes var røde og hovne varme ved berøring. Jeg tok henne til akuttbehandling der hun fikk en oral steroid. Hun testet negativt for luftveisvirus. Det er nå noen uker senere, og jeg har fremdeles et sted på venstre side av leppene mine uten følelse. Jeg opplever ekstrem tretthet der det er vanskelig å holde seg våken hele dagen.

CDC fortsetter å uttale at blodpropper er “sjeldne” etter COVID-19-injeksjoner, og likevel hvis blodpropper for spedbarn allerede er ekstremt sjeldne uten at ammende mødre får et COVID-19-skudd, og her har vi nå flere tilfeller, inkludert to dødsfall i løpet av en kort periode (ca. 9 måneder) i et system (VAERS) som vi vet er underrapportert siden det er press på sykepleiere og helsepersonell IKKE å rapportere bivirkninger av COVID-19 ( kilde ), så er  det er kriminelt å ikke rapportere dette til offentligheten, og ikke advare gravide og ammende mødre om disse farene .

Som kontrast, søkte jeg etter bivirkninger hos ammende mødre de siste 5 årene før COVID-19-skuddene, og på 5 år ble det kun rapportert 5 tilfeller til VAERS om negative reaksjoner hos ammende mødre hos babyene deres, med NUL dødsfall , etter ALLE ikke-COVID-vaksiner. ( Kilde .)

Kilde .

Det har også nå vært 1490 registrerte fosterdødsfall etter COVID-19-injeksjoner av gravide kvinner de siste 9 månedene.

Som kontrast, søkte jeg etter fosterdød etter ALLE vaksiner de siste 5 årene før COVID -injeksjoner ble godkjent i desember 2020, og det var totalt 398 fosterdødsfall etter alle vaksinasjoner de siste 5 årene (minus en måned – desember 2020). ( Kilde .)

Det er et gjennomsnitt på 7 dødsfall per måned før COVID, og 165 dødsfall per måned etter COVID-skudd. 25 X flere fosterdødsfall etter COVID -skudd enn fosterdødsfall etter alle vaksiner de siste 5 årene.

Ser ut som en plan for reduksjon i befolkningsreduksjon for meg, basert på CDCs egne regjeringsdata.

Se også :

COVID-19 Bioweapon Injection Casuals List

Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Militære medlemmer dør og lider lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

Legg igjen en kommentar