Det braker løs i Canada!!

Nå braker det snart løs i Canada.. det at dette med at ingen av oss eier husene våre! Alt som du på en eller annen måte registrerer i ditt navn. F.eks. den digre glane-plata på veggen i huset du tror er ditt er også statens eiendom. Staten eier jo deg vettu, og dermed alt du hevder eierskap til.. og da er vi tilbake til “personen” DU! I rettssammenheng er du død! “a corpse” som bare tilsynelatende ligner et levende menneske. Fødselsattesten derimot er “legale deg”, corporasjonen, eller aksjeselskapet, verdipapiret som har fulgt deg hele livet, en økonomisk loggbok for systemet bak kulissene. Et system for å melke deg tørr uansett hvor mye du klarer å svette inn av disse verdiløse “FIAT currency” lissom-pengene vi har i omløp.Hvor gøy blir det å få beskjed om at du eier ingenting, og det du trodde var ditt har fått nye eiere? Huset du har jobbet og svettet for hele ditt voksne liv.. bare for å (kanskje) oppdage at når du har betalt ned lånet, lener deg tilbake og tar et glass fra den dyreste Cognac-flasken, at du fortsatt kun har bruksrett! -og de vil fortsette å melke deg diverse skatter som formueskatt etc. til du slutter å puste! da kommer gribbene å lopper arvingene i form av avgifter og salærer + utgifter til bostyrer som sammenlagt blir et stort beløp.Hele den vestlige verdens personer er omtrent like ofre for hjernevasken, programmeringen og den falske og omvendte propagandaen via særlig STATS-TV-kanalene men også de andre!

Legg igjen en kommentar