Å Avsløre Twisted New World Order Mindset: Psykopatisk, Paranoid, Angstfull Og Redd

4. September 2021

Det er avgjørende å være klar over tankene til den nye verdensorden mens vi opplever intensiveringen av den mangeårige agendaen. Selv om hver uke som går ser ut til å bringe oss flere og mer bisarre nyheter i utviklingen av Operasjon Coronavirus, er det verdt å ta et skritt tilbake for å se på mentaliteten som organiserer denne skamdemien – denne tanken i New World Order. Hvis vi vil leve fritt, må vi forstå arten av kraften som prøver å gjøre oss til slaver.avsløre den vridde nye verdensordens tankegang psykopatisk, paranoid, engstelig og redd

Den nye verdensordens tankegang er psykopatisk, paranoid, engstelig og redd. Denne artikkelen avkoder den vridde psykologien slik at du kan se dens svakheter og stige over den.

Denne artikkelen er et forsøk på å skissere noen av kjennetegnene på den ødelagte og vridde psykologien til den herskende klassen New World Order (NWO) . Ved å få hodet rundt hvordan disse menneskene tenker, hvordan de ser på dem utenfor kulten (den offentlige massen), hvordan de ser på verden og hva som motiverer dem, forhåpentligvis kan du begynne å forstå hva som er nødvendig for å sikre at vi beseirer dem og opprettholder en verden av fred, frihet og overflod.

Takk som alltid til David Icke som, etter 30 år med heltidsforskning, har destillert og kommunisert essensen av denne tankegangen til verden, i håp om at vi kan forstå og gjenkjenne denne kraften.

1. Det Tåler Ikke Overraskelser

Et kjennetegn ved den nye verdensorden -tankegangen er en tydelig intoleranse for, eller til og med hat mot, overraskelser. For mange mennesker er det en glede og en lettelse å leve spontant, i hvert fall noen ganger, uten å måtte stave alt. Ikke slik for NWO. Denne tankegangen må ha absolutt alle detaljer planlagt.

Ikke bare det, det må sørge for at ingenting kan skje for å forstyrre planene. Alt må være nøyaktig beregnet og tett kontrollert. Icke forklarer det analogt med en sportskamp. Hvis du vil påvirke utfallet, kontrollerer du ett lag eller en side; Hvis du vil kontrollere utfallet totalt, kontrollerer du begge sider. Dette overlater ingenting til tilfeldighetene.

Det krever ikke så mye fantasi for å se hvordan dette utspiller seg i amerikansk politikk, med valg som har gått helt tilbake til minst JFKs dager (hvis godt forbundne far Joseph Kennedy kjøpte stemmer til ham) ) hvis ikke mye lenger.

Den nylige fiaskoen der Biden kom inn var sjokkerende ubestridelig og åpenbar tøffhet, men likevel sitter Biden fortsatt i (eller rettere sagt gjemmer seg i kjelleren i) Det hvite hus. NWO håper ikke at en bestemt kandidat blir valgt. De får det til å skje, hver gang.

Kort sagt, New World Order -tankegangen er en kontrollfreak . Og hva ligger bak psykologien til en kontrollfreak? Mangel på komfort med det ukjente og med å ikke ha kontroll. Med andre ord frykt (se #11).

2. PC -Bevegelsen Og Dydssignalering

NWO-tankegangen, som er veldig langt fra en hjertebasert bevissthet, mangler tydelig vennlighet, medfølelse og empati. I en verden der en så tydelig mangel på empati kan gjøre den utstødt, må NWO -tankegangen gjøre opp for seg ved å late som om han bryr seg.

Men siden det hele er et triks, må det strekke seg langt for å imponere andre og synlig demonstrere sin (falske) vennlighet. Dette er grunnen til Hollywood-besettelsen med overfladiske og utseende. Det handler om image, baby. Dette er også grunnlaget for den nylige eksplosjonen i PC -våkenbevegelsen ( politisk korrekt ), som aldri går glipp av en mulighet til å demonstrere hvor snill den er gjennom sin konstante dydssignalering.

Folk som virkelig er snille trenger ikke skryte av hvor snille de er; mennesker som virkelig er trygge, trenger ikke å vise seg frem for å skjule sin usikkerhet; mennesker som virkelig ser andre som mennesker, alle like, ser på karakteren deres og ikke hudfargen sin, trenger ikke gå rundt og forkynne hvor fantastisk antirasistiske de er.

3. Oppfatningshåndtering I Militær Stil: Mer Sentrifugering Enn En Vaskemaskin

For å gå videre med dette punktet, er NWO -tankegangen ikke bare besatt av image til dyd signaliserer at den våknet legitimasjon (for å dekke over mangelen på hjerte); det er også besatt av image for å kontrollere massetro, mening og oppfatning. Det er oppfatningshåndtering i militær stil.

