Geoengineering Watch Global Alert News,4. september 2021, #317

4. september 2021

Klimateknikk driver videre branner og flom over hele verden. Mens vestkysten av USA fortsetter å bake og brenne, blir andre deler av landet stadig utsatt for drukning og drukning. Styringen av orkanen Ida  er det siste eksemplet. Klimaintervensjonsoperasjoner forstyrrer og avsporer hele den globale hydrologiske syklusen. Den konstante rekkevidden av værkatastrofer har økt enda mer motgang på toppen av befolkninger som allerede har slengt med det pågående CV-19-scenariet. Menneskeheten og hele livsnettet er under beleiring, når begynner store ledd i kjeden å bryte? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.Geoengineering Watch Global Alert News, 4. september 2021, #317
(Dane Wigington)
Alle er nødvendige i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøring kan gjøres fra din egen hjemmemaskin.Data fra Wigington
GeoengineeringWatch.orgMå se, THE DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary
(Geoengineering Watch)
Full artikkel:  https: // www. geoengineeringwatch.org/ geoengineering-watch-global- alert-news-september-4-2021-317 /

Legg igjen en kommentar