Dette gjenspeiles i det noen av tilhengerne har sagt. Ta for eksempel erke-NWO-innsider og krigsforbryter Henry Kissinger , som en gang uttalte at “det er ikke et spørsmål om hva som er sant som teller, men et spørsmål om hva som oppfattes som sant.”

I dette tilfellet er det som driver besettelsen over image også en rå kontrolllyst, og mangel på toleranse for utbredt maktfordeling og desentralisert beslutningstaking.

Det handler om entrainment, bringe andre tankesett ned til sitt nivå og frekvens, slik at den kan kontrollere dem. Dette får NWO -tankegangen til å snu sannheten om hvert tema under solen for å få seg selv til å se bedre ut og forme folks oppfatninger for å fremme sine egne mål.

4. Alltid Rett, Aldri Feil

Har du noen gang møtt en person som alltid må ha rett uansett? Hva med en person som vil krangle, forsvare og finne smutthull i enhver situasjon fordi de er dødelig redd for å ta feil? Uansett er slike mennesker preget av mangel på ansvar og mangel på å være villige til å ta skylden når de fortjener det.

Tidligere CIA -direktør og statssekretær under Trump, sionisten Mike Pompeo, forkynte stolt at i hans dager på CIA: “Vi løy, vi jukset, vi stjal!” NWO -tankegangen vil gjøre alt som trengs for å fremme sin agenda, selv om den må lyve, jukse, stjele, skade og drepe.

5. Det Kan Ikke Gjøre Empati

NWO -tankegangen, som fortsetter fra punkt 2, er blottet for medfølelse, så den vet ikke helt hvordan den skal gjøre det. Det trekker ikke empati særlig godt ut. Et instruksjonseksempel er de nylige absurde CIA -vekkede annonsene, der CIA desperat prøver å overbevise deg om at de er noe de ikke er.

Tenk på det – dette er et byrå som i løpet av 7+ tiår konsekvent har igangsatt noen av de mest onde og monstrøse handlingene som mennesker har gjort på planeten, inkludert å styrte utenlandske regjeringer, myrde utenlandske og innenlandske ledere (f.eks. JFK) , selge våpen ulovlig, styrke produksjonen av farlige rusmidler (heroin og kokain) for å importere dem til USA på det svarte markedet, kontrollere mediene ved å betale av journalister via Operation Mockingbird (se #3 om persepsjonshåndtering) og kjøre tankekontrolleksperimenter på sine egne innbyggere ( MK Ultra ).

Nå skal vi plutselig tro at CIA har fått en samvittighet og virkelig bryr seg om minoriteter, rasespørsmål og likestilling? Det er utover latterlig, men det gode med det hele er at NWO -tankegangen ikke ser hvor gjennomsiktig de våkne forsøkene er.

nwo tankesett 2

6. Den Projiserer En Falsk Følelse Av Allmakt

The New World Order -tankegangen er veldig lik Borg fra Star Trek . Et av de viktigste mantraene deres var: “Motstand er meningsløs.” Dette er budskapet tankesettet fortsetter å projisere.

Den ønsker desperat at vi skal tro at den forferdelige agendaen for kontroll er en utfallet gjerning, en glemt konklusjon når den ikke er det. Tenk på det: en virkelig allmektig kraft trenger ikke å overbevise deg om at den er allmektig og at du ikke kan motstå. Styrken ville bli tydelig, og det ville ikke være behov for overtalelsesforsøk.

Bare en styrke som er hemmelig svak, men som prøver å projisere et bilde av styrke, ville ty til denne typen psykologiske meldinger.

Jeg har sagt det før, og jeg skal si det igjen, mange ganger: Den nye verdensorden er ikke steinfestet. Selve handlingen med å lese disse ordene og ta dette budskapet til hjertet på en bemyndiget måte, stopper NWO -marerittet fra å bli en realitet. Verden våkner og denne prosessen kan ikke stoppes.

7. Sensur Og Avbryt Kultur: Den Tåler Ikke Gråtoner Eller Motstridende Visninger

En annen pekepinn på at NWO -tankegangen er stiv, så vel som iboende usikker og svak, er at den ikke tåler gråtoner eller motstridende synspunkter. Det blir veldig fanget av dogmatisk svart-hvitt-tenkning.

Husk hva den mentalt utfordrede amerikanske presidenten George W. Bush sa etter det falske flagget 11. september : “Du er enten med oss, eller så er du sammen med terroristene.”

Eksplosjonen av sensur og avlysning av kultur de siste årene er tegn på en enorm usikkerhet. Sensur er en stilltiende innrømmelse fra sensurene om at deres argumenter, teorier eller oppfatninger er svært svake, fordi de ikke kan holde sine egne på slagmarken for åpen debatt, hvor ideer utveksles fritt og analyseres kritisk.

8. Det Tåler Ikke Humor

Stop å le! Ingen vitser tillatt! NWO -tankegangen tar seg selv veldig alvorlig, så alvorlig at den ikke tåler humor. John Lennon innså instinktivt denne sannheten da han rådet folk til å bare le av systemet:

“Når det handler om å måtte bruke vold, spiller du systemets spill. Etablissementet vil irritere deg – dra i skjegget, snu ansiktet ditt – for å få deg til å slåss. Fordi når de har fått deg voldelig, så vet de hvordan de skal håndtere deg. Det eneste de ikke vet hvordan de skal håndtere er ikke-vold og humor. ”

PC -bevegelsen har drept komedie, men de sanne komikerne der ute vil innse at det er deres jobb å kommunisere de harde sannhetene (som folk helst ikke vil høre eller konfrontere) under dekke av humor. Takk George Carlin – du er en legende.

Å le av absurditeten i den offisielle fortellingen, enten det er Operation Coronavirus eller en annen operasjon med falsk flagg, er en fin måte både å kommunisere sannhet og dempe svetten og spenningen som følger med å være en sannhetssøker og frihetskjemper.

9. Det Ser På Resten Av Menneskeheten Som Storfe

Et empatisk tankesett vurdere følelsene og behovene til de rundt det. Den psykopatiske NWO -tankegangen ser på mennesker rundt seg som ting som skal utnyttes eller brukes for egen vinning.

Tidligere CIA -direktør  Allen Dulles, hjernen for JFK -attentatet , undersøkte stadig  om folk rundt ham var “nyttige”  eller ikke, selv de som var glad i ham. Uttrykket ” ubrukelige spisere ” for å beskrive menneskets masser tilskrives Kissinger . Gang på gang har NWO -innsidere uttrykt sin forakt og avsky for resten av menneskeheten. Dette er tankegangen som snakker.

10. Det Handler Ikke Bare Om Pengene

Noen mennesker som studerer den verdensomspennende konspirasjonen mener det handler om penger. Det er ikke. Ja, på mange nivåer handler det om penger, fordi tankene i New World Order bruker manipulering av penger til å suge av rikdom fra samfunnet via sine blodbankfamilier.

Det handler imidlertid ikke bare om pengene. Penger er et kontrollverktøy, og NWO-agendaen handler om langsiktig makt og kontroll. Penger er et middel til et mål. Denne agendaen er årtusener gammel, mellom generasjoner og involverer mellomdimensjonale vesener, som alle åpenbart ligger langt utenfor denne artikkelen. Penger er bare et verktøy for denne tankegangen.

11. Det Er Alltid Engstelig Og Redd

Nå kommer vi til det nest siste punktet og sakens kjerne. NWO -tankegangen er paranoid, engstelig og redd. Dette forklarer de stadige psykologiske anslagene det spytter ut, for eksempel å kalle ekte sannhetssøkere “paranoide konspirasjonsteoretikere” bare for å stille spørsmål og tenke kritisk.

Det er paranoid at det vil bli avslørt og avdekket når som helst. Det er engstelig, alltid på spissen, skyver alltid dagsordenen, bekymrede ting fungerer kanskje ikke. Den nye verdensorden -tankegangen fremmer så mye frykt fordi den føler så mye frykt. Det er frykt!

nwo tankesett 3

(For de som ønsker en dypere forståelse av dette, vennligst sjekk artiklene mine om wetiko og Archons .)

Under all analysen er det frykt. NWO-tankegangen er døds redd for en samlet, vekket menneskehet som reiser seg på en ikke-voldelig, ikke-kompatibel måte for å gå inn i sin sanne guddommelige makt. Dessverre for NWO -tankegangen, det er vår fødselsrett og ingenting kan stoppe det.

Det er også verdt å fremheve den ekte  psykopati  bak denne tankegangen. Dette sitatet er fra en artikkel  Behind a Manufactured Crisis: COVID-19 and Psychopathy Connection :

“Basert på den tilbakevendende oppførselen til disse mektige familiene og individene gjennom historien og i dag, kan vi observere hva psykologer og psykiatere kaller observerbare trekk knyttet til en tilstand som kalles klinisk (primær) psykopati. Dette er en genetisk (medfødt) tilstand preget av manglende evne til å føle de ellers normale menneskelige følelsene av empati, skyld og anger. Uten frykt for disse begrensningene blir unødvendig krig, terrorhendelser, hungersnød, folkemord, attentater og tankekontroll og manipulasjon dagligdags forretningspraksis. ”

12. Den Er Avskåret Fra Ånd / Kilde / Gud / Uendelig Bevissthet

Kall det det du liker – Ånd, kilde, Gud, uendelig bevissthet osv. – uansett hva du tenker om hva vi kommer fra, hva vi kommer tilbake til og hva vi er. Den nye verdensordens tankegang er avskåret fra forbindelsen til det uendelige. Den er så fokusert på 5-sansens verden av partikler og grov materialisme at den ikke setter pris på en utvidet bevissthet.

For å si det på en annen måte, er den herskende klassen som er besatt av denne tankegangen så avskåret fra gud at de må spille gud – og dermed får vi transhumanisme, ønsket om å være udødelig selv om vi allerede er det. Dette transhumanistiske ønsket er basert på en fornektelse og avvisning av våre sjeler, og en frykt for døden. Således kommer så mye av denne tankegangen tilbake til frykt.

Operasjon Coronavirus Er Et Rush Til Målstreken

Vurder dette punktet. Den vanlige modus operandi i den nye verdensorden er å bruke frosk-i-en-kokende-gryte-tilnærmingen, å sakte introdusere og tvinge sin agenda på folk trinn for trinn, slik at de ikke legger merke til det. Siden lanseringen av Operation Coronavirus har NWO imidlertid endret taktikk.

Det som utspiller seg nå ser ut til å være mer en gal rush til målstreken – før den blir forbikjørt og taper løpet. Som jeg har skissert ovenfor, er tankene i New World Order alltid redd for å bli fanget i en løgn og bli funnet ut.

Det ser ut til å være en kamp for å få så mange som mulig vaksinert med den  svært magnetiske  COVID-ikke-vaksinen  mens den offisielle fortellingen fortsatt har en viss påvirkning på folks sinn. Men med en økende bevissthet om at hele denne COVID -operasjonen er en gigantisk  svindel , full av falske saker, falske PCR -tester, falske dødstall og  et falskt virus , har sannheten spredd seg vidt og bredt. Det blir til et løp mot tiden. Vil NWO  tilføre menneskene sine nanobotter  og  fibre  før mennesker våkner tilstrekkelig?

Løsninger For Å Forstyrre Den Nye Verdensorden -Tankegangen

Så hva er løsningene? Vel, gi NWO det den ikke tåler og ikke liker! Den hater overraskelser, så gi den overraskelser! Den hater humor, så le av den! Det tror det er allmektig, så støt på svakhetene.

Den elsker å sensurere, så nekter å selvsensurere! Den trives med vold, så motstå ikke-voldelig. Det trenger din energi, lydighet og etterlevelse, så nekt å følge det!

Til slutt, gjør det indre arbeidet med å luke ut ethvert aspekt av den nye verdensorden -tankegangen i deg selv. Dette er den vanskeligste delen av alt dette, men hver og en av oss må gjøre dette arbeidet. Ingen andre kan gjøre det for deg. Tenk ærlig på hvor mye av denne tankegangen som er i deg, så jobber du med å identifisere den, integrere den og transformere den.

Som Jung sa: “En som ser ut, drømmer. En som ser innvendig, våkner. ” Å være oppmerksom på alle detaljer ved NWO er bra, og å være bevisst på løsninger er bra, men vi må transformere oss selv for å forandre verden utenfor.

Av Makia Freeman , gjesteskribent , HumansAreFree.com

Makia Freeman er redaktør for alternative medier / uavhengige nyhetssider  The Freedom Articles , forfatter av boken  Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions  og seniorforsker ved  ToolsForFreedom.com . Makia er på  Steemit  og  LBRY .Data Foreslår At Regjeringen Gjør Pandemien Verre, Ikke BedreForrige InnleggDet Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna VåreNeste Innlegg

Relaterte Artikler

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

tidligere senior trump hhs covid -rådgiver sier at pandemi ikke er reell og at "taskforce" bevisst løy til amerikajpg

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Tidligere Senior Trump HHS COVID -Rådgiver Sier At Pandemi Ikke Er Ekte Og ‘Task Force’ Bevisst Ligger Til Amerika

HAF31. August 2021

6 spørsmål vi må stille om Afghanistan

SAMMENSVERGELSENYHETER

6 Spørsmål Vi Trenger Å Stille Om Afghanistan

HAF19. August 2021

nobelprisvinneren oppfordrer publikum til å avvise jabs -vaksiner som letter utvikling av dødeligere covid -varianter

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Nobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -Varianter

HAF18. August 2021

Legg igjen en kommentar